Kvinnor ska hålla sig i hemmet och giftas bort som 9-åringar

ISLAM. Modebutiker är djävulens verk och flickor kan giftas bort när de är nio år. Det framgår i en ny skrift som beskriver kvinnliga jihadisters roll i terrorgruppen Islamiska staten.

Det är också tydligt att kvinnans enda ansvar är att vara sin makes hustru. Men kvinnor ska inte vara okunniga utan ha utbildning, men inte längre än till 15-årsåldern. Studierna ska handla om religion och koranens budskap.

Bilden av kvinnan i manifestet skiljer sig från de bilder som sprids på sociala medier för att locka muslimska kvinnor till IS då kvinnor snarare poserar med gevär över axeln, rapporterar Dagens Nyheter.

– Pettersson har noterat att vi redan har gott om huckle-kärringar i Sverige som försvarar islam och mussarnas kvinnosyn…

2015-02-05_1712

Women of the islamic state

9 thoughts on “Kvinnor ska hålla sig i hemmet och giftas bort som 9-åringar

  1. Ovanstående bedagade madamer kommer mer till sin rätt i kalifatets heltäckande burka.

  2. Ingen av de fyra ovan har gjort något för kvinnor i Sverige och är defintivt inte vad vi önskar se som föredöme för våra döttrar.

    De har på bilden gjort sitt val av ”folkdräkt” så skicka dem till lämpligt land.

  3. Dessa fyra påskakärringar som är på bild bör snarast sändas till sina muslimska kelgrisar i utlandet. Här vårt land trivs de ju inte. Det är ett ständigt klagande på allt i detta land..

  4. Måste vi se det här tröstlösa gänget? Något mer deprimerande finns knappt och är ju bara en varning över hur det kommer att se ut om islamiseringen får fortsätta.

  5. Då det gäller Romson tycks hennes doktorsexamen vara helt bortkastad.
    Summan av förnuft och utbildning tycks vara konstant.

  6. Största orsaken till att muslimska män vill gifta sig med småtjejer är att då slipper de köpa grisen i säcken. Burkan åker ju på strax innan mens och bröst. Detta kan också vara en orsak till inaveln. Kusiner har man ju sett sedan de var små.

Kommentera