Ack ni sossar


Först Sahlin, sedan Juholt och nu Löfven. Inte konstigt man ser denna rubrik, skriven av en socialdemokratisk professor.

Skärmklipp

Har man en partiledning som är förvirrad, kanske det inte är konstigt att partimedlemmarna och väljarna känner sig förvirrade.

Hur är det nu Stefan Löfven? Ska ni och Mp gå till val som egna partier, ska ni gå till val gemensamt, ska ni bilda egen regering om ni får chansen, eller ska ni göra det med Mp. Ingen vet och uppenbart gör inte heller Löfven det. Anders Björck (M) sammanfattade det så här i morse. ”En slank han hit, en slank han dit och snart slinker han ned i diket”.

Ulf Bjereld (S), professor i statsvetenskap undrar vad Löfven håller på med och t.o.m. Mona Sahlin erkänner att hon inte förstår vad som gäller.

Avgå Löfven, har röster hörts säga. Varför det, säger jag. Han lär ta ned S på nivåer som ligger i paritet med Juholts och lägre än Sahlins i katastrofvalet 2010. Låt han hållas.


6 responses to “Ack ni sossar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: