Asylsökande försökte våldta 8-årig flicka i hennes hem


INVANDRING/BROTTSLIGHET. En 8-årig flicka i Græsted, ett litet samhälle på norra Själland, Danmark utsattes i går morse för en hemsk upplevelse. Hon vaknade av att en främmande man befann sig i hennes sovrum. Mannen höll fast henne, samtidigt som han talade om sex. Flickan lyckades dock skrika på hjälp.

Flickans föräldrar hörde hennes skrik och kom till undsättning. Mamman i familjen tog hand om flickan. Samtidigt lyckades pappan med hjälp av en granne gripa den främmande mannen och hålla fast honom tills polis kom till platsen.

Den gripne mannen visade sig vara en 39-årig som fått uppehållstillstånd i Danmark. 39-åringen uppges bo i det område där brottet skedde, och ska ha tagit sig in i familjens bostad genom en dörr som stod olåst.

-Pettersson ser att danska medier uppger att mannen har varit asylsökande och fått uppehållstillstånd. Någon nationalitet uppges inte…mannen nekar men är inlåst minst till 8 januari då saken tas upp i rätten.

BT


4 responses to “Asylsökande försökte våldta 8-årig flicka i hennes hem

 • dharam veer

  Sånt där man tolerar inte vad gör man åt sånt. Enkelt ta ut de från europa

  Gilla

 • angelicaplacet

  Att alltid låsa dörrar och fönster är ett måste idag att försöka skydda sig för det politiker utsätter oss för.Vilken mardröm för familjen.

  Gilla

 • Rannug

  Har inte pruttfeten satt 9 år som ”gräns”? Å andra sidan behöver det inte vara en fekalie som tillber pruttfeten. En av de äckligaste fekalierna som luktar i svenskt fängelse heter Andes Eklund (ni får lägga till ett r själva så slipper bloggen få problem med personuppgiftslagen).

  Gilla

 • Rannug

  Piska fekalierna…ja resten kan ni, men med 7-klöverns politik så gapas det ut och då menar 7-klövern att fekalierna ska släppas ut från fängelset.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: