500 miljoner måste dö

ISLAM. Samtidigt som den samlade Twittervänstern försvarar islam och religionsfriheten i Sverige fortsätter IS (ISIS) att härja i Syrien och Irak. Journalisten Jürgen Todenhöfer, som nyligen tillbringade tio dagar med IS, varnar för att gruppen är mycket starkare och mycket farligare än väst inser. Todenhöfer beskriver IS som ”den starkaste grupp jag någonsin träffat. Mycket starka, mycket intelligenta, mycket entusiastiska.” -Pettersson tycker att regeringen i stället för att satsa resurser mot islamofobi ska satsa på att upplysa om vad islam står för och islams historia.

IS är extremt brutala. Inte bara med halshuggningar. De pratar officiellt om en religiös utrensningen. De säger att 500 miljoner människor måste dö.

Todenhöfer påstår att IS-soldaterna är mycket smartare och mycket farligare än våra ledare tror. Det finns en kännbar entusiasm och övertygelse om seger, något som jag inte upplevt i andra krigszoner.

IS vill döda alla otrogna och avfällingar och förslava deras kvinnor och barn. Alla shiiter, yazider, hinduer, ateister och polyteister ska dödas.

Moderata muslimer som förespråkar demokrati ska också dödas. Demokrati sätter mänskliga lagar över guds. Detta gäller också – efter ett lyckat övertagande – demokratiskt sinnade muslimer i västvärlden.

Todenhöfer tror inte att luftanfall räcker för att bekämpa terroristerna, då måste man jämna hela städer med marken.

Todenhöfer påstår IS mål är att erövra världen och att de planerar den största religiösa rensningen i världshistorien.

-Pettersson hör i Sverige PK-etablissemanget yra om att IS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten bara för att nämna några av islams fredsambassadörer, de är alla verklighetens islam. Har ni förresten sett gatorna fyllas av protester mot dessa gäng på samma sätt som när Muhammedkarikatyrerna presenterades. Några streckgubbar fick muslimerna att sätta världen i brand medan protesterna mot mördargängen är beskedliga.

16 thoughts on “500 miljoner måste dö

  1. En skrämmande tanke som jag tänkt många gånger är att dom mobiliserar och sakta men säkert bygger upp förråd med vapen runt om i världen för att på en given dag slå till och ta över.

    • Robert Gustafsson.
      Inte endast förråd med vapen, vår bidragspolitik gör att de ser till att föda så många barn de bara kan som inom snart kan hålla i och skjuta med vapnen.
      Deras farligaste vapen, förser vi de med. Bort med alla bidrag enda lösningen.

  2. Det är fascinerande och se hur PK och den islamska världen riktar all sin energi åt oss ”islamofober” istället för att ta itu med det verkliga problemet. Vad gör vi? Vi kritiserar och smädar (jag i alla fall) islam bakom våra tangentbord, på sin höjd demonstrerar fredligt och nån enstaka stolle kanske krossar ett fönster eller en kastar en hemmagjord mototovcoctail på en husvägg.

    Vad gör islamisterna? Mördar och lemlästar muslimer i parti och minut. Det är någonting väldigt konstigt med prioriteringarna.

  3. Todenhöfer tror inte att luftanfall räcker för att bekämpa terroristerna, då måste man jämna hela städer med marken.
    Tack, det har jag länge förstått, men nu gäller det livet för IS eller vanligt hyggligt folk. Så gör det som behövs.

  4. I landet Swedistan är ingenting för absurt. Så förvåna er inte om IS mördarna får permanenta uppehållstillstånd av vår regim inom kort (om dom inte redan har det).

Kommentera