Aftonbladet & Expressen ljög om gruppvåldtäkt


Granskning Sverige ringer till Aftonbladet och Expressen för att fråga varför de kallade somalierna som gruppvåldtog en svensk kvinna på Finlandsfärjan Viking Amorella för ”svenska män”.


Det visar sig bli en känslig historia och ingen är villig att svara på frågorna. På Expressen slängs de gamla fasta telefonerna på med eftertryck, när Granskning Sveriges reportrar ber om förklaringar.

Problematiken ser ut så här: Hatande somalier gruppvåldtar en svensk kvinna. Hon, hennes man och hela deras familjs liv är förstört för alltid. Våldtäkt används, enligt Margot Wallström, som psykologisk krigföring i mellanöstern och Afrika. Somalierna ville med denna våldtäkten signalera till den svenske mannen att – ni kan inte skydda era kvinnor.

Istället för att ta parti för offren, gör kvällstidningarna allt för att skydda somalierna och projicera över skulden på offren, dvs den svenske mannen. Man kallar förövarna för ”svenska män” och hänvisar till att några av somalierna har svenska pass. När man får kritik hänvisar man till de pressetiska reglerna, som säger att man inte skall framhålla etnisk bakgrund, KÖN, NATIONALITET, religiös bakgrund eller sexuell läggning om det inte är relevant.

Frågorna som ställs är: Varför är det relevant att skriva ut nationalitet och kön (svenska män), men ta bort etnisk bakgrund och religion (somaliska muslimer)? Hur hittar ni stöd för ert agerande i de sk ”pressetiska reglerna”?

Vad har ni för ansvar för att ni inte varnat kvinnor för den fara som det statistiskt utgör att följa med en okänd somalier till en enslig hytt. När ni åter igen undanhåller viktig samhällsinformation; vad har ni då för ansvar för om detta händer igen?

Naturligtvis kan kvällstidningarna inte svara eftersom svaret kanske egentligen är att de älskar att ge sig på den som är svag och som inte kan försvara sig, dvs den svenske, vite mannen. Aftonbladet och Expressen vill ha envägskommunikation med folket, som skall tro på allt vad de skriver. Med arrogans och högfärd skyddar man sina inkonsekventa resonemang, som inte tål inte dagens ljus.


13 responses to “Aftonbladet & Expressen ljög om gruppvåldtäkt

 • F.d. Socialen-demokrat

  SKÄMS SVERIGES HATMEDIA OCH SVT, FYRFALT SKÄMS, NI ÄR EN SKAM FÖR HELA MÄNSKLIGHETEN!!!

  Gilla

 • Birger Vilhjamsson

  Vi måste sluta köpa dessa idiot tidningar som bara ljuger

  Gilla

 • Expressens chefredaktör ljuger som vanligt | Petterssons gör skillnad

  […] Aftonbladet & Expressen ljög om gruppvåldtäkt […]

  Gilla

 • peter henriksson

  Att dessa tidningar och politiska grupper har samröre har dom flesta förstått.vänster socialistiska fronten. Med handelsavtal av borgare och ultra feministisk sörja.
  Vit man ses som överlägset och därför måste förintas och andra etniska grupper som stödjer det vita rasen ses som förrädare.

  Grattis ap-bladet och ep-pressen ni har nu startat eran grund för konkurs.

  Gilla

 • Hasse

  Glöm inte att SVT också var väldigt övertygande om den Svenske mannens skuld i fallet.

  Gilla

 • Tom Basinger

  Somalians tops crime statistics in most countries they are present.
  That alone makes it a point for the newspaper to clarify that this was Somalians not Swedish men. Had it been Swedish men, this would not have happen. It is unbelievable that Swedens is a country where newspapers seem to have a lying fascistic agenda, by supporting followers from the violent ideology of islam, or just like in this case, a foreign ethnic group that is world famous for crime and animalistic behavior. It put all of us in danger. People should go marches in Stockholm encouraging people to stop buying this lying news papers.
  In average south east asians adults have a brain with volume :1364 cm3
  White people : 1347 cm3.
  Africans only 1267 cm3. This may help to understand why they integrate very bad and fail to develop own societies. This must be taken in consideration when you invite them to a more demanding and advanced culture like a European one.

  Gilla

 • ossie

  Detta är väl rekord i lögner, dessa somalier var inte ens svenska medborgare. Borde vara åtalbart att ljuga som de här vidriga pissblaskorna gör, men de pressetiska reglerna säger väl att brottslingar ska skydda till varje pris och vanliga svenska ska skuldbeläggas.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Hur många svenska män finns i 87%-gruppen? De är väl nöja med att likställas med odjuren, de har ju fått vad de beställt.

  Gilla

 • Blodsven

  Rövmedia i sin prydo. Har inte köpt en pisstidning på säkert 20 år, vilket alla borde sluta göra så lögnarna fick gå till Arbetsförnedringen…

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Uppmanat alla att lyssna! Det är ren njutning😄

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: