12 thoughts on “FI:s strategimöte

  1. Jag har lite funderingar på Fis kvinnosyn vad gäller IS och Muslimernas syn på kvinnan, det skulle vara lite intressant att höra vad dom gör för sina systrar i dessa länder? Är det nån som vet?

    • Jag skulle också tycka att det skulle vara intressant att få höra av Fi hur dom ser på män tillhörande Islam och deras kvinnosyn men jag har aldrig hittat någon information om det.Utan mest information om att få svenska män ännu mera jämställda den svenska kvinnan.
      Varför vill dom aldrig tala om att få män tillhörande Islam jämställda sina kvinnor tillhörande Islam?

      • FI gör inte ett enda pillevippen för kvinnor som förtrycks av islam. FI**orna är oerhört närsynta och ser bara flugan som irriterar, inte elefanthjorden vid horisonten som är på väg mot dem.

  2. Jag tror att det är en röntgenbild av en kommunisthjärna.
    Där råder nämligen alltid kaos.

  3. Föredragshållaren har troligtvis gjort en illustration av mötet mellan idéerna i FI’s partiprogram och verkligheten. Av posén att döma förefaller det som att hon har invecklat sig i någon form av ”cirkelresonemang” och inte får det att gå ihop.

    • Det är en ny Piccasso och det borde vara uppenbart för alla som tittar på bilden. Herre min skaperska, klokskapen hos sverigedemokrater upphör aldrig att förvåna mig. Vad blev fel?

  4. Budgetar ansågs vara en patriarkal konstruktion.
    Tydligen är även siffror och bokstäver det.
    Kanske allt utom känslor är en patriarkal konstruktion.
    Inväntar nu att retoriken ska ersättas med grymtningar, mummel och sparkar.

Kommentera