Birger Schlaug om asylinvandringen


”Hade SD inte varit med hade både Moderaterna och Socialdemokraterna varit som de var förr, och varit restriktiva med sin flyktingpolitik.”

Så säger Birger Schlaug i en intervju.

Förstår ni vad han egentligen säger? Jo, egentligen vill både moderater och socialdemokrater bedriva en mer restriktiv och kravfylld flyktingpolitik. Både S&M är alltså mer främlingsfientliga än de vill göra gällande. Nu bedriver de istället en politik, som med hjälp av Miljöpartiet går åt andra hållet. Det märkliga i detta är inte att de driver fram en flyktingpolitik de egentligen inte står för, utan att SD växer för att de inte gör det. Vad tycker då deras väljare? Röstar de på S&M för att de vill skapa nya incitament för världens alla människor att ta sig hit och vad händer då om S&M förklarar att de innerst inne vill se en mer strikt flyktingpolitik? Det här med politik gör mig inte klok.

Vad Birger Schlaug inte säger, men egentligen menar, är att det egentligen borde vara bra om SD ökar ytterligare, för då ökar också flyktingmottagandet i Sverige. M.a.o. borde väl då flyktingförespråkarna önska att SD växer och inte tvärtom. Faktum är väl att antirasisterna istället borde rösta på SD för att på så sätt öka flyktingströmmarna. Motarbetar de SD för att om möjligt få bort dem från riksdagen och lyckas, så borde om man ska tro Birger Schlaug, S&M dra åt tumskruvarna och inleda en mer restriktiv flyktingpolitik.

Blir ni klokare av detta? Om inte kan ni kontakta Schlaug och fråga vad han egentligen menar.

Källa: SvD


8 responses to “Birger Schlaug om asylinvandringen

 • Ruben

  Så här i valrörelsens första timma låter sig de avdankade och uttjänta stollarna komma till tals, nu väntar jag bara på vad ”fyllerondellhunden” har att bidraga med.

  Gilla

  • jamesfjong

   s.k. schlaug-anfall är inte att leka med…kraken är idag endast kapabel att fladdra med läpparna…blandar ihop händelser och episoder från förr huller om buller, stackars krake

   Gilla

 • Gregory

  Man får inte mer hjärnceller av att röka brass. Sclaug är en utav många miljömuppar bevis på..

  Gilla

 • allemand

  Han är påverkad av allt brass han förbrukat.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Är Schlaug också pårökt??? Hade 7-klövern fungerat normalt som 13% gör i dagsläget, så hade till att börja med aldrig ens Ny demokrati uppstått.

  Gilla

 • Stenbock

  Bortkastade pengar att ringa eller skriva till denna miljöextremist…Tror inte han själv förstår vad som faller över hans läppar !

  Gilla

 • Pica pica

  Det enda jag kan komma fram till är att de bara tänker på sin egen makt och positition – inte vad deras väljare (eller de själva) tänker.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Vilken drömmare, hahahahaha.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: