Vågmästare?


-Pettersson undrar vad frågetecknet sitter där för? Förresten ska sjuklövern inte vara så säkra på att det räcker med vågmästare. Vad händer när Sverigedemokraterna blir näst största eller största parti?

2014-12-06_1700

2014-12-06_1421


8 responses to “Vågmästare?

 • Grune

  Nu har de mentalt sjuka i 7-klövern börjat diskutera att lagstifta om att SD inte skall få förekomma. 7 st partier i riksdagen måste bli ett om dom skall ha någon chanse mot SD det är fakta. Så nu måste de 7 gå samman och bilda ETT parti med en partiledare och ett partiprogram om dom skall sitta kvar i riksdagen.

  Gilla

 • Grune

  Vad gäller extravalet och vad som skrivs tidningar.
  I Södertälje har vi länstidningen, där finns det möjligheter att kommentera vad som skrivs på webben. En längre tid har det varit ett evigt påhoppande på SD och dess ”avsaknad av politik” som det sägs. Häromdan kom en statestik som visade att SD gått fran 6.6% till nästan 18%. Efter det har det varit knäpptyst från SD-hatarna. Undrar varför?

  Gilla

 • Leif

  kan inte låta bli att tänka på löven på valnatten där han stod och sa”detta är ett paradigmskifte i svensk politik” idiot som han är så visste han ju inte hur rätt han hade. problemet för honom är ju att det är inte med s,mp utan det är med sd som det kommer att bli ett paradigmskifte av sällan skådat slag i svensk politisk historia.så för honom kan jag bara säga avgå,lämna,se och lär. om han sen vill dra ner byxorna bocka sig fram och stoppa huvudet i ja ni vet var inte mig emot.

  Gilla

 • Pica pica

  Att efter detta svidande nederlag för regeringen ta till så låga tillmälen är självmarkerande. Ta på er ansvaret själva S, MP och V! Först försökte Löfven lägga skulden på Alliansen men se de bet tillbaka.

  Gilla

 • Tony

  Yougovs mätningar brukar alltid redovisas i pressen, men som
  av en händelse så icke denna gång? Konstigt, kan det
  möjligen bero på att SD får nästan 18 % och ökar med 6,6
  %, och denna mätning har gjorts efter haveriet för Sossarna?

  Gilla

  • Grune

   Titta på opinjonsinstitutet Sentio i Norge och du får en chock. Där får man tala om vad man skulle välja om det var val i dag och hör och häpna 80,2% skulle välja SD.

   Gilla

 • Kurt

  Låt oss inte bli för kaxig, jag är nöjd om vi kan hålla våra 12,9%.Ha vi kämpad i år så måste vi kämpa även hårdare inför 2015. Det är di andra göra med alla till buds stånede medlem som vi redan ha sett exempel på. Förrut kallades jag bara rasist sen idag är jag ochså ”Neo fachist.”
  Hur kunde det bli? Jag ställde mig bara kritisk till den förda invandrings politiken.

  Gilla

  • Grune

   Ja nu är det tydligen ett faktum att 800 000 svenskar är sachister. Det bästa vore om vi som i ett naffs blivit det polisanmälde både statsminisern och finansministern samt idiote som gick ut och sa att dom hade rätt för förtal och ärekränkning.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: