SDU får bidrag

INRIKES. Sverigedemokratisk ungdom beviljas för första gången statsbidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor. SDU har sökt flera år i rad men tidigare fått avslag. Bidraget som SDU får kommer att ligga på drygt 1,3 miljoner kronor, meddelar ungdomsförbundet i ett pressmeddelande.

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor, MUCF, tidigare Ungdomsstyrelsen, har tidigare år nekat SDU bidrag med hänvisning till att förbundet ”inte uppfyller villkoret om att ha antagit stadgar i demokratisk ordning”.

SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand menar dock att de har blivit särbehandlade ”på politisk grund”.

– När vi nu beviljas bidraget innebär det att vi kan spela på samma villkor som de andra ungdomsförbunden, säger han i ett pressmeddelande.

-Pettersson undrar hur demokratiska bidragen är…

Ung Vänster har 1 689 registrerade medlemmar och får 1 505 970 kronor i bidrag trots allt de slagit sönder…

Sverigedemokratisk Ungdom har 2 288 medlemmar och får 1 318 799 kronor. Kommunisterna får alltså 187 171 kronor mer med sitt bruna förflutna…ni vet väl att Vänstern stödde Hitler trots vad Rossana brukar kalla Sverigedemokraterna…

2015-01-15_1532

sdrasister1

 

10 thoughts on “SDU får bidrag

  1. Kommunist subban kan yla bäst fan hon vill, egentligen
    skulle SDU haft det retroaktivt tre år tillbaks i tiden,
    samtidigt kunde man dra in alla bidrag till fjollarna i
    Ung vänster.

  2. Kommunistdräggets historiska kunskaper är lika med noll !
    Minns de partiledardebatter som fördes på 50-talet…Kommunistledarna frös man ut från de andra partierna.Erlander var en av dem som vägrade svara på Hagberg,och Hermanssons inlägg…Hjalmarsson i Högerpartiet var en mycket duktig debattör,och kunde med sina smarta svar sätta dessa kommunister på plats.

Kommentera