Lägg på minnet

Lägg den här bilden och framför allt personerna på minnet.

När svensk ekonomi och välfärd rasar samman på riktigt, ska ni minnas dessa ansikten, namnen och partifärgerna. Glöm dock inte bort den rödaste av dem, som från sin utlandsvistelse gav uppgörelsen sitt stöd. Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver bra om uppgörelsen. På Moderaternas Facebook-sida är besvikelsen påtaglig.

pk-bild-jpg

20 thoughts on “Lägg på minnet

  1. sverige, sverige, jävla tjat om sverige. har ni redan glömt Reinfeldts tal i fyran, sverige finns inte. inget land, inga gränser, ingenting. noll, nada intet. i ngt sådant kan man väl inte ha nån regering. och det har vi inte i heller!

    • Lööf och AKB tittar anklagande på Steffe, som säger: -Det var inte jag!. Romson funderar på om det är chemtrails och Fridde funderar på röka….

  2. Jag tror vi får ett inbördeskrig där den eviga fråga om vad som kännetecknas svensk, får en klar och tydlig karaktär. Ingen kommer därefter fråga vad det menas med att vara ” svensk ”. Är inte glad alls över att det blivit såhär men läget ger mig inget val.
    Gott nytt Svenskt 2015.

  3. Var det inte någon som sa att blockpolitik är fördummande? Men det var före valet, mannen som inte vet på vilket ben/fot han skall stå på.

    • Löfven är samma skrot och korn som Håkan Juholt. Är det allt sossarna har så bör dem lägga ned partiet.
      Enligt facebok kommer Moderaterna att tappa mellan 80 och 90 procent av sina nuvarande låga. Endast 6 % lär vara Nymoderater om ett år. Varför inte ta den här folkomröstningen om invandringen istället. Där har givetvis de senaste decennierna invandrare ingen rösträtt. Det kan ju inte vara så att man kan rösta på sig själv.

  4. Som 7klövern agerar kan man bara konstatera att dom vill se Sverige
    som ett muslimskt land i framtiden det är bara hoppas SD får egen
    majoritet vid valet 2018 om det inte redan gått åt helvete då….

  5. En kul detalj är att SvT har valt att kalla bilden för ”PK-bild”. Vikarie eller missnöjd medarbetare?

  6. På lång sikt tjänar SD på detta men förlorarna är svenska folket. SD kan få sopa upp spillrorna av ett bra land när de ev. kommer till makten.

  7. Litet intressant dock att V inte är med. OK om Sjöstedt inte är hemma, men Vmåste väl ha någon ersättare. Kan man tolka det som att Alliansens krav var att V inte skulle vara med i uppgörelsen för att Alliansen skulle sträcka ut handen till Löfven? Eftersom S lierat sig mer med MP kan det ha varit svårt för Alliansen att få Löfven att peta ut MP.
    Kul läsning med M´s facebooksida.

    • I SVT kommenterade han uppgörelsen i telefon från utlandet. Vi ska dock lägga på minnet att Alliansen partier nu indirekt stöder en regering där Mp ingår och där V trevar i bakgrunden.

Kommentera