Men vad är det för en fjolla?

INSÄNDARE.

Men vad är det för en fjolla?

Kommentarer har fällts om svetsarn Löfven efter hans gästspel i Skavlan (141205). Det får vara hur det vill med det. Men vad värre är, vad är det för fjolla han dragit in i partiet och riksdagen? Och med fjolla menar jag då Magdalena med kvasten (hon som sopar i ladorna).

Enligt Wikipedia är Magdalena civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har även varit doktorand vilka studier ej fullföljdes (kan förstås så här i efterhand). Hon ska också ha studerat vid Harvard University. Men studierna har antingen gått henne spårlöst förbi eller gått för hårt åt hennes huvud.

Enligt vad som framkom i Skavlan-programmet sa stormuftin, dvs svetsarn, att hon tidigare hade jobbat i lokaler som tvärs över gatan hade SD:s lokal som granne. Bara för att slippa se SD och deras kontorslokaler, tvingades hon jobba bakom fördragna gardiner!!!!

Detta ska då vara en vuxen människa som betrotts med en hög post. Man tar sig för pannan alltså!!!

Samma beteende åstadkom jag när jag var 12 år gammal. Det handlade då om kampen mellan Tommy Steele och Elvis. Och som det Tommy-fan jag var stängde jag i rasande fart alltid av radion om och när C G Hammarlund spelade en Elvis-skiva på Bilradion. Som 13-åring såg jag Jailhouse Rock på bio, det handlade nämligen om att komma in på barnförbjuden film oavsett vilken film, och sedan dess så är det Elvis som gäller.

Jag tycker mitt beteende på den tiden är förståeligt för att barn. Men för en vuxen kvinna som dessutom ska vara finansminister??? Nää!!!

Lilla My

P.S. Undrar vad det är för fel på svetsarn, som ska bestämma allt, tydligen själv (han är ju värre än HSB, dvs Göran Persson). Undrar om hans hustru får säga pip? Men kanske han är helt under toffeln hemma och tar ut det på svenska folket i stället?

9 thoughts on “Men vad är det för en fjolla?

  1. Jag trodde att botten var nådd när Löfven pratade i Skavlands talk show. Men när jag såg Agenda i går, då tvingades jag ändra uppfattning. Löfven kunde sjunka ännu djupare. Han är som ett litet barn i många avseenden, men värst är att han inte låter reporter/Skavlan få tala utan han fortsätter sitt mässande som han nu likt en ara upprepat sedan nederlaget.

  2. Har Adolf Hitler och Mahatma Ghandi samma värde?
    Eller har Breivik samma värde som Victoria?
    Trodde inte det heller?

  3. Jag vill tacka Löven, Andersson, Aschberg, Romson med flera för att ni gör ett utmärkt valarbete åt SD.

      • Är det en förkortning av migrationssvets ?
        Isåfall förstår jag varför löven svetsar.

      • Efter valet nästa år kanske han bör se sig om efter en Ams-kurs, där han kan lära sig lite om TIG-svetsning, det ger hållbarare svetsförband än MIG svetsen. 🙂

Kommentera