FY FAN för dessa jävla AS!

Ordagrant från Linda Erikssons Facebook

FY FAN, vill jag börja med att säga! Så känner jag i hela kroppen!
Jag har i många år brunnit för att hjälpa Våra hemlösa och fattiga. Jag har samlat in kläder, skänkt pengar, volonterat varje julafton och serverat julbord osv osv.

Jag har alltid känt massa kärlek, glädje och tacksamhet i alla dessa samanhang. Jag har alltid haft mina barn med mej i detta och dom har alltid fått ett härligt bemötande.
Idag hade vi ett event i city där vi delat ut kläder, hygienartiklar, mat,… fika och kaffe.
Jag har lagt ner flera flera timmar, kört och hämtat, vikt, paketerat, sorterat, tvättat och samlat.

När vi kom till city var där FULLT med uteliggare, rumänier, zigenare och andra utländska människor. Dom stod och roffade åt sej allt dom kunde få tag i. Fem jackor, sex par skor (som skulle vara ADIDAS) och så mycket av allt som dom bara kunde få tag på. Bad om kassar för att kunna ta med sej så mycket fikabröd som möjligt och var ALDRIG nöjda. Inte ett tack, inte ett leende utan bara otrevliga.

När vi sa till dom att dom inte kunde ta mer kläder eller mer fika för det skulle räcka till alla, så fick vi till oss att vi var RASISTER. Dom va så fruktansvärt otrevliga och otacksamma och jag har aldrig varit med om det innan.

Detta pack (för det är vad dom är i mina ögon efter denna dag) satt på högar av kläder och skulle bara ha mer, mer och mer!

När jag äntligen fick fram en svensk hemlös som tacksamt tog emot det som erbjöds, ville jag bara gråta. Han tyckte att det räckte med en tröja och ett par skor. För honom spelade det ingen roll hur jackan såg ut, bara den värmde honom. Jag frågade honom om han visste några andra som behövde värmande kläder, som han kunde varsko så dom kunde komma. Han svarade då att alla hans kompisar visste om att eventet var, men dom vågade inte komma fram pga alla IDIOTER som stod där och betedde sej illa.

Min dotter stod med stora ögon och kunde inte fatta vad som hände. Jag kände för första gången en oro av att ha henne med på en sådan här grej.
Vi som volonterade under dagen blev kallade för alla möjliga könsord och blev utskällda.

FY FAN för dessa jävla AS!

Är det detta ni naiva svenskar vill att Sverige skall utvecklas till? Är det detta som blir kontentan av ett mångkulturellt Sverige?

Jag har alltid älskat att hålla på med detta och har alltid känt mej proppfull av glädje när jag åker hem ifrån dessa ”tillställningar”. Idag känner jag bara ilska, besvikelse och en stor klump i magen.

Min nästa insamling kommer jag personligen dela ut till dom JAG anser skall ha det.
Och ni får kalla mej va fan ni vill. I DON´T CARE!

Ordagrant från Linda Erikssons Facebook

69 thoughts on “FY FAN för dessa jävla AS!

 1. ”Arbete befordrar hälsa och välstånd samt förhindrar många tillfällen till synd” –
  MARTIN LUTHER

  De som inte arbetar – hur överlever de?

 2. Orsaken, varför det blir som du säger skulle jag gärna vilja veta. Är det för att vi svenskar snällt väntar på vår tur och inte har behov av att roffa åt oss. Det har vi fått lära sedan barnsben.

  Skulle önska att vårt språk behandlades bättre med alla svordomar och tillmälen blir det inte trovärdig .

 3. Du gör ett jättebra jobb!…tappa inte motivationen för ett sådant bakslag. Nu vet du hur du ska tillmötesgå dom nästa gång….mvh tim

 4. Vart fan ska vi svenskar ta vägen? Vart kan vi söka asyl när det här går åt helvete?

 5. Fy FAN Vilka Jävla as . Inte konstigt att svenskarna snart lever i resarvat om det ska vara så att sådanna jävla svin ska ta över vårt fosterland .men det är ju så regeringen vill ha det

 6. Bra sammanställt Linda.
  Då detta även hänt i Sthlm fick dom drabbade/upprörda svaret att dom skulle vara förstående, för dom kommer från en annan kultur.
  När ska folk få in i skallen att det bor ett folk här när dom kom och att det är dom som skall anpassa sig in i samhället, inte samhället till dom, sedan kommer sak över tid att förändra samhället, men det är något vi gör tillsammans.

 7. SVERIGE SKA HA EN GRÄNSKONTROLL MED SAMMA HÖGA KVALITET SOM AUSTRALIEN OCH KANADA!!!! Tiggeriet ska förbjudas, socialen i Rumänien får ta hand om sina egen problem!!
  Sverige saknar idag en fungerande gränskontroll och som jag ser det är det viktigaste att stoppa knarket, amfetamin, kokain och vad skiten nu heter. Det finns teknik för att klara detta men det kostar pengar och kräver utbildad personal och fler narkotikahundar.
  Smugglarna är mycket skickliga, det går att gömma narkotikan på massor av märkliga ställen. OM Sverige satsade på en fungerande narkotikakontroll så upptäcker de mängder av andra brott av bara farten, exempelvis utrustning för bankomatbedrägerier från Bulgarien osv. osv. osv. osv.osv. KRIMINALITET ska stoppas vid gränsen, att ta upp en anmälan när brotten sker hjälper inte brottsoffren!!!!
  OCH VIKTIGT VI SKA FÖRBJUDA TIGGERIET AV UTLÄNNINGAR I SVERIGE!!!

  • Bra kommentar Brandon! Det viktigaste glömde du, muslimer/araber utan pass och ID är farligare än något annat för Sveriges befolkning och nationen Sverige! De bidrar inte med någonting och vill skapa kaos och oreda och ta makten med våld enligt föreskrifter i koranen/sharia, – som inte kan reformeras.
   Det blir vår undergång om vi inte sätter P för musliminvasionen!

 8. Så fruktansvärt tråkigt. Tyvärr så blir ju alla lidande för deras beteende. Har man inte kläder innan så borde man vara tacksam för det man får.

 9. Du har uppenbarligen aldrig lidit. Född med silversked i munnen. Smärtsr mig att läsa hur du, som många andra inte har en aning om hur världen ser ut. Det är smärtande, pinsamt…!!!

  • Du är fan pinsammare.Det här handlar om respekt.Men öppna ditt hjärta nu och bjud hem ett par familjer så de får husrum minst ett par månader, du som har sådan smärta.

  • Håller med dig Thorstein! Mer än pinsamt att läsa vad Sandra skriver. Det är väl ingen som ber att någon ska bocka o tacka och slå pannan i asfalten för gåvor men för f-n nån respekt får man ha för andra. Det är inte bara att roffa åt sig. Vem sjutton är född med silversked i munnen?!

 10. Fullt med”utländska människor” och hon som är så snäll såg ingen ”etnisk” som hon kunde förbarma sig över. Trist, men varför inte gå till ett äldreboende och ta med sig lite hemlagad mat. Där skulle hon nog få uppskattning så att hon blev nöjd.

 11. Mycket missnöje och besvikelse som kommer fram här. Tråkigt att så många slutat utmana sig själva genom att ställa frågan varför Europa och världen ser ut som den gör. Då är det lätt att skylla på de som har det än sämre än man själv har, istället för att se vem det är som skrattar hela vägen till banken när världens alla obildade fattiglappar skyller på varandra. Så börja tänk ett steg till innan ni släpper lös era väletablerade ryggmärgsreflexer. Att tänka längre gör bara lite ont i början, men det är det värt. Och ni som är riktigt arga på alla världens untermänschen, korrekturläs och använd rättstavningshjälp så vanligt folk förstår vad ni menar.

  • Tog det hela fem månader för dig,att författa dina rader ?Eller tillhör du kategorin,som filar på tankarna innan du slutligen bestämmer dig för att reagera ?

   • Hej Mr Q!
    Jag tillhör dem som oftast hellre lyssnar än orerar. Ber om ursäkt om jag kränkt dig på något sätt.

  • Nej varför skulle jag bli kränkt ? Det som förvånade mig var en kommentar i ett ämne,som var aktuellt i början av December.
   Nu har vi slutet på April…. året efter !

