Man attackerade barn som sålde kakor

MALMÖ. En grupp muslimska barn skulle samla in pengar till andra barn i nöd. Men utsattes själva för en hatattack. – Alla muslimer är terrorister, ska mannen ha skrikit åt dem.

En kvinna har polisanmält att hon och åtta barn har utsatts för ett hatbrott.
Händelsen ska ha inträffat den 1 november på Gustav Adolfstorg. Anledningen till att anmälan dröjt till nu är att kvinnan skrev upp händelsen på en lapp som hon sedan tappade bort. I januari hittade hon lappen med texten som den hotfulla mannen ska ha skrikit åt dem. Barnen som är medlemmar i en muslimsk föreningen hade bakat kakor själva och begett sig till torget för att sälja dem.

Tanken var att samla in pengar för välgörande ändamål i ett projekt som kallas ”Barn till barn”. Denna gången skulle intäkterna från kakförsäljningen på Gustav Adolfstorg gå till en insamling för ett sjukhusbygge i Saudiarabien.
Kakförsäljningen fick ett abrupt slut då en hetsig man kom fram och var otrevlig.
Han ska ha skrikit åt barnen att ”Alla muslimer är terrorister” och även vräkt ur sig allmän kritik mot religionen islam. Kritiken ska enligt kvinnan ha varit otrevlig och mycket hotfull.

Kvinnan och barnen blev förskräckta. Hon beslutade sig för att polisanmäla mannen och han är nu misstänkt för hatbrott. I polisanmälan uppger hon att de troligen blev attackerade eftersom flera av dem, däribland även barn, bar slöja

-Pettersson undrar vad detta är för trams? Barn eller någon annan ska naturligtvis aldrig angripas, men händelsen inträffade 1 november och hur tänker föräldrarna när de låter barnen samla in pengar till ett sjukhusbygge i stenrika Saudiarabien? Behöver verkligen saudierna bistånd?

11 thoughts on “Man attackerade barn som sålde kakor

  1. Vem har sagt att det är tillåtet att baka kakor hemma,
    och sen ställa sig på ett torg och sälja dem??, Vi
    befinner oss inte i Mellanöstern ännu! En bagare här
    har krav på sig på god hygien, innehållsdeklaration
    och annat, vem kollar hygienen hemma hos dessa barn?
    Det är bara ett taffligt sätt att ljuga ihop. D O pengar
    Att man skulle behöva skicka pengar till ett stenrikt
    land som lägger ner hundratals miljoner på att
    finansiera Moskeer här i Sverige är bara trams, det
    är så genomskinligt så att till och med Svenska
    myndighetspersoner borde begripa det!
    Sen kan dom påstå precis vad som helst, om det varit
    sant , så tror jag inte att den mannen hade talat om vem han är,!

  2. Och vem skulle vilja köpa kakorna? Lika bra att ta en matsked gift på en gång, då vet man åtminstone vad man får i sig.

    • Där har du åter rätt Rut..Såg i en TV-show en 80-årig dam,som gav goda råd att slippa inmundiga vanliga mediciner.Föredrog Hälsokost
      och levde på hästpellets,sen många år tillbaka.Vidare berättade hon att vid ett tillfälle fick hon magont.Då prövade hon på ett eget recept,och blandade zinksalva med potatismjöl samt svalde det hela.Påstod att hon därefter aldrig mer fått ont i magen.
      Hennes bästa råd var att en gång i veckan,dricka en juice blandad med desinfektionsmedel.På det sättet undvek hon,att bli biten av mygg eller annan ohyra ! 😉

  3. Under de senaste decennierna har politikerna misslyckats med integreringen av invandrarna. Detta trots att alla tillgängliga medel och litet till) har lagts på invandringen, förturer vad gäller bostäder, jobb, skola, sjukvård etc.

    Krävs det inte något från invandrarna själva? Litet solidaritet med det nya landet som gett så mycket? Skulle de inte ha samlat in pengar för svenska barn?

  4. Saudiarabien sponsras muslimska utbildningscentra för hatpropagandan. Sjukhusen för barn måste andra stå för, vad pågår egentligen?

Kommentera