Palestinska myndighetens säkerhetsstyrkor idag: ”Israel våldtar al-Aqsa”

Palestinska myndighetens säkerhetsstyrkor publicerade idag en karikatyr föreställande en israelisk soldat på väg att våldta al-Aqsa moskéen som porträtteras av en fängslad kvinna. Kvinnan gråter i sin cell samtidigt som den israeliska soldaten knäpper upp sina byxor utanför och säger ”kom igen gumman”. Kvinnan är iklädd en huvudbonad som föreställer al-Aqsa moskéen. Karikatyren lades upp med texten ”Dagens karikatyr: Al-Aqsa våldas”.2014-11-05_2057

Karikatyren publiceras i samband med ökade spänningar i Jerusalem och palestinska ledare upprepar sina budskap till palestinierna att Jerusalem och de Heliga platserna är i fara.

Palestinska myndighetens president har uppmanat till våld för att skydda moskéen och hyllat terroristen som försökte avrätta Yehuda Glick på öppen gata som en martyr som dog för att försvara sitt folks rättigheter och heliga platser. Tidigare rapporterat i Palestinian Media Watch.

-Pettersson tycker det är synd att inte araberna ägnar sig mer åt karikatyrer…för övrigt är det märkligt att muslimerna anser att Jerusalem och Tempelberget är heligt och tillhör dem, om de vore så viktiga i islam så borde Muhammed ha nämnt dem i koranen men det står inte ett enda, inte ett enda ord om Jerusalem eller al-Aqsa moskéen i koranen…det är nog hittepå…

3 thoughts on “Palestinska myndighetens säkerhetsstyrkor idag: ”Israel våldtar al-Aqsa”

  1. Allt vad andra har, vill Araber lägga beslag på. Om man
    istället hade förvaltat och byggt upp det man redan har,
    så hade det kanske i slutändan blivit bra länder där också.

  2. Enligt muslimerna själva är Mecka deras heligaste plats. Som tvåa kommer Medina.

    Att de nu kräver Jerusalem som nr tre beror på att det är judarnas heligaste plats och var det långt innan Muhammed var påtänkt.

  3. Enligt muslimsk tradition så hade Muhammed, efter en stadig middag bestående av bönor, lagt sig att sova i Mecka. Under natten lade han av en brakare, så han flög iväg och landade i Jerusalem, varefter man byggde en moské för att hedra landningsplatsen.

Kommentera