”Antirasistledare” blir helt ställd av logiska frågor

GRANSKNING SVERIGE. Eftersom erfarenheten visar att det är helt omöjligt att få frågeaudiens, både till Aftonbladet och hos sk ”antirasister”, försöker Granskning Sverige wallraffa ledaren för demonstrationen mot Pegida i Malmö.

Genom att säga att vi skriver en artikel åt Aftonbladet, fick vi ett par minuter med Maja Skans innan ett radband av bortförklaringar kommer. Dålig täckning och tajt schema blandas med häpnadsväckande citat som att ”yttersta beviset på att samhället genomsyras av rasistiska strukturer är att Pegida existerar” eller att ”slöjan är inget uttryck för kvinnoförtryck, utan ett frivilligt val”

Maja Skans vill inte leva under sharialagar, samtidigt som hon vill att samhället skall islamiseras.
Maja Skans vill bekämpa våldtäkter och kvinnoförtryck, men vill samtidigt att Sverige skall importera 10 000-tals våldtäktsmän.

Maja Skans och hennes sk ”antirasister” verkar leva i en isolerad, fanatisk värld, där ingen ställer obekväma frågor. Denna fanatism liknar mer den fanatism, som kommer till brutalt uttryck genom Islamska Staten, IS, än inom gruppen av sk ”moderata muslimer”. Efter ett par minuter läggs telefonluren på i örat. Ingen från Aftonbladet skulle ju någonsin komma på tanken att ställa en enda obekväm fråga. Det vet alla ”goda människor” från den politiska överklassen. Därför blir Granskning Sveriges Johan Andersson snabbt avslöjad.

14 thoughts on “”Antirasistledare” blir helt ställd av logiska frågor

  1. Ja det finns många som likt henne är så satans korkade
    så att man bara baxnar. Hur fan kan man gå igenom livet
    utan att se att det som vi här i Europa håller på med inte
    kan gå på mer än åt helvete, och precis alla signaler
    pekar ditåt.

  2. maja skans har enbart döda hjärnceller som ni tydligen hör + att hon är en grov rasist. Jag anser hon borde resa med Viking linjen till Finland ihop med dessa vänliga män som våldtog en kvinna på Viking linjen. Sådana rasister som maja skans är inte välkommen i mitt Sverige och inte hennes sju klöver som stulit all vår välfärd. 15.000 personer svälter ihjäl i Sverige varje år på grund av att de inte har mat.. Långt över en miljon Svenska människor lever i misär och fattigdom – de kan inte betala sina räkningar och köpa mat = just för att vi har blivit bestulna på vår välfärd. Detta kan hända alla och antal ökar enormt varje år. fredrik o sjuan stal vår välfärd och denna grovt kriminella Landsförrädare säger på you tube att det Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. En annan Landsförrädare fd statsministern göran persson sa att när det Svenska folket upptäcker att vi stulit deras pensionskassa på 700.000.000.000:-SEK då kommer det Svenska folket bli mycket mycket arga. Vilken slutsats kan man dra då ? Det undrar jag.
    Vi måste göra allt vi kan demonstrera tala om för alla hur det är i verkligheten i Svenska misärlandet och för det fattiga folket som arbetat upp Sverige – Detta gäller både Svenska och alla de som kom till Sverige och har varit med om att arbeta upp vår välfärd som Svenska folket blivit bestulna på. Dessa sju politiska partier ? Vad är deras mål ? Jo helt klart har de bara en tanke i sina huvud och det är att plocka på sig så mycket som möjligt. Alla sätt är tillåtna för dem. Se bara på cecilia malmströms 45 miljoner skattefritt = En ren grov kriminell stöld anser jag.

  3. Men att leva så långt från verkligheten och inte se vad som håller på att ske med svenska samhället verkar ju helt sinnessjukt !

  4. Är hon ledare för demonstrationen?
    Hon är 17 år!
    Är det lagligt/tillåtet att som omyndig leda en demonstration?

  5. ”Jag tror verkligen inte att du jobbar på Aftonbladet”
    Haha, så otroligt avslöjande.! På tal om slöjor….

    • Nej,och detta tomhuvud är en av dem,som skall föra landets kristna och ”demokratiska” kultur vidare !

  6. Man undrar om Maja Skans vet varför hon gick ur sängen i morse, eller måste man kanske måste referera till personen som hen för att vara helt säkert PK, men det skiter jag fullständigt i. Hon vet ju definitivt inte varför hon ska demonstrera mot PEGIDA eller vad Islam är för något. Något eller några års skolgång skulle möjligtvis kunna lösa några av dessa knutar men något sådant förutsätter ju att man är mottaglig för fakta som är vetenskapligt grundlagd information. Hur ska världen se ut om några år med ungdom som denna….? Man tar sig för pannan!

  7. Maja Skans demonstrerar för att alla kvinnor ska gå i Burqa, hon kan börja själv men hon kommer nog att ångra sig i 30 graders värme i juli.

    • Hon sa att det var ett frivilligt val för kvinnor tillhörande Islam att gå klädd i huvudbonad eller inte.Fast det har jag aldrig hört talas om att dom kan välja från ena dagen till den andra.

      • Har absolut för mig att pkmedia för många år sedan rapporterade om kvinnor som trotsade burqa och då var det någon som slängde syra i ansiktet på dem så valfritt kan ju vänsterf….n maja tro.

Kommentera