Sandor skriver brev


INSÄNDARE. Sandor från Malmö har skickat ännu ett brev, denna gång till Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson.

Hej Morgan

Såg dig precis på Rapport och Sydnytt där du stog utanför det söndersprängda Rättscentrumet i Malmö och spelade teater.Teaterstycket du spelade upp bestog av att du uttalade stark oro för dom som bodde i närheten.

Vad fan, Morgan, det som hände i natt är inget annat än ett resultat av det mångkulturella samhälle du och dina gelikar uppe i riksdagen har kämpat för under ca 30 år! Det är väl klart att det sprängs i Malmö, flagskeppet i er mångkulturella flotta! Du borde ju känna en stolthet över det som har skett, detta är ju ytterligare ett bevis att vi har kommit ett steg närmare det samhälle som finns i dom flesta länder därifrån majoriteten av våra nysvenska vänner har kommit.

Vad är det för j-a apspel du spelar upp när du anlägger en sorgsen och orolig min. Denna händelse är ju rena julafton för dig och dina kompisar, en julafton som vi andra får vänta på i ytterligare 23 dagar men som kom till dig redan den 1 december. Så le Morgan, njut av det samhälle du har skapat!

En annan av dina partikamrater, Mona Sahlin, befinner sig tydligen i Malmö också. Hon har ju fått ett välbetalt jobb, 90 000 kr i månaden, av den förra regeringen och är nu s.k samordnare mot våldsbejakande extremism.

Tidigare var hon ju en av dom främsta förespråkarna för massimport av dom vildar som hon nu tydligen skall försöka att hindra från att återvända till sina hemtrakter för att jihadda och fatva och allt vad det nu heter.

Jag förstår inte varför hon skall hindra dessa från att återvända? Enligt SÄPO har ju hundra bekräftade ”svenskar” gett sig av och av dessa har tydligen redan minst 22 blivit martyrer där nere. Statistiskt sett så är det ju en fantastisk åtgång så det bästa vore ju om ännu fler åkte så vore ju problemet löst ganska snart.

Och dom som inte försvinner som martyrer skulle man ju helt enkelt inte släppa in i Sverige igen.Problemet är löst, lätt som en plätt!

Tycker du f.ö inte att det är lite underligt att man påstår sig ha flytt undan terror, förföljelse och sedan återvänder man frivilligt för att jihadda och skära halsen av folk?

Nästa gång det sprängs i Malmö, för det kommer det garanterat att göra så tycker jag att du skall vara tidigare på plats. Väldigt mycket tidigare, om du förstår vad jag menar!?

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson tycker Sandor är lite hård mot vår nya Sveriges justitie- och migrationsminister. Lite skottlossningar och sprängningar är säkert en medveten politik så våra nya svenskar ska känna sig som hemma…


10 responses to “Sandor skriver brev

 • Tony

  Nej jag tycker inte alls att Sandor är för hård mot
  detta stolpskott till justitieminister, han är en av dessa’
  värdelösa politikerbroiler som är otroligt stor i näbben
  exempelvis mot SD, för deras inställning till massinvandringen
  och nu står och spelar teater när resultatet av hans idiot-
  politik kommer fram i ljuset, vad hade han väntat sig,
  hela Malmö stad är ju ett avskräckande exempel på
  hur politiker som han och hans gelikar kan förstöra
  med fullständigt helidiotiska beslut.
  Svartklubbar , knarklangning, rån ,mord , m, m m.m
  och en fullständig respektlöshet gentemot lagar och
  förordningar, det är resultatet av Morgan Johanssons
  enfaldiga politik med massinvandring , att sen stå och
  mesa och spela orolig över resultatet är skrattretande!

  Gilla

 • Olle G

  Hehe, ja en bredsida är det ju! Och ett känslomässigt representativt uttryck för vad många många skulle vilja skriva under på! Sandor är oförvägen, som vanligt 🙂

  Men, såklart, det når inte igenom pansaret av övertygelser. Att det är ett tråkigt undantag, några enstaka individer, etc etc.
  Men psykologiskt/psykodynamiskt sett – ett steg i förväntad riktning 😦 !
  Den mångkultur man drömmer om, tas över av de mest våldsbenägna. Så blir det. Pang o dunder, blodsprut o tungomål…
  Dessa skapar en ”hemkänsla” åt sig, likt vårt röda torp med vita knutar, en mormor virkandes på verandan, lupiner och en man körande häst för att kupa på potätera -:)!

  Nu är några lyckliga – vi är äntligen hemma …

  Gilla

 • Rannug

  Mycket bra skrivet Sandor!

  Gilla

 • ÅMÅL

  Sandor Herold – en rättskaffens aktivist!

  Gilla

 • vinterbadaren

  Send The Marines!

  Gilla

 • vinterbadaren

  Sent The Marines!

  Gilla

 • Lena

  Sandor : Vi måste ut på gator och torg och protestera, datorn duger nu endast för att sammankalla protester, ni är många i Malmö, föregå med ett gott exempel vi måste synas och höras det här duger inte längre. Jag kommer även om det är långt, det är viktigt, skulle säga det viktigaste för Sverige nu.

  Gilla

  • Tomas Gustafsson

   Lena:Tyvärr fungerar det inte.Har ett flertal gånger deltagit i demonstrationer här i Malmö(bl.a SDL,SDU och Dispatch) och alltid ser man samma 20-30 personer vid dessa tillfällen. Tydligen vågar inte massorna närvara trots att det i diskussionsforum,likt detta, lovas närvaro.Som jag ofta frågat:Vad krävs egentligen för att svensken på riktigt skall vakna? Trodde själv att nivån för mentalt uppvaknande skulle ha skett för länge sedan.
   Sist men framförallt: STORT tack till Sandor för att du orkar stå på dig!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: