Flyttar in – riskerar åka ut direkt


Valet 2014. Statsminister Stefan Löfven riskerar att förlora jobbet i vår och är sedan i går i praktiken avsatt eller rättare sagt han avsatte sig själv. Trots detta väljer Löfven ändå att flytta från tvåan i Vasastan till statsministerbostaden Sagerska huset – trots att han kan tvingas flytta igen direkt. Det skriver Dagens Industri.

”Statsministern kommer att flytta in”, skriver Löfvens pressekreterare.

Sagerska huset används sedan våren 1995 som den svenske statsministerns officiella bostad och representationslokal.

-Pettersson tycker inte det är något fel Sveriges statsminister ska ha en representativa och säker bostad, men är Stefan Löfven statsminister och representativ…

2014-12-04_2115


4 responses to “Flyttar in – riskerar åka ut direkt

 • Uppgiven

  Vad symboliserar stjärnorna på kanalmuren rakt framför huset, kommunism, diktatur?

  Gilla

 • Stefan L

  Var det inte i de huset som en vakt begick självmord under Reinfeldts tid under väldigt märkliga omständigheter och som vi ännu inte har fått full klarhet om,och va det inte i det huset som på den tiden hette Sagerska palatset som mer eller mindre tömdes på alla värdeföremål när Göran Persson flyttade där ifrån och som numera heter Sagerska huset efter detta,av förklarliga skäl.
  – om inte den bostaden är hemsökt och föremål för TV4,s program om spökerier eller SVT,s program ”Hemliga svenska rum” då vet jag inte.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Han måste väl flytta in nu när de lagt en massa pengar på att renovera efter Reinfeldt. Kanske hinner han sabba litet så det blir en ny renovering snart. Vem vet hur mycket en statsminister reser, kanske fanns det ovälkomna smågäster i palatset?

  Gilla

 • jamesfjong

  …vem betalar flytten, tur o retur?.,)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: