Tyskarna missnöjda med den muslimska invandringen

ISLAM. Regeringen Merkels invandringspolitik får klart underbetyg av befolkningen. 65 procent är klart missnöjda och mer än var tredje tysk anser att landet är på väg att islamiseras. Detta enligt färska siffror.

Tyskarnas motstånd mot förbundsregeringens sätt att hantera problemet med asylsökare och invandrare växer. Det visar inte minst den undersökning som TNS har gjort på uppdrag av Der Spiegel och som publicerades i söndags. Av de tillfrågade anser en stor majoritet – hela 65 procent – att regeringen i Berlin inte tar frågan på allvar och mer än var tredje menar att landet helt enkelt är på väg att islamiseras.

I Dresden, Tysklands 13:e största stad med 522 736 invånare (siffra från 2010) och som ligger i det forna DDR, demonstreras varje måndag mot invandrings- och asylpolitiken under parollen Patriotiska européer mot islamisering av väst, Pegida. Manifestationerna växer i styrka och omfång: vid starten för ett par månader sedan slöt ett par hundra människor upp. Vid den senaste marschen fylldes gatorna av 10 000 demonstranter och ungefärligen lika många motdemonstranter.

Förbundskansler Angela Merkel uppfattning är i stället invandringen är nödvändig för landet; invandrare som kan jobba behövs eftersom den inhemska befolkningen dels blir äldre, dels minskar i antal.

Thomas de Maizière, inrikesminister och liksom Angela Merkel tillhörande Christlich Demokratische Union Deutschlands, CDU, är också han kritisk till de folkliga protesterna i Dresden och menar att det inte alls finns någon risk för en islamisering av Tyskland.

Lokala ämbetsmän är dock av annan uppfattning och pekar på de svårigheter de har med att hantera den växande strömmen av asylsökande.
Tyskland har nästan 82 miljoner invånare och av dessa är uppskattningsvis fyra miljoner muslimer som utgör knappt 5 % av invånarantalet.

-Pettersson vill bara tala om att i Sverige finns det c:a 600 000 muslimer (statistiken är osäker) det utgör drygt 6 % av de 9,5 miljoner invånarna.

Information.dk  Reuters

49 thoughts on “Tyskarna missnöjda med den muslimska invandringen

  1. SVERIGES INVANDRINGSPOLITIK.

    Sveriges invandringspolitik har under lång tid kännetecknats av ansvar, kompetens och vidsynthet.

    Därför är det med viss förundran jag ser hur våra nutida politiker slagit in på självförhärligandets och inkompetensens väg – narcissismen har blivit den farsot som är på väg att rasera Sverige. Se min hemsida:
    http://www.stureerikssonshemsida.n.nu/så förstöres ett land.

    Ett hopp för framtiden består i KD:s ansvarsfulla utträde ur decemberöverenskommelsen. DÖ var inget annat än maktfullkomlighetens moraliska övergrepp mot en stor grupp av svenskar – ett klart brott mot vår demokratis anda.

    Sveriges framtid är ljus men först måste den moraliska resningen visad av KD och SD – och som alltmer stakar ut framtidens väg in i ett förenat Europa – omfattas av en majoritet svenskar.

    http://www.stureerikssonshemsida.n.n/Sveriges invandringspolitik/en kritisk granskning.

  2. I kväll är det på nytt stora PEGIDA-demonstrationer i bl.a. Berlin,Dresden och Köln.Hela förmiddagen och troligen lång fortfarande fram till natten,har den ”korrekta delen inom press och TV” sökt förklara för folket,hur fientligt inställda dessa promenader är. Man t.o.m. avråder sina landsmän att närma sig ”denna farliga grupp” ! Även politiker av alla färger ställer mer än gärna upp i radio och TV,för att söka minska på den ökande tillströmningen,i folkets nya rörelse PEGIDA….
    http://www.bz-berlin.de/berlin/baergida-demo-am-abend-droht-verkehrskollaps

  3. Sedan PEGIDA-promenaderna startade har (som jag tidigare skrivit) de styrande,tysk PK-press och alla TV-kanaler inlett en aldrig tidigare skådad propaganda.
    I Bayern hade man därför avsatt en helkväll som enbart förkunnade fördelarna med Islamism och afrikanska negrar.
    För att efteråt mäta om deras information gått hem i stugorna,lät man anordna en stor omfrågan bland tittarna.Efter 1000-tals svar såg resultatet ut som följer:
    http://www.pi-news.net/2014/12/br-umfrage-817-verstaendnis-fuer-pegida/
    Även ni som inte riktigt förstår språket ser och framgår tydligt,att hela 81,7 % stöder PEGIDA !

    • Lars Å Månsson : Det kommer många fler även i andra delar av Europa, Sverige ses väl mer som ett MENA-spektakel av stora delar av Europa, ett land i ”fritt förfall” !

