Nallebjörnar utsätts för rasism


IDIOTI. De så kallade antirasisterna går från klarhet till klarhet, snart behöver ingen tvivla på att de är galna. Det är synd om de bruna nallebjörnarna som får skämmas.

En grupp afrikaner som av någon anledning hamnat i Schweiz. kräver nu att en reklamaffisch för en brunbjörn som förvandlas till isbjörn dras tillbaka. Anledningen är att den är ”rasistisk”.

Gruppen skriver i en skrivelse att tvättmedelsföretaget Total ”gjort en uttrycklig parallell” mellan ”ren och vit” och ”brunfärg och smuts”.

2014-11-02_2016

Enligt gruppen kan det röra sig om ett ”olyckligt misstag” eller ”provokation i marknadsföringssyfte”, men klart är att annonsen är rasistisk och måste bort, skriver den afrikanska gruppen på sin hemsida. Annonsen med de smutsiga brunbjörnarna går nämligen ut på att ”introducera afrikanska människor som symbolen för smuts”, enligt gruppen.

Gruppen som bakom rasistanklagelserna heter M.I.A. Culture (Made In Africa) och påminner om de ständigt kränkta Afrosvenskarnas riksförbund i Sverige.

-Pettersson tycker synd om brunbjörnarna som delar färg med ständigt kränkta och klagande människor. Varför är afrikaner inte stolta över sitt ursprung?

Undrar förresten om afrikanerna sett reklam från Lorrygänget…

…eller den här tvättmedelsreklamen ”vit blir till och med en neger”

 


6 responses to “Nallebjörnar utsätts för rasism

 • angelicaplacet

  Jag hade en vit nalle när jag var liten flicka.Tänk jag har kvar den fortfarande och han ligger fint inbäddad i en garderob hemma.

  Gilla

 • ericr45

  Aha, är det därför som isbjörnarna minskar i antal?
  De är ju vita så det måste vara en medveten strategi?

  Gilla

 • ÅMÅL

  De där gnälln******a kan springa ut i skogen och jaga brunbjörnar!
  Ha, ha, fantasin skenar iväg ibland 😉

  Gilla

 • Pica pica

  Jag tror inte att det är särskilt smart av MIA att börja tycka synd om sig själva och anklaga schweizarna för rasism. De har redan haft en folkomröstning om neddragning av immigranter och snart kommer en till som nästan helt stänger igen gränsen.

  Sätt igång och jobba om ni vill stanna annars åker ni snart ut.

  Gilla

 • Ojdå

  Afrikaner ,afrikaner och araber , araber för i tiden sa man japaner, japaner!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: