Namnen på ”svenskarna” misstänkta för gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Hittills har vi fått fram fem av namnen på de åtta ”svenska” män som är misstänkta för gruppvåldtäkten i helgen på Viking-Lines Finlandsfärja Amorella. Det finns väl ingen som helst anledning att tro att de tre namn som saknas ska vara annorlunda. Det är värre än jag trodde, svensk PK-media kallar till och med utländska medborgare för ”svenskar”, de ljuger alltså medvetet och nöjer sig inte med att vinkla och försköna. Media borde åtalas för hets mot folkgrupp, men de skäms väl inte ens. 

Sitter i Finland

 • Abdullahi Barre Barre, född 1992, Somalisk medborgare, född i Kismayo, Somalia. Taxerad inkomst 0 kr.
 • Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, född 1991, Somalisk medborgare, född i Mogadishu, Somalia. Taxerad inkomst 87123 kr. På meritlistan medhjälp till egenmäktigt förfarande, medhjälp till försök till utpressning och häleri vid rån där åtalet ogillades.
 • Abdullahi Ahmed Jama , född 1991, Somalisk medborgare, född i Mogadishu, Somalia. Taxerad inkomst 43771 kr.

Sitter i Sverige

 • Bjar Mhamad Shakir, född 1987 i Arbil, Irak. Svensk medborgare, kan även ha irakiskt. Dubbla medborgarskap anges inte. Tidigare dömd för flertalet brott så som knarkbrott, stöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning, narkotikabrott, misshandel, rån m.m. Taxerad inkoms 119 150kronor.
 • Mohamed Ahmed Abdi, född 1990 i Mogadishu, Somalia. Medborgare i Somalia. Taxerad inkomst 0 kronor.

Den taxerade inkomsten gäller 2013.

2015-02-04_1234

 

TIDIGARE

51 thoughts on “Namnen på ”svenskarna” misstänkta för gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan

 1. […] en Finlandsfärja. De kallades obekymrat svenskar av media. Inte förrän senare framkom det att fyra av de åtta männen inte ens hade svenskt medborgarskap, utan somaliskt. En femte man (född i Irak) hade förvisso svenskt medborgarskap, men också en gedigen […]

  • Ja Pettersson,internationell press har senaste året allt mer skrivit om det svenska förfallet.
   Läser från och till Washington Post,och har förundrat mig över att man i USA,befattar sig med nyheter från ett litet land som Sverige.
   Bl.a. hade man ett brett reportage kring arab-yngelens Husbykravaller.
   Denna din länken var nog den mest omfattade av alla,jag hittills sett…. Det verkligt goda i den var,att man ju fullständigt klädde av ”svensk journalism”

 2. När ska svenska folket vakna!!
  Ut med dom jävlarna som begår brott,
  är jävligt trött på allt snack om mångkulturellt!!
  Vill vi ha självmordsbombare, våldtäktsmän och könsstympning i Sverige?!
  Det är en del av vad det underbara mångkulturella för med sig!!

  • När dom våldtar är dom negrer när dom spelar bandy är dom också negrer eller e dom nåt annat.

 3. Fyra av de fem svinen är inte ens svenska medborgare. Hur kan en seriös blaska som SN då skriva att de är svenskar? Har de möjligen åkt tunnelbana i Stockholm?

  • Har dom åkt tunnelbana så har dom garanterat hoppat över spärren om inte så har dom smugit tätt till bakom någon annan som passerat spärren för snål skjuts!!

 4. Jag undrar hur dum man får vara när man är 45 år och blir lurad av någon man inte känner att gå dit ENSAM…..Jag hade aldrig rört mig en fena. Jag litar inte på en jävel på en sådan båt. Som samhället ser ut idag kan man inte ens lita på sin katt.

  • För att ta ställning måste man ta en titt på förundersökningen, en väldigt viktig fråga för fortsättning är var det hände, i kvinnans hytt eller i någon av somaliernas hytt ? Har hon frivilligt gått till någon av somalierna hytt går det inte att få någon dömd för våldtäkt i Sverige där politikerna och Löven står på våldtäktsmännens sida.
   DET VÄRSTA BROTTET SOM BEGÅTTS I SAMBAND MED DETTA är att Aftonbladet och Expressen hetsar mot den halva av det svenska folket som är män. När det kallar Somalierna för ”SVENSKAR” med krigsrubriker är det ett grovt journalistiskt övertramp och ett grovt hetsbrott mot oss etniska svenskar. De skulle inte ha tio öre i presstöd! OSERIÖSARE tidningar finns inte, de kriminellas skydds-änglar, dessa tidningar kommer att ställa sig på brottslingarnas sida.
   OM DE FORTSÄTTER att kalla somalierna för svenskar borde någon ta tag i problemet och ev stämma dem!

 5. Lustiga namn på Svenskar? För dom kallas ju Svenskar,
  men när det handlar om dom som rikstöntarna
  Filip och Fredrik lanserade som bandyspelare?? Då kallas
  dessa för Somaliska invandrare??
  Borde inte dessa åtta benämnas Somaliska invandrare i
  Gruppvåldtäkt?

  • Jag tror att de kallas olika saker beroende på vilken kontext det handlar om. Svåra saker som man bara kan lära sig på journalisthögskolan. 🙂
   Det ger mycket hög lön att behärska detta ädla hantverk.

 6. Somalier är slaskpressens svarta guld. De skulle inte sälja ett enda lösnummer, om det inte vore för Hittepåsvenskarna.

 7. Du Pensionären – det är ju farligt att fråga vissa. Dels risk för hot mot den frågande tjänstemannen och än värre uthängning i alla PK- och sociala media från vänstermaffian. Det är enklare och säkrare för karriären att vara tyst sedan tjänstemannaansvaret togs bort.

  • Undrar om det skulle kunna gå att återinföra tjänstemannaansvaret om nu något parti skulle vilja det. Skulle nog ta ca 100 år.

  • Nu är det ju så att fartyg alltid är av kvinnligt ursprung, men om negrerna har förstånd att förstå det är ju tvivelaktigt, dessutom knullar de allt.

   • Man undrar ju vad deras grannar tycker, om den där Barra Barra verkligen bor ihop med 8 negrer till i sin lilla tvåa. Dom är alltså skrivna 9 pers på den lägenheten. Men det kollar ju inte kommunen eller socialen upp, utan pumpar bara ut bidrag en masse.

 8. Kasta ut dem från Sverige tillsammans med vår grovt kriminelle Landsförrädare fredrik och alla i sjuan med för den delen. Blir det krig i Sverige vilket är troligt enligt FOX TV så är sju klövern vår främsta och första värsta fiende nummer ett:fredrik säger på you tube: Det svenska folket är förståndshandikappade och kan inte ta vara på sig själv plus att detta sviniga Landsförrädare säger att Sverige och välfärden inte tillhör det Svenska folket. Vad säger ni? Jag hör ingen som klagar ??? Är det så fredrik har rätt??????????? Dessa Zomalior o syrier skall ha strafflindring om de begår brott har sju klövern sagt ??? Jag tror fredrik Landsförrädaren har rätt om att det Svenska folket måste vara lite (mycket) förståndshandikappade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ta mig fan ! eller hur O B S Detta gäller 87% av Sveriges väljare =självklart. Men det är ju desto mer sjukt och allvarligt, så stor del inte har en hjärna…..

  • Du ska nog klaga hos IQ befriade regering vi har idag.

   De borde ha bättre lagar för folk/flyktingar som immigrerar sig till Sverige. Att man har språk krav, krav på att kunna försörja sig själva efter 2år till exempel. Att de kan bevisa att de kan bidra med något här i landet innan man får svensk medborgarskap. Att vallfärden, vår system inte ska kunnas utnyttjas av dem som suger musten av systemet.

   Många somalier skaffar fler än 5 barn och lever på barnbidrag, kvinnor får extra bidrag som ”ensamstående”. Fast än dom är gifta och mannen bor hemma fast har en annan adress skrivet på papperna. Många av dessa män har även flera fruar.
   Kvinnoförtryck som inte här här hemma i Sverige. Jag har läst deras Koran och den kan jag rakt av säga är skriven av en demon.

   Bor man i Sverige så ska man respektera landets levnadssätt och traditioner

   Och själv är jag utlänning
   Kom inte och säg att jag e rasse

 9. Flashback är uppe i ca 150 sidor. Där finns också utdrag ur Lexbase över domar. Snygga entreprenörer må jag säga. Vad de exporterande länderna ska vara glada att vara av med packet.

 10. Förutom Abdullahi Barre Barre själv så är det 8 personer till skrivna på hans lägenhet i Sundbyberg! Lever på massor av bidrag alltså? När ska myndigheterna kolla upp sådana här lätt-uppkollade fusk och bedrägerier??!!

  • Nackdelen med att fråga och undersöka är att man kan få svar.

   Och dessa svar framställer troligen inte i humanitetens och arbetslinjens bästa sidor. Alltså, det man inte vet, finns inte.

   • Dom droga kärringarna på socialtjänsten gör inte sina jobb. Om det nu är dom som pumpar ut bidragen.

   • Kvinnor tycker inte om att ta tag i konflikter.
    Därför beivras inte denna kriminalitet.

  • Ja just det! Hur många andra delar dessa identiteter? Det finns ”svenskar” som slarvar bort sina pass i samma takt som jag gör av med mina cigarettpaket.

Kommentera