Alla är beroende


INRIKES. Det är en märklig situation i sandl…riksdagen. Där sitter sju partier som alla dyrt och heligt lovat att inte göra sig beroende av Sverigedemokraterna. De har totalt misslyckats, nu är alla beroende av SD. Hur mycket beroende får vi reda på idag klockan 16:30.

2014-12-02_0854


15 responses to “Alla är beroende

 • Grune

  Nu hoppas vi på att SD inte sviker sina både nuvarande och tillkommande väljare, utan ser till att vi blir av med barnen i regeringen. Skulle dom svika nu så finns risken tror jag att många kommer att söka sig till sp för att få bukt med invandringen och då får 7-klövern för första gången någonsin slåss mot ett rasistisk och främlingsfientligt parti, som dom så länge önskat sig. Vi håller alla tummar för att SD gör slag i saken i dag.

  Gilla

  • Tjatte Hedlund

   Intressant att Grune tillstår att skillnaden mellan Svenskarnas Parti och Sverigedemokraterna är så hårfin att SD:s väljare med lätthet kan tänka sig att rösta på SP.

   Gilla

 • Uppgiven

  Då hörde jag rätt ändå, på AP skriver Emigrera ca, 11,15 vad jag tyckte mig höra Löfven säga i morgonsoffan,

  ”Har man inga högre ambitioner i politiken än att få bort ett parti ur riksdagen då kan man börja ifrågasätta seriositeten med ett sånt parti”

  Med partiet avses MP, och då är frågan, varför är det ok att frysa ut SD när det är oseriöst att vilja få bort MP från makten?
  MP som har så mycket lägre väljarstöd dessutom.

  Något är allvarligt fel hos främst Löfven, men också journalisterna som inte ställer den uppenbara frågan, vad är skillnaden mot utfrysningen av SD?.

  Gilla

  • pappasvenpappasven

   Ingen skillnad egentligen. Båda partier är extrema rörande till exempel invandring det ena partiet strävar mot noll och det andra partiet strävar mot oändligheten . .. En låg invandring är lättare att nå och att ”sköta” jämfört med MP´s fantasier . . som aldrig blir verklighet.

   Gilla

 • Gregory

  Snart får vi göra som Kiev juntan och importera dugliga politiker utifrån.. 😉

  Gilla

 • Tony

  Sossarna ska vara ett 30 % parti, men kan inte vaska fram
  en enda ledare , utan endast velpottor,Göran Persson
  må vara en skitstövel , men han hade i alla fall lite
  pondus till skillnad mot Svetsaren som blir mer komisk
  var gång han öppnar munnen. Hans bollande med
  procentsatser vid klimatmötet var komik på hög
  nivå, och kommer garanterat att vara ett nummer
  i nyårsrevyerna!

  Gilla

 • Kurt

  Jag är trött på hela skiten, någon måste göra ”Nägel mit Köpfen” översatt Göra spikar med huvuden. Antigen fega SD ut eller så fäller dem Stolpskottet Löven och MP Talibanen Romson eller vad häxan nu heter!

  Gilla

 • Nisse

  Om SDs migrationspolitik skulle användas då kunde alla flyktingar Från Syrien fått
  hjälp av UN i granländerna.Nu lägger UN ner mat utdelning i brist på
  pengar. Tänk hur många Sverige kunnat hjälpa med dom 10 tals milijarder
  som 7klövern satsar i Sverige för att hjälpa några få. Hör ofta ordet
  Solidaritet. Hoppas att SD fäller den amatör regering vi har i dag…

  Gillad av 1 person

  • pappasvenpappasven

   Såg siffran att det fatta en halv miljard per månad till de 2 miljoner flyktingar som ”är där” blir 10kr/dag vilket är lite men väldigt mycket mer än NOLL och en halv miljard, 500 miljoner/månad, är en struntsumma med de tiotalsmiljarder som MV ÖKAR (ej totalt) med per år. Återigen vi hjälper många fler att överleva med hjälp på plats . . vilka väljer och vilka väljer vi? Många som överlever eller ett fåtal som har de väldigt mycket bättre än de ”fattigaste” av våra äldre?

   Gilla

 • Uppgiven

  Vet inte om jag hörde rätt, men Löfven satt i morgonsoffan och talade dels om att följa riksdagens praxis, och dels om hur oseriöst det är att försöka få bort ett parti från regering/riksdag.

  Bröt inte (S) Löfven själv mot praxis förra året, och är det verkligen seriöst att frysa ut ett annat parti? Vad lider karln ( Sverige ) av egentligen?

  Gilla

  • SD2014

   Nu ”hotar” stollen med att avgå, hehe det är ju bra.

   Nu måste Åkesson bli frisk och komma tillbaka, det är han som styr SD.

   Han får vila efter valet 2018

   Gilla

   • Uppgiven

    Han inser väl det hopplösa läget, oavsett utgången i omröstningen sitter han löst med en väldigt svag regering med flera bojsänken. Det låter väl bättre att ”tvingas” bort av SD än erkänna att man inte klarar av jobbet.

    Gilla

   • Grune

    Frågan är om det var ett hot eller ett löfte?

    Gilla

  • pappasvenpappasven

   Verklighetsfrånvändhet! MEN det ordet finns väl inte eftersom det skulle passa alltför bra för att beskriva våra politiker . . Kollade och DET FINNS och beskriver politiker och journalister . . HÄPP

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: