Livstids fängelse för 215 knivhugg


BROTTSLIGHET. Den 30-årige mannen mördades med 215 knivhugg i sin lägenhet i Helsingborg. Nu fastställer hovrätten livstidsdomen för den ene gärningsmannen och dömer hans medhjälpare till 18 års fängelse. ”Mordet präglats av en rad synnerligen försvårande omständigheter men inga förmildrande sådana”, konstaterar hovrätten i sin dom.

Det var natten mellan den 18 och 19 oktober förra året som de två kamraterna trängde sig in i offrets lägenhet på Nedre Långvinkelsgatan i Helsingborg. Bakgrunden ska ha varit en mindre skuld. Det berusade offret låg och sov när den 27-årige mannen tog en kudde och tryckte över hans ansikte varpå 24-åringen började utdela knivhuggen. Offret vaknade och försökte göra motstånd men lyckades inte freda sig.

Efter mordet lämnade de båda gärningsmännen lägenheten och plockade med sig offrets mobiltelefon och laptop.

Hovrätten ändrar Helsingborgs tingsrätts dom på så sätt att man också dömer den 27-årige mannen för grov stöld. Hans påföljd ändras från 14 års fängelse till 18 års fängelse. Hans 24-årige kamrat får sin livstidsdom fastställd.

HD.se

-Pettersson vill bara tillägga att Sanel Crnojevic döms till livstid  och Andréas Löfquist döms till 18 års fängelse.


9 responses to “Livstids fängelse för 215 knivhugg

 • Brallan

  ingen av dem är muslimer o inte för att det har något att göra med saken, samt det var inte 215 knivhugg utan 215 skador inkluderat skavsår hugg skärsår o dyligt.
  o de där ”vårt land” det finns ej längre. sverige är borta sen politik idioterna bara fortsätter släppa in mer o mer utan att kolla va de e! o ja, jag e blatte och emot denna massiva invandring.
  Ni som dömmer kan ta reda på vem den döde är så inser ni snabb att han var låååångt ifrån gods barn!

  Gilla

 • evelina

  För er information; andreas är helt svensk! Sanel kom till sverige när han var tre månader, helt svenskt uppfostrad och är INTE muslim..

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Muslimer eller Rumäner så anser jag de inte skall få komma in i vårt land samma med dessa sju klöverns parasiter. Det är bara i Sverige folk inte reagerar på att välfärden håller på att upphöra helt och blir ersatt av våld mord rån våldtäkter leder Sverige redan på. All denna skit kan vi tacka fredrik o sjuan för. Det är dom som borde bli utkastade från Sveriges land dessa grova Landsförrädare!

  Gilla

 • Rannug

  Enligt Indira Ghandi är de välkomna hem! Men det får bli efter avtjänat straff!

  Gilla

 • Rannug

  215 hugg, sådana atleter borde vara en dröm för ett väl fungerande arbetsläger!

  Gilla

 • Malmöbo

  Mikael:
  var nämner Pettersson att det är muslimer? känner du Sanel Crnojevic och Andréas Löfquist? är de muslimer?
  PAJAS!

  Gilla

 • Stenbock

  Båda har liksom en mängd zigenare stått upptagna i polisens speciella data,över svåra förbrytare…Långt innan detta bestialiska mord skedde inom deras gangsterkrets !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: