Vet Anders D vad han talar om?


Anders Danielsson är chef på Migrationsverket och tjänar grova pengar på sin direktörsroll. Dessutom leder han ett verk som är beroende av stora asylströmmar till Sverige. Är han därmed partisk när han talar Migration? Han vet, vi misstänker.

Nåväl, så här försvarar generaldirektören svensk asylpolitik och känns det inte som att han förlorat debatten redan här?

1

2

Ja, har man som generaldirektör för ett statligt verk inte mer att komma med, än att jämföra svensk asylpolitik med 60-talets trafikomläggning, då känns laget förlorat. Hans förhoppning om att en stor migration leder till fred och lugn, måste väl ifrågasättas efter det vi snart får ta del av varje dag. Danielsson glömde att göra en liknelse med svensk ekonomi, välfärd, arbetslöshet, bostadsmarknad och utanförskap, idag och igår. Jag tror t.o.m. att många invandrade svenskar undrar varför allt gått så snett. Kanske därför som allt fler av dem röstar på SD?

Anders Danielsson hävdar att Migrationsverket är en ”expertmyndighet” som är bra på att förklara och leverera fakta. Ivar Arpi dödar det argumentet i artikeln ”Migränverket” som han skrev i Magasinet Neo. Det är väl heller ingen hemlighet att MigiLeaks avslöjar prekära fakta om ett statligt verk som tappat kontrollen och Migga_X som leverera twitter från Migrationsverket på löpande band, har avslöjat hemligheter innan de ens publicerats i gammelmedia.

Nej, varje gång jag hör Anders Danielsson prata om sitt statliga verk, inser jag att det mest handlar om försvarstal från en välavlönad generaldirektör som leder ett verk där varenda krona som används är en krona som vi skattebetalare står för, men som trots alla miljarder inte klarar sin uppgift.

Källa: SvD


5 responses to “Vet Anders D vad han talar om?

 • Tony

  Nej naturligtvis vet inte Danielsson vad han talar om,
  som chef på Migränverket behöver man inte ha några
  större kunskaper, det behöver inga ha som blir chefer
  på statliga verk, för chefer med kunskaper, ja dom vill
  inte bli chefer på statliga verk, Jag kräks när jag hör
  Anders Danielsson uttala sig!

  Gilla

 • Lars

  Tror mera han gillar bli spankad där av han följer blind reglerna och vågar ej uttala sig : Vad han verkligen känner!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Varför håller ”flyktingarna” på och bråkar med landet – ”55 no go zoner” – våldtäkter- gängvåldtäkter – skjutningar – bilbränder – mord – rån – bedrägerier – vet Danielsson det?

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Danielson vet och har lösningen! Vi importerar mer slödder, berikikar hela Sverige, vips har vi bara en no go zone (hela Sverigeistan) och politikerna kan skryta om hur duktiga dom har varit som har minskat antalet utanförskapsområden!
   Ps. Utanförskapsområde, även svenska språket berikas av nya fina ord!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: