Oroligt på akuten – anhöriga spottade på personalen

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Ett 60-tal anhöriga till två gängmedlemmar som skottskadades för en vecka sedan samlades på akuten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Där uppträdde ett gäng på runt 60 personer stökigt och spottat på sjuksköterskorna, säger en i personalen på Sahlgrenska.

Sedan förra helgen har det enligt flera sjukhusanställda varit oroligheter och bråk på akuten flera gånger. Där vårdas just nu de två männen som sköts vid skjutningen vid Jägerdorffsplatsen i Majorna i fredags. Männen ska båda ha livshotande skador, och enligt GT:s källor är det männens anhöriga som skapat oroligheter, ända sedan skjutningen.

Nu uppger några anställda att de är rädda och inte kan sköta sitt jobb ordentligt på grund av de anhöriga.
– Det har samlats ett gäng där, vid ett tillfälle räknade vi att det var 60 personer. De kommer vid middagstid ungefär och sitter där ett halvt dygn. Många kolleger vågar inte gå igenom entrén, säger en av sjukhusets anställda, som vill vara anonym.
Enligt den anställde har några ur sällskapet bemött de anställda mycket illa vid upprepade tillfällen. – Någon har vid något tillfälle uppmanat dem att inte röka inomhus då de gjorde det, då spottade de på personalen som sa det till dem. Enligt polisen tillhör de skjutna personerna kriminella sällskap.

-Pettersson tycker inte det är något att muttra om. 87:an tyckte Kålle och Ada var för tråkiga och beställde mångkulturen för att få lite fart och fläkt…

10 thoughts on “Oroligt på akuten – anhöriga spottade på personalen

  1. Minns en sjuksköterskas träffsäkra beskrivning av det här ap-patrasket…:”De är som fiskmåsar, – skriker, skränar och skitar ner…!”

  2. Men inte fan begriper Sjuklöverns idioter att det är något allvarligt fel med den Svenska invandringspolitiken, vi har väl i alla tider haft folk som hotat sjukvårdspersonal hindrar Ambulans Brandkår och Polis att sköta sitt jobb, och visst har vi väl haft massvis med gruppvåldtäkter, överfall av gamla människor, höghastighetstävlingar i städerna och annat smått och gott, eller hur Sjuklövern??? Det är kanske detta ni menar med att invandringen berikar, och gör Sverige lite mer Spännande?

  3. För ambulanser ska det till väpnat skydd när de ska in i skumma kvarter.

    För sjukhuspersonalen räcker det med visir. Än så länge…

    Grattis. Vi får det samhälle vi röstat fram.

  4. Att ingen kan ta lite filmsekvenser på detta apbeteende och lägga ut på Youtube så vi får se hur mångkulturen härjar.

  5. Nu begriper jag varför man haft så mycket reklam på TV om att man ska vaccinera sig mot hepatit.

  6. Just det ! 87 Kalle o Ada ihop med den grovt kriminella Landsförrädaren fredrik o sjuan. Detta har fredrik o sjuan gjort med avsikt = fredrik o sjuan hatar alla Svenskarna och de som kom till Sverige och var med och arbetade upp Sverige. Nu har denna grovt kriminella Landsförrädarren ihop med sjuan kraschat Sverige rakt ner i Stenåldern Glöm inte vad göran persson denna grovt kriminelle sa: Det Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker sju klövern stulit Svenska folkets pensionsfond på 700.000.000.000:-SEK === Men ingen säger något = Kanske de tycker det blir bra att vara utan välfärd och ingen pension. Vad sa fredrik ? Svenska folket är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv === Verkar stämma för 87% röstar för en Grovt kriminell sju klöver. = Så det betyder för mig att fredrik har rätt.

  7. Varför kan ni inte använda ”unvis.it” lr liknande när ni länkar till fulmedia? Då slipper man generera annonsintäkter till skiter. Som det är nu kan man inte gå vidare från era länkar.

    • Annanuki, det kan vi använda om man vill men när vi ”lånar” nyheter från andra media så tycker i varje falla jag att de ska ha något för det hur illa man än tycker om slaskpressen…

Kommentera