24 timmar att leva om inte …

 

 

 

En video som visar den japanska journalisten Kenji Goto, hållande ett fotografi av den jordanska piloten som hålls fången av den muhammedanska gruppen ISIS i Syrien har just släppts.  Goto ber den jordanska och japanska regeringarna att släppa en kvinnlig muslimsk misslyckad självmordsbombare som sitter fängslad i Jordanien sedan tio år, för att rädda deras liv. Goto säger att han har 24 timmar kvar att leva och den Jordanske piloten ändå mindre.

2 thoughts on “24 timmar att leva om inte …

  1. Detta här kan vi tacka fredrik + sjuan o den tyska merkel = Framgångarna beror på att det drivs en idiot politik utan förstånd. Ja just det = Ni har väl sett fredrik Landsförrädaren nummer ett när han på you tube berättar att det Svenska folket är förståndshandikappade idioter. Nu är det som så att 87% av Svenska väljare måste instämma för i annat fall skulle de inte gett sin röst till sju(kt) – klövern. Tänk också på de importerar människor från Afrika som har ett IQ på under 60 .. Alltså mer än 87% av det Svenska folket vad jag förstår och samma med de som sitter i sju klövern denna inavels familj..

    • Kan vi inte höra med Isis om det duger med Fredde flintis i stället för den stackars japanen, skulle inte detta duga så kan vi alltid slänga med Måna Muslim så slipper de jaga getterna i nattens mörker.

Kommentera