M skärper tonen i integrationsfrågan

INVANDRING. Först inkomst och bostad – sedan kan anhöriga få komma hit. I ett nytt utspel skärper Moderatledaren Anna Kinberg Batra tonen i frågan om försörjningskrav vid anhöriginvandring, rapporterar SVT.

I april 2010 införde Sverige som första land i EU krav på att invandrare som vill att deras anhöriga ska få komma till Sverige måste ha egen försörjning. Nu kritiserar Moderaterna lagen, som de anser vara tandlös och i praktiken endast omfattar en procent.

De nya kraven ska omfatta fler – dock ska barn även i fortsättningen vara undantagna. En arbetsgrupp har tillsatts med uppgift att utreda frågan och presentera konkreta förslag till Moderatstämman i oktober.

-Pettersson säger att Moderaterna låter som några jävla rasistiska, islamofobiska och främlingsfientliga Sverigedemokrater. FY.

Varför en massa krav när invandrarna är rena rama vinstmaskinerna…

23 thoughts on “M skärper tonen i integrationsfrågan

  1. Snälla alla, försök att förstå, krävs det inkomst och bostad kommer detta bara att bli, att M måste ordna en praktikplats till dom, helt betald av
    skattebetalarna, så att dom har en inkomst och att ännu fler svenskar måste vräkas så att dom får en bostad!
    Massinvandringen till Sverigeistan måste fortsätta!

  2. …undrar om inte 87:an vet va han ställt till med, främst då
    för sina äkta å oäkta barn å barnbarn?..för å inte tala om
    för sina äldre anförvanter…tror mig veta, att många äldre
    här hos Pettersson lurar om deras kottar är oäktingar
    …har själv en med mitt efternamn, som är någon sorts
    konstig Maoist…nää, mkt sannolikt de va 87:an som
    passa på, då vid ngt tillfälle då jag ”jobbade övertid”?.,)

  3. Nu börjar snaran att dras om runt Sossemaffian att
    också komma med ett populistiskt utspel i den
    galna invandringsindustrin, så har alla utom
    dom som hade rätt från början bytt fot.
    Det finns bara ett parti med ryggrad, S D!

  4. Fruktansvärt skarp ton jag tror ledaren för IS kommer att bli en apatisk gråtande grönsak efter Annas uttalande……..

  5. det är ju ert fel att invandringen har blivit så dåligt som det är och erat fel att hundra tusentals papperslösa får komma hit. skyll inte på att lagen är för svag när det är ert fel att lagen måste finnas

    • Vi som protesterar råkar illa ut, visste du inte det? Varför kan du inte protestera utan skyller på oss andra? Är du invandrare, månne?

  6. Vem är det som urholkat lagen från 2010? Varför ska det bli bättre om ni beslutar samma sak en gång till? Särskilt som ni undantar barn – då ser man till att det alltid är ett barn inblandat? Svara på det Batra.

    • ”Barn”. I Sverige klassas ju vilken asylhungrig, skäggprydd man som helst som ”barn”, bara vederbörande hävdar sig som varande ett ”barn”, i ett fall var det en 32-åring. Och inga som helst tester eller Id-krav… givetvis kommer fiffelexperterna från Mena att grundlura naiva svenska myndigheter. Gör om, gör rätt, Batra. Undantag skall undvikas, för att undgå problem, ja är ja, nej är nej, inga ”kanske”. Plus, Migrationsverket struntar redan i krimimell invällning, i strid med EU-lag och svensk gränspolis. Ytterligare ett skäl att inte ha några undantagsregler.

  7. Kinberg-Batra övertog (M) i opinionsmässigt fritt fall, efter Reinfeldts förstörelse av partiet. Hon försöker nu klamra sig fast vid den minskande sympatisörsflocken. Så länge som hon låter partiets invandringspolitik styras av vänstern, är detta fåfängt. 2018 är SD större än moderaterna.

    Åkessons eftergiftspolitik, för att bli mottagen i PK-maffians salonger, har skändligen misslyckats och han har låtit sig nedslås av packets mobbning. Förhoppningsvis blåser nya vindar i partiet, så att man nu vågar stå för en tydligare, mindre kompromissvänlig och mera svenskvänlig politik. Då kan SD 2018 även hota (S).

  8. ” dock ska barn även i fortsättningen vara undantagna” …nu vet alla att migrationsverket har en generös åldersbedömning så alla under 50 år behöver inte oroa sig!

  9. Fann ett youtubeklipp på Marika formgrens blogg där Carl Bildt intervjuades 1990 där han låter lite upprörd över att hans demokratiska renlärighet ifrågasätts och att företräda ett icke rumsrent parti…

    Vid ca, 20 minuter in i intervjun.

  10. Kan de inte åstadkomma något drastiskt för en gångs skull, ständigt dessa återkommande innehållslösa floskler. Det är endast ett spel för gallerierna.

  11. Varför babblar de så jäkla mycket när de INTE sitter i regeringsställning??!! Nu kommer ena kravet efter det andra.

  12. Inkomst får de ju, på skattebetalarnas bekostnad. Skärp dig, AKB, tänk färdigt innan flosklerna sprutar. Ni bara babblar ut i tomma luften, ingen tror på er längre!

Kommentera