Mörkhyade barn rånar äldre


INVANDRING/BROTTSLHET. Signalementen är inte helt samstämmiga, men båda kvinnorna är överens om att der rör sig om mycket unga gärningsmän. Den ena pojken beskrivs som att han är i 12-årsåldern, 130 till 150 centimeter lång, svart hår och mörkhyad. Han ska vid tillfället ha varit klädd i mörka kläder.

Kvinnan på Sibeliusgatan beskriver medgärningspersonen som en flicka, något äldre än pojken, 150-160 centimeter lång, även hon mörkhyad.

Kvinnan på Drottninggatan uppger att båda misstänka gärningsmän är pojkar, en i 12-årsåldern och en äldre, 165-170 centimeter lång.

I fredags utsattes ytterligare en äldre kvinna för ett stöldförsök, och polisen misstänker att någon av gärningsmännen i helgens händelser ligger bakom även detta.

Katrineholms-Kuriren

 

Rån och misshandel av äldre kvinnorPolisen

2014-11-16 20:32, Misshandel, Katrineholm

Misshandel och personrån i centrala Katrineholm

Kl 18:33 inkommer det samtal till polisen om en kvinna i 78 års åldern som blivit misshandlad i ett trapphus. Det är två ungdomar som tränger sig in i trapphuset och sparkar kvinnan i magen och flyr sedan från platsen. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus.

Kl 18:37 inkommer det ytterligare ett samtal till polisen om en kvinna i 83 års åldern som blivit rånad på sin handväska i trapphuset där hon bor. Det var två ungdomar som slet med sig kvinnans handväska som hon hade med sig.

Det signalement som framkommit på gärningsmännen stämmer överens i båda fallen.

Polisen har inte anträffat några misstänkta gärningsmän.

Polisen

-Pettersson ser att signalementet på gärningsmännen stämmer överens i båda fallen och undrar varför allmänheten inte får ta del av det???


6 responses to “Mörkhyade barn rånar äldre

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: