SD-ledaren: ”Islamism större hot än nazism i dag”

ISLAM. Mattias Karlsson, vikarierande partiledare för SD, hävdar att hotet från islamism är värre än nazismen. Det rapporterar SVT.
– I dag så tror jag att hotet från islamism kanske är större än det är från nazismen, säger han.  Även den nye partisekreteraren Richard Jomshof har tidigare sagt att islamiseringen skulle vara ett större hot än nazismen.

-Pettersson har inget att invända i sakfrågan men det är klantigt att göra sådana uttalanden idag på 70-årsdagen av befrielsen av förintelselägret Auschwitz. Det kommer PK att vända emot honom.

Faktum är att islams historia är mycket värre än nazismen någonsin var.

Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien

25 thoughts on “SD-ledaren: ”Islamism större hot än nazism i dag”

  1. Koranen/sharia pratar om att mörda oskyldiga människor i varje mening så det är en IDEOLOGI från HELVETET skriven av SATAN SJÄLV….Min Kamp skrevs av Adolf Hitler, där sägs ingenting om att mörda oskyldiga….!!! Islam är en mycket, mycket värre ideologi än vad nazismen var.
    Man ska komma ihåg att nazismen är ett PASSERAT KAPITEL i historien, – ISLAM ett ständigt pågående jävelskap med kontroll över hela stater!!!

  2. Jag förstår inte riktigt allt prat och näst intill hysteri kring den s.k. ”förintelsen”? En förintelse är en förintelse och ingenting annat. Om förintelsen verkligen förekommit så hade det aldrig funnits några judar i dag, då hade dom ju varit utrotade, eller hur! När något är förintat då är det också förintat för alltid! Men vi ska inte heller glömma bort att det alltid är krigets segerherrar som skriver historia och inte förlorarna!
    Därför tycker jag att vi nog ska vara lite försiktiga och inte svälja precis allt som dom levererat och fortfarande levererar, var kritiskt, lita inte på allt! Det finns även andra sanningar än deras! Titta på denna filmsnutt som säger något helt annat än vi har vant oss med. Jag säger inte att varken det ena eller det andra är sanning, jag konstaterar bara att det alltid finns två sidor av det mesta och att i detta fall kalla något för en ”förintelse” som inte alls var någon förintelse är helt galet! Och naturligtvis får alltid civila människor lida när det är krig och elände, något som är fruktansvärt och som ingen önskar.
    https://www.youtube.com/watch?v=YVmIaBW-HjI
    Men, jag kom ifrån huvudämnet lite. Jag håller fullständigt med Mattias Karlsson att muslimer är det genom tiderna absolut största hotet mot den civiliserade världen. Dom är i runda slängar 2 miljarder och dom är varken civiliserade eller rumsrena. Det här är en enorm grupp individer som besinningslöst och brutalt slukar, förstör och förintar allt i deras väg!
    MVH
    Janne

    • Det är märkligt att ingen inom media någonsin har någon som helst kritik mot kommunismen. Dom verkar ju hylla kommunismen trots att dom har dödat fler än nazisterna.

      Och snart kommer islam ifatt, om dom inte redan har gjort det.

  3. Vill instämma i att Islamismen är farligare,än alla andra ismer !
    Vid gårdagens första försök att avhålla en Pegida-promenad i Frankfurt/M, mötte hela stadens drägg och parasiter med borgmästaren i täten upp,för att hindra detta demokratiska möte.
    Borgmästaren som tydligen är en envåldshärskare hade t.o.m. gett order om att alla stadens anställda skulle deltaga i”motdemonstrationen”.Vidare ställdes samma krav på skolungdomar och fackföreningsmedlemmar !
    Tala om att all form av demokrati är på väg att försvinna ur Europa !
    http://www.pi-news.net/2015/01/pegida-frankfurt-es-war-die-hoelle/

    • Som framgår av bilden,hade t.o.m. Frankfurter Zoo gett sina apor permission,för att kunna protestera ! Annars måste man betala inträde,för att kunna beskåda dem på närmre håll…..
      Avslutningsvis är Hessen jämte NRW,de båda Bundesländer som liksom Hamburg är förlorade,till/för de mångkulturella !

    • Detta kommer att slå tillbaka på dem. Om de har tur så kommer Pagida att gå segrande Ur kampen, om inte så kommer de att bli slavar under Kalifatet. Oavsett så förlorar dessa enögda.

    • Lars Å Månsson
      Såklart att demokratin försvinner i vår värld, lika snabbt som alla invällande islamister väller in, islam erkänner inte demokrati !

  4. Det är ju de två sista orden i uttalandet som är de viktiga: ”i dag”! Dagens små nazzar är ju bara en tämligen liten klick lågpannade idioter, medan islamismen bara växer sig allt större och utgör definitivt ett hot både mot judar och hela det övriga Västerlandet. Ett reellt hot idag, och risk för att bli ett än större hot i framtiden om vi inte snarast sätter stopp för islams expansion!
    Nej, vi borde tillämpa en slags ”försiktighetsprincip” även här: Finns det minsta risk för fara, borde denna våldsideologi totalförbjudas. Och faran finns, om än det bara är, säg, 0,1% av alla muslimer som är våldsbenägna så ÄR det en risk!

  5. Jag tror att Mattias vet vad han gör! Siffrorna pekar spikrakt uppåt. Folk älskar klarspråk. Han tydliggör frågor som annars är lätt för folk att missförstå. Alla vet att SD är emot islam och nu tydliggör han att SD också är emot nazismen genom att likställa dessa ideologier igen.

  6. Under nazisttiden var man ju som arier åtmindstonde värd något! Det är man knappast idag!

  7. Vidrig den här diskutionen om judar som försökte fly till Sverige innan kriget startade! Det var väl ingen som ens i sin vildaste fantasi kunde tänka sig att det skulle bli en förintelse!
    När väl folk förstod hur illa det var ställt, ställde alla upp, precis som vi hade gjort idag, om dom som kommer hade varit flyktingar och inte betett sig som dom gör!

    • Det som kommer idag är inte tacksamma människor på flykt det är kravställande parasiter, kriminella ligor, bedragare, skojare, terrorister, krigsförbrytare, våldtäktsmän och mördare. Ett har dom gemensamt, dom har gjort sig av med sina id-handlingar, gissa varför?

  8. Där ser man hur media och sionister hanterar dessa nazister som finns i SD. Hade de sagt samma sak om Judismen så hade de slängts ut från sina roller o kanske även från Sverige.

  9. Att islams hat mot i synnerhet judar men i stort sätt alla andra är grunden i deras ideologi och måste synliggöras. Det är bara att läsa innantill och se med ögonen. Je suis Charlie

    Detta är inte en dag försent.

    • Charlie? Å Ni är bara hycklar. När egyptiska militärregimen gjorde likadant mot muslimska tidningar var det ingen av er som fördömde dessa dåd och ingen som försvarade demokratin. Det visar ert hycklande.

      • Du har missförstått ordet demokrati Ali…
        Mursi var ju en islamistisk terrorist,som ville förstöra landet genom att söka införa dina läror,kring en gammal senil psykiskt sjuk grottmänniska,från 1400-talet !

      • Vilken demokrati? Teokrati var det som egyptiska militären avlägsnade. och sedan är vi inte på det minsta sätt försvarare av ens existensen av en mördarideologi vad heta må så jag väljer vilka övergrepp jag skall fördöma.

        All fanatism skall motarbetas och Mursi och MB tillhör fanatikerna.

      • och hycklare, ni utnyttjar demokratin när den är kan användas som en nyttig idiot för era syften men avvisar demokratin som en dödssynd mot allah. Det kallar jag hyckleri.

        Islam och västvärlden kan aldrig förenas utav så stora ideologiska grundläggande skillnader i mänskliga fri och rättigheter utan begriper ni detta ni får vända tillbaka till era öknar, grottor och stenkastning.

        Jihad är obligatorisk ju och…

        Koranen 47:4 ”Sukta inte efter fred med de otrogna; hugg huvudet av dem när ni griper dem.”

  10. Förutom att nazisterna hade muslimska allierade på grund av gemensam syn på judarna under andra världskriget (och en hel del annat gemensamt) så tror jag att det är bra med att ta upp debatten.

    Visst timing är viktig, men drevet mot Söder visar att enkel logik inte är medias starka sida. Om nu minoritetsfolkens särart är skyddad enligt svenska lag så är det ju tämligen solklart att det finns skillnader och skyddar dem för att bli likställda med de övriga svenskarna som inte har dessa egenheter.

Kommentera