Pettersson åtalas vid Hovrätten?

Tahir Mujtaba anmälde Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL). Det blev rättegång och Pettersson blev frikänd. Skam den som ger sig verkar Tahir Mujtaba tänka och har överklagat domen. Dock fick han inte med sig åklagare och det är mycket ovanligt. Ska han företräda sig själv i hovrätten eftersom det allmänna inte överklagat? 

Tahirs överklagande
Tahirs överklagande

Sannolikt är det ett fett skadestånd han vill åt. Dock verkan det inte som han har reflekterat om varför han hamnat på Petterssons och andra bloggar.

Eftersom åtalet mot mig ogillades och skadeståndsfrågan inte drevs av åklagaren så kan inte Hovrätten avgöra saken utan avskriver troligen målet.

Då återstår för Tahir Mujtaba att börja om vid Nyköpings Tingsrätt och yrka skadestånd på grund av brottslig gärning. Ett problem för Tahir blir då att åtalet för brottslig gärning redan har prövats och det åtalet ogillades.

 

Det känns som Tahir har en lång och brant uppförsbacke framför sig men vi får se hur Hovrätten hanterar detta.

Tidigare 2014-11-20. Pettersson på rättegång

TIDIGARE 2014-11-22. Tahir Mujtaba känner sig uttittad

Tahir Mujtaba som anmält Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL) påstod på videolänk och talade genom tolk att han kände sig väldigt kränk och hade blivit tvungen att flytta och det var bloggens fel enligt honom. Han påstod att han blivit kallat islamist och utsatt för rasistiska uttalanden. Tahir sa även att han kände sig uttittad på gatorna i Umeå och det var bloggens fel.

Tahir var också väldigt besviken på att han inte direkt fick 30 000 kronor i skadestånd som han sagt i polisförhören att han ville ha. Rättens ordförande berättade att Tahir fått ett brev hemskickat till sig där han skulle specificera skadeståndet men att han inte svarat på det så nu måste han börja om och stämma mig igen. Tahir som dömts enligt nedan tycker även domstolen ska se till att allt om honom försvinner från nätet och att Petterssonsblogg.se sprider hat…

Umeå tingsrätt dömde:

 • Tahir Mujtaba, född 1982. Medborgare i Pakistan. Tolkbehov på urdu. För Ofredande och Sexuellt ofredande till Skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Om fängelse hade valts skulle 1 månad dömts ut. Övervakningen ska pågå till 2015-10-02.
 • Tahir Mujtaba ska utge skadestånd till de fyra kvinnorna med sammanlagt 22 000 kr.
 • Mål nr B 2635-13
 • INGEN UTVISNING

Tahir satt även i rätten och blåljög, påstod att han hade överklagat. Hovrätten fastställde dock domen redan 2014-08-01 och den låg fast så när på att han frikändes i det ena fallet men dömdes i tre fall. HOVRÄTTEN FÖR ÖVRE NORRLAND DOM B 374-14

-Pettersson hittade bildkollaget nedan på Exponerat och undrar om någon förstår varför Tahir Mujtaba känner sig uttittad…

Tahir_Mujtaba

Pettersson på rättegång

29 thoughts on “Pettersson åtalas vid Hovrätten?

 1. De här råttorna förökar sig som kaniner, så tjugo år till så är svenskarna utrotade av politikerfrälsets massinvandringspolitik.
  Tills dess kommer kaoset att öka i samhället, – Sverige är med december-överenskommelsen en diktatur, inget kan stoppa massinvandringen bara om SD når 35-40% av rösterna.

 2. Han har gjort sig skyldig till brott och därför finns bara ett straff. Direkt utvisning utan chans att överklaga. Ja, så borde det vara, men i Sverige lever och skyddas illegala flyktingar samt Jihad-Krigare så han får väl sin ersättning till slut är jag rädd!

 3. Har förutfattad avsmak för pakistanier p g a vad de har gjort i England, de stora “grooming-gängen” som förstört så många unga flickor. Och det finns gott om dem i Norge också (Oslo).

  Är det meningen att alla länders folk ska komma till Sverige? Kvinnosynen i både Pakistan och Afghanistan gör det svårt att integrera dem i väst. Litet konstiga livsåskådningar har de också där.

  http://news.sky.com/story/1405114/father-kills-five-children-for-magic-powers

 4. Och förlorar han igen -vilket jag innerligt hoppas- så måste rattmuffen själv betala alla rättegångs kostnaderna! Men, då kommer vi till nästa pilsner, vad har en sån pajas att betala med annat än sand och kamelskit?
  En enda kort blick på honom gör att man genast också funderar, hur i hela friden kunde han över huvud tage släppas in i landet? Är inte kvoten för professionella idioter fylld än, eller var gränsvakterna på fyllan den dan? Och jag tycker nog också att Hovrätten borde pröva om inte Tajir Muhabata skall åtalas för alla sina lögner -och kanske även för förargelseväckande utseende?
  MVH
  Janne

 5. Låt fjollen själv betala för det arbete som myndigheterna
  tvingas lägga på hans trams, så slutar han snart!

 6. Har skrivit så här tidigare:
  Stå på sig Pettersson!
  När har saker och ting presenterats på Pettersson?
  Tråd startad på Flashback 2013-09-22 och där finns följande info: Namnet offentligt på tingsrätten 2013-11-05. 2014-04-04 info om domen med namn och allt.
  Så om Snusket inte tror att Umeåborna kollar på webben, så är han mer än lovligt korkad. Och jag antar att ryktena sprider sig mycket snabbt i en småstad dit faktiskt Umeå hör. Alla känner apan etc, och är apan ett Snusk så lär det snabbt sprida sig till både tjejer och killar, som kan glo snett på honom.
  Snusket ser bara en chans att komma över pengar utan att behöva göra något själv eftersom dumsvensken ställer upp.
  Håller båda tummarna för dig Pettersson!

  Håller fortfarande tummarna.

 7. Tack Pettersson! Du är mycket viktig for oss! Du representerar det fria ordet och för mig din blogg är en av det viktigaste informationkanalen jag inte kan vara utan……
  Bidrar gärna för att du skall kunna försvara din existensrätt i den svenskfientliga/islamvänliga samhällsklimatet

 8. Pettersson du är vår hjälte, tänk om Sverige hade haft många fler som du, då hade vi varit i ett bra land. Kan jag hjälpa dig på något sätt så gör jag det gärna det är alltid du som stöttar oss.

 9. Han får kanske pröva det som civilrättsligt mål. Men det är tveksamt på vilka grunder i såfall. Tröttsamma muslimer, lägg ner offerrollen, den tror snart ingen på. Ni undergräver er egen trovärdighet, snyggt jobbat!

 10. Som meddelat tidigare – jag stödjer dig P.
  Det infinner sig en känsla av att återgå till de nyinkomnas kulturella uttryckssätt av “öga för öga …” . Men så långt ska vi väl inte behöva gå. Ännu står väl samhället starkt, eller? Än.

 11. Petterson har “kränkt” en muslim och det har vi fått lära oss att det ska man inte göra i ett multikulturellt experiment. Våld i en eller annan form är att vänta. Sennels pekar ju på att detta för västerlandet total främmande sättet att tänka på upplevda förorätter är vanligt förekommande hos just araber, och jag misstänker andra som vuxit upp i muslimsk kultur.

 12. Vilket troll, stå på er! Alla hästar ej hemma där heller – men i detta land får man ju knappt yttra sig längre!

 13. En vanlig svenne hade flyttat och stylat om sig men här har vi typiskt svarting mentalitet veva och bråka så mycket som möjligt “jag har rätt att våldta!”. Hoppas SD får makten så att fekalierna kan skickas hem!

 14. Om han nu har tolkbehov, hur har han då kunnat läsa Petterssons och bli kränkt?

  Troligen har han samma usla rådgivare som de syriska jämtarna.

  • Ja, det är en intressant fråga. Undrar om inte allt bygger på språkförbistring? Han letar efter anledningar till att känna sig kränkt och eftersom han inte förstår svenska så “känner” han att han är kränkt förmodligen. Misstänker att detta är vad tingsrätten också kommit fram till.

   Det tragiska är att han kan göra okynnesanmälningar med våra skattepengar jävligt länge.

 15. Lycka till din kroknäsa, en hård spark i röva skulle du ha, så att du flyger hela vägen tillbaka till långtbortistan eller vad fan du nu kommer i från, ditt översexuella, perversa svin.

  Blir det rättegång Petterson, och det behövs ekonomiskt stöd så finns jag här, bara maila så ska jag bidraga med det jag kan.

  • Tänkte detsamma, om du någon gång får böter för att säga sanningen så får du ekonomiskt stöd av mej också.
   I mina ögon är ditt jobb med bloggen oerhört viktigt!!

   • Egentligen bör det räcker med visst övertalning i Svensk anda av samförstånd, visa mannen i fråga de olika alternativ som stå till buds, vi ha ju blivit berikad med för oss nya metoder till konfliktlösning som skulle gå i samklang med den ideologen vi ha berikats med. Hur man löser meningsskiljaktig heter på Arabisk vis ha vi ju fått lära oss på TV och YouTube under den sista tiden.

Kommentera