      • Jo så är det Lena…. Nästa stora land som kommer att följa är Frankrike och därpå Italien ! 🙂

      • Det sköna är att det sprider sig till allt fler delar av landet..
        Just därför som alla ”korrekta förespråkare”,nu har tvingats att inse dessa stora massor,som nu går ut på gatorna är inte nazister !
        Führerin Merkel och hennes lakejer tvingas nu på reträtt.. Och hon som trodde sig vara ofelbar !

    • Det har med den indoktrinering som skedde efter kriget att göra.
      I väst var det USA,som skulle vara förebilden och i öst Sovjet.Tyskarna själv fick veta att de inte var värda något ! De nu mitten 50-åriga har därför genom sin skola blivit USA eller ryssvänliga sedan barnsben !Med ålders rätt har nu förnuftet återvänt och man börjar så smått rätta på ryggen !

      • Ok,för jag har ibland funderat då jag har uppfattat tyskar som lite hårda och ordningsamma och hur dom då kan ha tillåtit sitt land att börja bli Islamiserat.
        Det är nog så att förnuftet återvänder med ålder och tid.

  4. Malmöbo:
    Ooom du nu har gått i någon skola borde du också ha lärt,att med %-satser
    kan man bevisa allt u t o m sanningen ! Var det möjligen för svårt att översätta till arabiska ?

  5. I Würzburg blev 18 kommunister tagna av polisen i samband med måndagskvällens PEGIDA-demo.Fem av dem fick polisens pepparspray i sina ögon…
    Den fredliga promenaden från PEGIDAs sida hade samlat c:a 400 deltagare. Skaran av motståndare till den tyskaförda importpolitiken ökar vecka för vecka…..Även i Bonn och Kassel skedde liknande demos.
    http://charivari.fm/index.php?id=lokalnachrichten_news_wuerzburg&singleID=40470#!prettyPhoto%5Blokal40470%5D/0/

  6. Finns det något land i världen där den inhemska
    befolkningen tycker att intaget av Muslimer är en
    tillgång för landet? Tror inte det!

  7. Skillnaden mellan Absurdistan och Tyskland när det gäller en öppen debatt i TV,om problemen med alla de lyckosökare som nu söker sig hit,är betydligt ärligare i vårt södra grannland.Man talar klartext på ett annat sätt.
    Bl.a. förklarade en borgmästare från Sachsen,att det största problemet är att man inte kan låta dessa flytta in i en lägenhet.
    ”De vet inte hur man uppträder i en sådan” sades öppet.
    Vidare framkom att 80 % av alla som söker asyl i Tyskland är inga flyktingar,utan enbart ute efter ett bättre levene. Alltså samma siffror i stort som råder för Sverige.

  8. Vi behöver just det här, att få se hur man återtar den makt en gammal kommunistkärring haft, och hur det blir när en sådan tar till lögnen om att befolkningen inte räcker till för jobben.
    Vi hade en kärring på den posten med, hen har sprungit och gömt sig, men tids nog ska både hen och nuvarande statsministerkandidat i Sverige få sina straff, hoppas jag, tillsammans med de värsta i de bådas regeringar.

    Vi har stort behov av att demonstrera våra rättigheter i Sverige också. Det borde våra ombudsmän ute i våra regioner se till så att det organiseras demonstrationer med många deltagare i våra största städer.

    • Vad hindrar dej att demonstrera, gatan är fri. Det är som du vet en rättighet vi har i vårt land.
      Ska andra dra igång det du önskar?
      Sätt igång själv ingen hindrar dej, och skulle nån försöka ring polisen!

      • Jag vill bara ha hjälp med organiseringen av demonstranterna,av de som känner till sina mänskliga resurser. Själv kan jag ju inget göra, men det förstår inte en Motalabo.

      • Ja precis som att vi har åsiktsfrihet, om man har
        åsiktsfrihet innebär det att man får tycka och
        tänka fritt, till exempel om invandringen:
        Anser du att vi får det ,utan att bli påklistrade
        fula epitet av självutnämnda tyckare?

    • Japp måste hålla med Öjdå, vi gnäller här men vi syns inte på gator och torg utom de lite väl extremistiska krafterna (både H&V) Men gemene mannen sitter hemma och gorma vid köksbordet eller i matsalen med kollegorna, men annars sysns vi inte. I Tyskland är den nu den genomsnitts Tyska Michel (motsvarighet till svenne) som ta till gatan i de stora städerna. Än så länge bara en vind som få löven att röra på sig men snart nog en storm som kommer att knäcka träderna, samma sak se vi också i Italien och Frankrike, Stormen är på väg.

  9. De flesta muslimer i Tyskland är turkar, inte flyktingar, utan med Tysklands goda minne invandrad arbetskraft.

    • De turkar som invandrade före Erdogans tid hade en annan uppfattning men människan är svag i sinnet.

