Rån i Södertälje

2014-11-22 00:39, Rån, SödertäljePolisen

Bergholmsvägen, Södertälje

Polis beordrades till en livsmedelsbutik efter anmälan om att ett rån skett ca 10 minuter tidigare i samband med att butiken stängdes.

Personalen, en kvinna, hade låst butiken och var på väg därifrån när en man under knivhot tvingade henne att öppna igen. Mannen tilltvingade sig kontanter och cigaretter.

Efter rånet sprang mannen Stockholmsvägen i riktning mot Birkakorset.

Mannen beskrivs som ca 170 cm lång. Han talade svenska med brytning. Han var iklädd en kraftigare svart jacka, mörka byxor och svarta skor. Han var maskerad med två rånarluvor, en vit under och över den en svart. När han lämnade platsen bar han på en eller två svarta sopsäckar.

Den rånade har ej skadats fysiskt.

Polispatruller och hundpatrull spanade i området.

Polisen

4 thoughts on “Rån i Södertälje

  1. Detta är ett missförstånd, det var inget rån utan ett hån. Yzz Nöjen hade klätt ut sig för att försöka få ut på System bolaget och när han upptäckte att han var inne i en livsmedelsbutik så ska han ha sagt ”Ni säljer bara skit här”!

  2. I fredags rånades en 55-årig man på sin plånbok vid besök på Systembolaget. Rånerskan var av zigenarursprung och försvann efter rånet i en väntande bil.

    Polisanmälan är upprättad och offrets bankkonto tömdes under tiden på 2×5000:-

    Detta skall ses i ljuset av det snyftreportage som Aktuellt serverade sina tittare i fredags kväll. Där utmålades tiggare (läs. zigenare) som en grupp som är utsatta för hatbrott.

    Sanningen är att de är hänsynslösa skurkar som saknar allt vad samvete och hederlighet heter.

    Sedan får Aftonbladets kulturredaktion säga vad fan dem vill!

Kommentera