   • Du har helt rätt Mr Q. Skönt att jag inte kränkte dig, men du verkar besviken och arg över något. Du säger att tråden är ett halvår gammal och att jag är sent ute när jag lämnar en generell kommentar om ilska och feladresserat hat. Vad gör du själv här ett halvår för sent om dina kommentarer om min senfärdighet inte är ren projicering av dina egna egenskaper på en annan människa som bara har bett dig att gräva lite djupare under ytan. Gör det så ska du se att fler börjar lyssna på dig istället för att stänga av öronen. Lycka till och ha det bra nu 😉

  • Svar till Hoppsan.
   Du är rätt ute i din beskrivning, men så tappar du på slutet.
   Spana in världskartan i lugn å ro, vart bor dom med störst problem av konflikter i det vardagliga livet, som gör varje dag till en anpassningsförmåga av guds nåde för att överleva pga olika trosuppfattningar, sedan när det är klart, vart bor dom med störst problem av torka, efter det, dom med problem av översvämningar och ett korrupt regeringsstyre.
   Har du gjort din läxa kan du se att Europa norr om alperna är ganska skyddat från dylika omständigheter liksom Nordamerika, Australien och Nyazeland.
   En förklaring är att dom länderna under långliga tider arbetat med och mot ett demokratiskt samhälle och vi i Skandinavien längst (finns historiska källor som styrker).
   Här fungerar rättssystemet och myndighetsutövningen tillfredsställande, liksom infrastruktur och social omvårdnad, så om du kan läsa på Internet, se bilder som broschyr från en resebyrå, få tips och råd hur man ska agera för att passera nålsögat etc etc…
   Man öppnar sin dörr om den finns, kikar ut och konstaterar att det ligger långt bort före mitt födelseland uppnår den standarden, så man packar väskan (människan är av naturen lat) och drar i hopp om en bättre morgondag.
   Detta är en liten förenkling av sanningen, men den ligger där i närheten, många är riktiga flyktingar, men den största gruppen är det inte, utan söker bara ett enklare liv med minimal insatts av motprestation för mat på bordet.
   Har du rest och fått inblick i deras kulturer på RIKTIGT och bara någon jäkla broschyr, så vet du att i öst och syd så bygger livet på att klättra i hierarkin, dom har det i blodet, här vill den gemene bara ha ett lugnt och harmoniskt liv…därav upprördheten över roffandet av kläder och mat, vi här vet att det räcker åt alla, det vet även dom, men den som har, har makt att dela ut och kräva gentjänst, där vi skiljer oss…

 12. Ja nä för är dom utländska ska vi fan inte hjälpa dom?? Är man så intensivt hatad av alla som dom är så är det inte så lätt att ”le och vinka”. Målet är väl att dom stackarna en dag ska kunna bli bemötta av och bemöta andra med ett leende. Själv blir jag alltid bemött med ett leende när jag möter blicken med alla romer, utan undantag. För att jag ger ett leende till den som mest av allt behöver det, dvs den som minst av allt förtjänar det.
  Ja jag har varit i liknande situationer. VÄX lite för helvete och ge dom ett leende fast att dom inte är svenska och säkerligen inte särskilt trevliga. Du är helt fel på det!! Du gör jätte jättegoda insatser men var beredd att hjälpa alla hur otrevliga dom än må vara. Vad vill du ha sagt med att dina barn närvarar??? Varför drar du in dom?? Vad har dom med den komplicerade situationen att göra? Ska vi hjälpa våra svenskfödda uteliggare först? För att dom är svenskfödda? Naaw… Jo bara dom ariska. Fy fan!! Säger jag om den typen av omänsklighet.jag vill hjälpa alla utsatta människor!! Fr.a dom som har det svårast, svensk eller inte. Trevlig eller inte! Varför tror du att dom svenska gulliga godhjärtade fantastiska ofelaktiga uteliggarna kan vara så trevliga och tacksamma? Och den mest utsatta gruppen som du, precis som majoriteten i det här landet, hatar så intensivt inte kan vara det. Tänk på det och VÄX lite till.
  Ja jag har mött stora grupper av giriga romer. Ler jag så ler dom 🙂 VÄX till dig och hjälp även dom som har det allra för jävligast i det här landet!!!

  • Smiley-gubben Andreas Lundquist, har sin uppfattning om verkligheten. Han verkar glad och stolt över den.

   Det respekterar vi.

   Fast man måste även respektera de människor som ser och upplever verkligheten utan att leenden och öppna hjärtan räcker till.

 13. Ajdå, Ojdå!

  Du skriver ,”romerna har upptäckt att det lönar sig”.

  Fler svenskar har även upptäckt saker. Nu väntar vi på att en majoritet av svensk ”granskande” media också upptäcker saker. AB t.ex. , som du känner dig hemma hos/med.

  Jag förmodar att du inte ”försvarar” det sätt som romer har ”upptäckt”?
  Eller?

  • Jag anser att välgörenhet kan vara farligt, det stimulerar inte folk att själva ta ansvar för sin situation. Undantag finns förvisso, naturkatastrofer osv.

   Du kan lära en hund att leta kantareller, men någon har lärt honom det.

   Jag menar, sitter det en ung och frisk människa utanför affären och tigger, om man då skänker pengar så håller man på ett sätt den människan kvar i ett bidragsberoende. Det finns bättre ställen att tillbringa sitt liv än på knä utanför en affär .

   • ”Du kan lära en hund att leta kantareller, men någon har lärt honom det”?
    Felformulerat eller vad menar du?

   • Ajdå, Ojdå!

    Då är vi överens. Inga pengar till tiggande utanför affärer.

    De pengarna använder vi till riktig välgörenhet och riktade biståndsinsatser.

 14. @Lena
  Går du in på t.ex. YouTube.de,finns det en uppsjö av filmer kring dessa zigenare i Tyskland,och hur hela stadsdelar förslummats p.g.a. invasion av detta folkslag.Hittade en Video som visar hur de gör sina dagliga inköp:

  • Lars Å Månsson : Det handlar inte bara om rymliga fickor, samvetet är ännu mer rymligt. Sådana människor uppskattas i Sverige, det är skrämmande.

   • Nej sådana människor uppskattas inte i Sverige, åtminstone inte bland de jag träffar. Det där ”hejandet” utanför varenda affär tror jag av de flesta upplevs som besvärande.

   • Ojdå : Om det upplevs som besvärande så är ju lösningen där, skänk inga pengar, så tar tiggeriet slut.

 15. Vänta bara till de stora svallvågorna kommer, än så länge är det bara en lätt krusning på ytan. Packet blir bara fräckare och fräckare.

 16. Ojdå är bara ute efter att provocera duktig idiot som han är begriper han inte att han springer någon annans ärenden

  • Ordet idiot slopades som diagnos för över hundra år sen. Numera används det mest av enkelt folk när de vill vara oförskämda eller har brister i sin argumentation .

   • Är väl egalt vad man kallar sådana som dig ?
    Om nu förståndshandikappad,eller ren idiot !

   • Nej det är inte egalt, vi bor i Sverige och skall i mån av kunskap begagna oss av ett korrekt språk.

 17. Om svenskar hade varit bättre informerade om vilket folk det här handlar om så kanske de hade agerat annorlunda. Här ett kort klipp om romsk kultur och den handlar verkligen inte om att hjälpa någon annan än sin egen klan. Vill svenskar bidraga till detta, det tror jag inte.

   • @Lena
    Du måste gå in på utländska YouTube för att finna ocensurerade sanna filmer från zigenarnas liv och levene…
    Denna visar en av 600 zigenarbyar som finns i östra Slovakien.Hela 600.000 sådana ”fattiga EU-medborgare” finns i landet.80 % lever på socialbidrag.400.000 av dem är analfabeter.Resten får ni själv söka finna ut av klippet:

 18. Varhelst det är ziggisar inblandade blir det otrevligt,
  och sen undrar dom över varför dom inte bedöms
  som andra människor? Men det svaret är ganska
  enkelt, för dom vare sig kan eller vill uppföra sig
  som människor, det är bara att se när dom lämnat
  en lägerplats, där ser ut värre än fan, precis allt slängs på
  marken dom sätter sig och skiter precis där dom befinner sig!
  Beter man sig som ett svin , så bedöms man som ett sådant.

  Men det stora felet ligger hos dom fega kräk till myndigheter
  som i sin ryggradslöshet inte förmår att ställa några som
  helst krav på dessa märkliga individer av människosläktet,
  och dom fega amöbor som av någon anledning benämner
  sig som journalister, ja av dem kan man inte heller
  förvänta sig några större reportage om dessa sanitära
  olägenheter!

  • Tycker du beskriver vanliga svenska festivalbesökare som lämnar campingen när festivalen är över…

 19. Linda har minst två alternativ, det ena är att sluta helt med hjälpen det andra är att bedriva uppsökande verksamhet och välja ut de personer hon vill skänka till.

  • Uppsökande verksamhet är mycket bättre sedan Sverige har förändrats till att de som är mest våldsamma och skriker högst tar för sig !
   ”Squaky weel gets the grease”!

 20. När en ideologiskt driven person som länge hjälpt uteliggare m.m. uttrycker sig på detta viset:

  FY FAN för dessa jävla AS!

  blir det övertydligt att:

  Dessa svin som smutsar och förpestar våra gator är just det vi sagt hela tiden nämligen mänskligt och emotionellt avskräde.