    • Och det betalar vi ett högt pris för nu i Tyskland. En liten historia.
      På en buss i Tyskland sitter 4 turkiska ungdomar och är stora i käften. Skränar, skrattar, och går an. Vi är 4 miljoner, snart tar vi över Tyskland och kör Mercedes och BMV och tyskarna måste lyda oss. En vithårig gammal tysk dam vänder sig om till blattarna och säger med ett försynt leende på läpparna, ”En gång hade vi 6 miljoner judar här i Tyskland!”

  10. Detta är skärmdumpar från Agenda 14/12 angående bostadsbristen i Sverige och ”problemet” att bygga billiga lägenheter. Alla med förståndet i behåll begriper att det inte kommer att fungera med invandring av den typ som inslaget beskriver.

    Detta kan sluta hur illa som helst för landet. Man fyller på med framtida åtagande i en takt som är katastrofal. Man kan jämföra med någon som tecknar leasingavtal för en firma i rasande takt utan att varken maskinerna eller fordonen behövs i verksamheten. Det slutar ofta i konkurs eller kraftiga nedskärningar.

    22 mars är det du som avgör om flera vansinniga leasingkontrakt skall tecknas!

    http://s14.postimg.org/ei7u338xs/Agenda_14_dec_2014_2.jpg

    http://s1.postimg.org/5lpkewd9b/Agenda_14_dec_2014_4.jpg

    • Mycket bra kommentar !
      Återkommer med lite reportage från den enorma omvälvning som nu tycks ske i Tyskland…Just nu diskuteras i alla tyska kanaler,om det stora uppbåd protester som uppstått över hela landet !Politikerna har fått myror i byxorna..En del talar om nynazism andra förringar….men verkligheten tycks ingen inse.

    • Jag vill påpeka att det inte är familjen på bildens fel. Jag kan på något sätt tycka synd om dem. Det finns ett Göteborgskt uttryck som lyder ungefär ” Som en skädda på en åker” dvs. man hör helt enkelt inte hemma där. Det beskriver mycket bra vad jag menar.

      De som skall straffas för detta vansinne är istället alla fega politiker och journalister. De som med kirurgisk precision själva undviker alla 186 utanförskapsområdena och dess eländiga skolor.

      Nu är det deras tur att känna på mångkulturens kraft. Det är först då en ändring av politiken blir möjlig.

      Jag bor inte i någon av dessa områden och vill inte heller bo där.

      Jag vill bo bland människor jag känner samhörighet med. Men det är jag uppenbarligen inte ensam om då alla journalister och politiker tydligen resonerar lika rasistiskt som undertecknad 🙂

      Men jag är ärlig och röstar SD 22 mars.

      • Du är en spegelbild för just det som PEGIDA i Tyskland nu går ut på gatorna för att söka genomdriva !
        Politiker som fattar vansinniga och tuggummi-paragrafer,som aldrig går att genomförra i verkligheten måste väckas upp.

  11. Va ska tyskarna bli islamister det tror jag inte ett skvatt på ,jag tror att jag fått nog av -ister och röstar SD 22 mars.

      • Jag har inte hört att de ska kasta ut nån.
        Varför är du så arg?Har jag förargat dig?

      • Det blir komiskt när typer som du får smaka på sin egen medicin. Då ropas det med full hals om demokrati 🙂

        Lite patetiskt kan tyckas!

        Ps.
        Har du ingen antirasistisk eller annan förljugen bidragsförsörjd blogg där du kan hålla till?

        Där man tillåter kommentarer alltså!

      • Ingen blogg som är så utseendefixerad.
        Min egen medicin, ändrar jag andras kommentarer.
        Nej du har tyvärr avslöjat dig, så är inte majoriteten av de åttahundratusen.

  12. Nytt rekorddeltagande i Dresden i kväll. Hela 15.000 samlades till en tyst demonstration mot islamiseringen av Europa.Även i Bonn,Würtzburg och Kassel skedde stora protestsamlingar rum… Gemensamt för alla dessa stora demonstrationer är politikernas döva öron och blinda ögon,för vad som sker i landet…

    • I Sverige rapportera man om en mot demonstration i Köln men man säger inte i hur många Tyska Städer det samtidig hölls Demonstrationer mot invandring, där varje va större en den pro innvandrings demo i Köln.

      • Intressant Kurt….Sak samma beteende sker som du kanske sett i ARD/ZDF`s nyhetssändningar…
        Bilder på ”motdemonstranter” och olika företrädare för kommunister och sossar får komma till tals men inga från folkets sida.
        Siffrorna om deltagare-antal vid demonstrationerna friseras till de korrektas fördel.I kväll t.ex. höjdes antalen för de ”mot” från c.a 4.000 till 5,500,och för PEGIDA sänktes talet från 15.000 till ”dryga 10.000 !!! 🙂

Kommentera