Muslimska ungdomar störde gudstjänst

ISLAM. I helgen stormade muslimska barn och tonåringar en kyrka i Mönchengladbach. Där störde de gudstjänsten och förolämpade kyrkobesökarna med ord som ”skitkristna”. Liknande saker hände på flera platser i Tyskland under julhelgen.

-Pettersson hittar inget om detta i svenska media, märkligt…

RP Online

15 thoughts on “Muslimska ungdomar störde gudstjänst

  1. Jag hoppas att mina före detta landsmän kommer ihåg sina Germanska rötter. Vi stoppade Romernas legioner en gång i tiden, nog kan vi stoppa muslimer. Tricket är att skita i vad omvärlden skrika om. Det gäller att vara hänsynslöst, lika som Israeler. Fördelen är muslimerna kan inte gavlar om att Germanien /Tyskland är ”deras” land.

  2. För vanartiga yngel (ej av den här kalibern, som omnämns i inlägget) fanns för i tiden uppfostringsanstalter. Men inte ens det hade väl hjälpt och varit befogat med de här rötäggen.

  3. I Svensk media har man helt andra prioriteringar än
    att skriva om saboterade gudstjänster, här lägger
    man istället att prioritera ifall någon Moske på något
    vis kan ha störts.
    Tror ni kräken hade varit tysta om ett bönemöte hos
    Muslimer hade störts?

  4. Självklart ska dom avsättas. Arbetsbrist är motiveringen. Alla har blivit Ett. Här finns pengar att spara. Jag är så förbannad så jag kan stå i dörren när dom går o önska dom ”resa åt h-e”

  5. Med risk att upprepa mig själv. Läs muselmännens hemsida: hizbut tahrir.se där deras agenda klart och på tydlig och korrekt svenska finns att tillgå. Vi skal mördas i sömnen, samhället som vi hade fram till 2014 12 27 skal ödelägges och sharia kommer att gälla.
    En annan grej, folk som inte sköter jobbet brukar få sparken, alla våra riksdagsledamoter som nu inte ska göra ett handtag fram till 2022, kan vi som arbetsgivare inte bara sparka dom?

  6. Bjuda in dom till Baseball, idrott ska ju ha ett bra inflytande, specielt baseball trä i kontakt med skallben

Kommentera