Stort stöd för KD:s asylförslag

INVANDRING/VALET 2015. Drygt 40 procent är positiva till Kristdemokraternas förslag om migrationspolitik. Det visar en ny mätning från Sifo som Svenska Dagbladet gjort. Förslaget från partiledaren Göran Hägglund handlar bland annat om tidsbegränsade uppehållstillstånd och sänkta etableringsbidrag. Av allianspartiernas väljare är sex av tio positiva till förslaget. Bland de rödgrönas väljare är motsvarande siffra 12 procent.

– Pettersson vill gärna se en sådan undersökning om Sverigedemokraternas politik…

2014-12-25_0803 2014-12-25_0802

 

3 thoughts on “Stort stöd för KD:s asylförslag

  1. Det skulle vara roligt att se hur den övriga delen av 7-klövern ställer sig till det rasistiska, nazistiska, facistiska och främlingsfientliga KD.

  2. Det värsta är bara att nu kommer 7-klövern att slå sig för bröstet och säga ” Det var vi som gjorde något åt invandrareländet som SD har ställt till med”.

  3. Intressant att en potentiell KD-väljare gillar förslaget mer än en potentiell SD-väljare. Nu är Hägglunds förslag visserligen urvattnat men ett tydligt kliv i rätt riktning. Låt oss därför hoppas att extravalet blir av och kommer att handla om flykting- och migrationspolitiken.

Kommentera