Israel påbörjar undersökning kring det som skedde nära Ramallah igår


ISRAEL. En palestinsk minister, Ziad Abu Ein, dog igår efter en protest i närheten av Ramallah. Ministern är en tidigare dömd terrorist och har länge haft hjärtproblem. Ziad Abu Ein, som var bosättningsminister för Palestinska Myndigheten, arbetade främst med att organisera kampanjer och demonstrationer mot Israels bosättningar. Han rökte mycket och hans hjärta hade en 80 % nedsatt funktion på grund av plackbildning i hans artärer. Det framgår nu av den palestinskledda obduktionen som utförts med hjälp av en Israelisk patolog, att han dog av en hjärtinfarkt. Dessutom finns det tecken som tyder på att haft flera hjärtattacker tidigare.

Ögonvittnen säger att han kollapsade fem minuter efter en konfrontation med israeliska En israelisk sjukvårdare försökte att komma fram till Abu Ein men palestinier föste bort den israeliska sjukvårdaren och förde honom till en bil istället, vilket innebär att den israeliska sjukvårdaren då inte fick möjlighet att administrera någon första hjälp.

Statsminister Netanyahu har skickat ett meddelande, via sitt personliga sändebud Isaac Molcho, till Palestinska Myndigheten där han säger att Israel kommer att undersöka incidenten som skedde igår utanför Ramallah.

-Pettersson antar att Ziad Abu Ein kommer att ses som en anledning för araberna  att ställa till med upplopp och att svenska media kommer att ställa sig på arabernas sida. Vem som har rätt i detta fall vet i varje fall inte jag men så mycket är klart att våra ”opartiska” media behöver en annan sida av saken…

Algemeiner     Ynet News


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: