11 thoughts on “Eddie Nilsson – Reinfeldt, Din Dumma Jävla Idiot

 1. Det är jag Olli Rein som lagt ut det här. Jag står för de flesta musikinläggen här på bloggen.
  Skriv artistens namn eller kopiera namnet på jukeboxen och klistra in den på petterssons sökruta högt upp till höger på bloggen så kommer du till artistens inlägg, som kan ligga en bit ned bland artisterna, men oftast högst upp. Där hittar du din valda artist. Där är vi glada för tips på 50-60talsmusik pop, rock country eller liknande. Där kan du önska eller visa på låtar du tycker ska vara med,eller tipsa om artister från före den 1/1 1970.

  På ett inlägg finns numera rätt långt ned ett inlägg kallat Jukeboxen skrivet ovanför inlägget. Läs igenom texten så får du tillräcklig info om artisterna. Där finns en topplista från nr 1 – nr 82 i grupper om tio. Kopiera bara artisten och inget mer och klistra in på sökrutan eller skriv artistens namn felfritt stavat. Vet du sedan vad du vill ha så är det bara att ta sökrutan, som för Eddie Nilsson.

  • TACK för att du påminde mig om denna underbara artist! Lyssnade på honom för många år sedan. Är han fortfarande aktiv?

   • Sådant har jag aldrig tidigare hört i Absurdistan….Inte spelas väl den i Sveriges Radio ? I och för sig den förste artist som verkligen sjunger ut !

 2. Pettersson – den bästa låt du någonsin lagt här.
  100 procent svensk sydstats country.

Kommentera