Kriminell invandrare avrättad, kriminella invandrare häktade


INVANDRING/BROTTSLIGHET. I slutet av november sköts en 32-årig man ihjäl i en bil i Sollentuna norr om Stockholm. Vittnen beskrev händelsen som en avrättning och en förundersökning om mord inleddes.

Två personer har nu häktats, på sannolika skäl misstänkta för mord. Männen uppges vara 32 respektive 33 år gamla och nekar till brott. Männen anhölls i sin frånvaro den nionde januari och kunde gripas i måndags. Häktningen är en del av polis och åklagares arbete med att lösa en rad brott som skedde i Stockholms undre värld förra året.

Poliser beväpnade med automatvapen vaktade både i och utanför Attunda tingsrätt vid häktningsförhandlingarna.
-Pettersson noterar att varken DN eller Aftonbladet vill upplysa allmänheten om vilka som lever i Stockholms undre värld.
 • Dragisa Nikolic, född 19810317, medborgare i upphört land, häktas på sannolika skäl misstänkt för mord och grovt vapenbrott.
 • Mohamed Tahar Khadraoui, född 19820617, häktas på sannolika skäl misstänkt för mord och grovt vapenbrott.

Attunda tingsrätt, B 166-15

TIDIGARE 2014-11-26. 32-åringen, som sköts till döds i Sollentuna i går eftermiddag förekommer sedan tidigare i flera brottsutredningar. I september blev en av hans vänner ihjälskjuten i Axelsberg – ett mord som misstänktes vara en hämnd för en annan dödsskjutning.

Bilden från den mördades, Elie Messos öppna facebook

Bilden från den mördades, Elie Messos öppna facebook

En av hans vänner, en 28-årig arab, Hamid blev i september ihjälskjuten i ett garage i Axelsberg. Något som 32-åringen själv kommenterade på sociala medier. Vid samma tillfälle sköts även en ung kvinna till döds. Ett av polisens spår i utredningen av skottdramat i Axelsberg i september är att det ska ha varit en hämnd för mordet på en 51-årig mångmiljonär på Albanoområdet på Djurgården i våras. Den förmögne mannen, som sköts till döds i sin lyxbil, ägde huset och garaget där 28-åringen och kvinnan sköts till döds i september. 32-åringens mördade vän misstänktes även ha pressat mångmiljonären på pengar. Samtliga tre nu avlidna personer delade också ett intresse – tyska lyxbilar. Enligt uppgifter i Aftonbladet ska den nu döda 32-åringen liksom sin 28-årige mördade vän haft många fiender och ett dåligt rykte i den undre världen. Den brutala avrättningen i Sollentuna sätts nu i samband med de två andra mordutredningarna. -Pettersson säger bara ”Follow the Money – Me$$o” HÄR finns den mördade Elie Raymond Messos Facebook… 2014-11-26_0948


2 responses to “Kriminell invandrare avrättad, kriminella invandrare häktade

 • Tony

  Ja hade nu kranen på inflödet av kriminella skruvats
  åt så hade där varit någon nytta med att dom skjuter
  ihjäl varandra, men tyvärr så fylls lagret av dessa
  gravt kriminella individer på hela tiden!

  Gilla

 • Naivtive

  Det finns tydligen fler att beta av så fortsättning lär följa….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: