Stäng

Dagens ”humana och fredliga”

Eder FjärranÖsternRedaktör vill påstå att detta straff är felaktigt. De män som de mer entusiastiska muhammedanerna mördar är anklagade för att ha stulit. Enligt mina kunskaper om islamst rättskipning så skulle de ha sluppit undan med att få en hand och en fot avhuggna.

10 reaktioner på “Dagens ”humana och fredliga”

  1. Ja ni som ser på filmen vet vad som väntar er, dessa fredriks denna grovt kriminella Landsförrädarens gäst parasiter har redan idag en stor muslimsk befolkning i Sverige och i övriga Europa = Men störst i Sverige för fredrik säger att det Svenska folket är förståndshandikappade idioter = Verkar som han har rätt till 87%. Vi skall inte glömma fd stasministern göran persson som säger utan att skämmas : Det Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker sju klövern stulit deras pensions kassa på 700.000.000.000:-SEK. Jag tror nog denna grovt kriminella Landsförrädare har rätt när han säger att det Svenska folket är förståndshandikappade idioter till 87% ! sju klövern saknar all ärlighet bara grovt kriminella saker, se på cecilia malmström som fick 45 miljoner SEK skattefritt för att resa till Zomalia och dela ut dollar sedlar och mat pkt + flygbiljetter till Sverige med löfte om att bli försörjda hela livet dessa familjer från Zomalia. = Ja de IQ högre än fredrik reinfeldt IQ 60 fredrik reinfeldt kan ju inte ha högre än ett barn i 1:a klass i skolan Nej inte ens så högt kan denna dumma idiot ha det skulle vara omöjligt för en frisk människa att ge bort vad hela det SVenska folket sparat till = välfärd. ENDA GÅNG JAG SKULLE KUNNA TÄNKA MIG SAMMA STRAFF SOM PÅ FILMEN FÖR VÅR GROVT KRIMINELLA SJU KLÖVERN.

  2. Lägg märke till levnadsstandarden på alla sådana här filmer! Bättre att dom hade ägnat dagen åt kroppsvård! Gatan består bara av lera, inget har hänt sen Mohammeds dagar.

  3. Jag är rädd att 2020 har vi nog samma barbariska system i Sverige om vi inte stoppar islamiseringen här och nu…..

  4. Och barnen som gladeligen tittar på… samtidigt väntas flera tusen ”motdemonstranter” till Malmö ikväll när vi protesterar mot , enl. TT, ”påstådd islamisering” av västvärlden…

      1. Det hade tyvärr inte hjälpt, 87% i Sverigeistan har gått på propagandan, att detta har inget med Islam att göra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: