Vad gör islamisten Mehmet Kaplan med våra skattepengar?

ISLAM/INRIKES. Islamisten Mehmet Kaplan (MP) missbrukar sitt ämbete och skattepengar för resor till hemlandet och Israel-hets.

Miljöpartiets Mehmet Kaplan var den första islamist som tog plats i Sveriges riksdag för ett antal år sedan och nu har han avancerad till att bli minister i den nuvarande Rödgröna regeringen.

En av de högst sällsynta icke-vänsteradikala journalister som finns i landet, Rebecca Weidmo Uvell, liberal debattör, Slöseriombudsman, krönikör i BT och Dagens Samhälle, har tittat närmare på Mehmet Kaplans (MP) första tid som bostads- och stadsutvecklingsminister, och fått fram häpnadsväckande uppgifter.

Kaplans resor och övriga skattefinansierade arbetsaktiviteter hittills efter valet har nästan inte haft något att göra med hans eget ministerområde (”bostads- och stadsutvecklingsminister”) men däremot har han varit högst upptagen med resor till sitt hemland Turkiet, där han har bott på lyxhotell och ägnat sig åt privata aktiviteter.

I samband med det senare har han även passat på att uttala sig i turkisk media om att han själv och den övriga rödgröna regeringen gör sitt allra bästa för att bekämpa Israel. Bland annat säger han: ”De ockuperade territorierna kommer, om Gud vill [in’shallah], att befrias, och östra Jerusalem kommer att bli Palestinas huvudstad”.

Artikeln av Rebecca Weidmo Uvell om Mehmet Kaplan avslutas med följande: ”Genomgående verkar Turkiet vara den röda tråden i Kaplans aktiviteter under hösten.

Det har säkert ingenting alls att göra med att han ÄR från Turkiet själv. Det är nog bara för just Turkiet har så fantastisk bostadspolitik. Gissar jag.

Gissar också att det där hatet mot flyg Miljöpartiet generellt har inte är något Kaplan delar.

För jag har inte hittat en enda tågbiljett. Hittills.

Busy busy busy, do’in something. Alltså.

Undrar bara när han tänker börja fokusera på just bostäder. I Sverige.

Där han alltså är minister.”

-Pettersson tycker det är en strålande artikel, läs den, som borde vara på första sidan i varenda PK-tidning men vi vet ju var dessa journalister har sina sympatier och de är väl fullt upptagna med att granska Sverigedemokrater för småsaker…

Miljöpartister som dessutom är islamsister är säkert fridlysta.

Uvell.se

Mehmets tidigare öden och äventyr på Petterssons

14 thoughts on “Vad gör islamisten Mehmet Kaplan med våra skattepengar?

    • Delar ut i det av krig svårt härjade Turkiet. Där ska vi också minnas att Karl XII kastades ut från Turkiet, när han sökte asyl där 1709. Det ligger turkarna i fatet!

  1. Fanns det omutbara revisorer i dårhuset, så satt hela jävla etablissemanget löst till. Därför slipper även denne skithög förklara sig…

Kommentera