 21. Tiggeri är en rättighet för invandrare i Sverige och de förväntar sig den bästa servicen, allt annat är rasism.
  Än sen, jag är ju vit så jag är ju redan rasist på grund av min hudfärg.

 22. Arbetar frivilligt då och då för en katolsk organisation, (inte i Sverige) i den organisationen där har det inte under alla de år som jag har verkat i periferin någonsin varit ett problem med Romer, då kommunens polis såg till att de höll sig borta. Mat packas i kassar och körs ut till behövande, detsamma med kläder och annat av behov. Det lagas även mat varje dag som körs ut till behövande och det blir även tid för en pratstund utan tidur ! Hjälpen går till landets fattiga inte till några andra. Alla frivilliga arbetar utan vare sig bensinpengar eller annan ersättning.

  • De hade en kläd och skocontainer utanför sin lokal den fick de ta bort då allt innehåll i den tömdes av romer !

  • SÄTTER UPP ETT VARIGT FINGER…lägg av spy galla
   över Ziggisarna, isf är risken stor att vår Regering släpar
   hit varenda jävel, av detta patrask från Rumänien!!

 23. Det var ord och inga visor, samma brukar ju gälla de bidragsturister som klagar på allt som går att klaga på som om de vore betalande gäster. Nej släng ut dessa parasiter som bär sig illa åt.

 24. Jag är inte förvånad över händelsen, romernas historia ser likadan ut i alla länder, sedan århundraden tillbaka. Varför skulle ’svensk godhet’ förändra det?

 25. Jag tror att Linda är naiv. Ger man i utbyte mot tacksamhet, riskerar man att bli besviken.
  Otrevliga tiggare är inte ”naiva svenskars fel”
  För att vara en godhetsapostel har Linda ett väl grovt språk,

  • För en gångs skull håller jag med ojdå. Ger man för att uppleva tacksamhet så är man fel ute. Sedan är det ju fruktansvärt om dessa löss till zigenare roffar åt sej!! MEN det vet ju vi upplysta att så funkar dessa ”människor”

   • Jag håller inte alls med ojdå. Varför skall man inte visa lite tacksamhet om man får grejer. Men jag håller med dig Robert om att zigenar packet är löss och något för Antisimex att ta hand om.

   • Trodde aldrig jag skulle hålla med Ojdå men gör det motvilligt nu. Det hon pysslat med i alla år har varit en cynisk egokick.

    Det finns många hycklande altruistiska ”filantroper” som värderar omgivningens omdöme högt. Många av dessa har alltid pengar över att spendera på lyxbilar, champagne och strandvillor efter ”dagens förvärv”. Så deras godhet är bara marknadsföring av den egna personen och därmed extrem egoism.

    Några exempel är:

    Sting
    Bono
    Percy Barnevik

    Jag tror inte ovanstående herrar skulle vara speciellt villig att dela med sig av sina sista droppar vatten i ett krisläge.

  • Vad det det klokaste kommentaren du kunde komma på? Ojdå, inte mycket att hänga i granen eller att kommentera då det inte är värt ett piss i mina ögon!

  • Det är väl självklart att man blir/ska bli besviken när man ”ger”. Så som situationen ser ut i dagens Sverige.

   Varför ska man ens förvänta sig ett vanligt och enkelt TACK?

   Det tillhör ju det normala. Att det normala är en bristvara i dagens Sverige, är väl ingen större nyhet.

   ”Godhetsapostel Linda”, tillhör nog bara den krympande skaran av sådana människor.

   Har förståelse för hennes ” grova språk”, i detta fall.

   Människor som ger, känner normalt per automatik en inre tacksamhet. Fast när en del ”tagande” människor inte visar det minsta respekt/tacksamhet för detta. För och till, alla de människor som ”ger” samt på det sätt som man organiserar givandet.

   Då för att kunna hjälpa så många människor som möjligt, som har det tufft i livet.

   Att kalla Linda ”naiv” är det sista jag skulle göra.

   • Visst i Sverige är det normalt att vara artig och vänlig. Men jag tror att romerna har upptäckt att det lönar sig att tjata . Jag stod utanför en affär där det satt en tiggande kvinna. En snäll äldre dam la pengar i burken varpå romarinnan började tjata om mat också.
    Med naiv menade jag att man inte kan döma folk efter sig själv. Tiggarkvinnan var inte ute efter att ge hon var ute efter att få.
    För övrigt tror jag att den stilen som romska damen hade inte går hem i Sverige, så hon kommer sannolikt att ändra stil eller att sitta med en tom burk.

Kommentera