Dan Park-utställning öppnad trots allt


YTTRANDEFRIHET. I Sverige stormades utställningen av polis och Dan Park dömdes till 6 månaders fängelse för hets mot folkgrupp, även galleristen Rönnquist dömdes, där nöjde sig domstolen dock med böter.

I Danmark ser man dock annorlunda på yttrande och åsiktsfrihet så från och med idag till och med fredag kan Dan Parks verk beskådas i Köpenhamn. 

Utställningen är öppen totalt 20 timmar, måndag till fredag, klockan 14-18, Rosendalsgade 15, källaren. Gratis inträde.

Tryckfrihetssällskapet som arrangerar utställningen och i Sverige på sedvanligt PK-vis beskrivs som islamfientliga säger: För oss, är det viktigt att inte ge efter för skadegörelse och hot. Också av den anledningen insisterar vi på att genomföra utställningen.

Sällskapet har dock tvingats till försiktighetsåtgärder – inte minst för att skydda de boende i området. Kameraövervakning, frivilliga vakter och nära kontakt med polisen som även har personal på plats. Besökare kommer att kontrolleras och bli ombedda att ta av sig av säkerhetsskäl kommer att uppmanas att lämna väskor, etc. utanför, precis som de kommer att bli ombedd att ta bort alla huvudbonader innan de går in.

”I Danmark kämpar folket hårt för att visa bilderna. Bilder som förnedrar mig och min familj- och en hel befolkningsgrupp. Jag hade verkligen hoppats att vi hade kommit förbi den punkten år 2014, men det har vi tyvärr inte” 

Jallow Momoudou, den ständigt kränkte arkitekten bakom anklagelserna mot Dan Park sade detta vid en demonstration mot Dan Park-utställning.

Man måste ställa frågan varför dessa afrikaner, som ständigt blir så kränkta av vita, ändå insisterar på att bosätta sig i Europa, liksom man kan undra varför muslimer helst bor bland otrogna. Kan det vara så att deras egna fantastiska kulturer visat sig oförmögna att skapa fungerande samhällen?

Man måste ställa frågan varför dessa afrikaner, som ständigt blir så kränkta av vita, ändå insisterar på att bosätta sig i Europa, liksom man kan undra varför muslimer helst bor bland otrogna. Kan det vara så att deras egna fantastiska kulturer visat sig oförmögna att skapa fungerande samhällen?

 ”Om frihet betyder något alls, då det betyder det rätten att berätta för folk vad de inte vill höra”

George Orwell

-Pettersson tycker den ständigt kränkte lille mannen Jallow Momoudou, ska skaffa sig ett jobb, han tillhör förresten vänsterpartiet och är med och styr Malmö och om sådana som Jallow får hålla på så kommer Malmö att bli ett lika dysfunktionellt samhälle som det Gambia han kommer ifrån…Heja Danmark! 

Den ständigt kränkte Jallow Momodou är dummare än tåget. Inte många brydde sig om Dan Park innan afrikanen blev kränkt. Foto Roger Sahlström

Den ständigt kränkte Jallow Momodou är dummare än tåget. Inte många brydde sig om Dan Park innan afrikanen blev kränkt och i Danmark lär han inte kunna gnälla sig till ett fett skadestånd som i Sverige. Foto Roger Sahlström

Trykkefrehed.dk


13 responses to “Dan Park-utställning öppnad trots allt

 • Peter Skoglund

  Mycket bra.

  Vilket innebär att den s.k. ”vänsterpartisten” Jallow Momoudou , ska sätta igång Cirkus Kränkt igen. Tyvärr.

  Gilla

 • Nemesis

  Toppen. 🙂 Alltid något.

  Gilla

 • Ojdå

  Kränkt. Ja lättkränkta är ett sällsamt släkte, tyvärr vimlar bloggen också av de lättkränktas skara.

  Gilla

  • Mr Q

   Det måste du förklara för en,som allt mer närmar sig den senila delen av livet !

   Gilla

  • Lena

   De som eventuellt är kränkta och skriver på bloggar, de lär inte få ut några pengar från skattefinansierade myndigheter, vilket du mycket väl vet att de som känner sig kränkta och har lurat sig in i landet gör !

   Gilla

   • Ojdå

    Nej, finns ingen anledning att ge pengar till de lättkränkta. Pengar skall man få för utfört arbete.

    Gilla

 • Pica pica

  Finess och satir är bortkastat på Jallow, det övergår hans förstånd.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Sverige ? Heter det numera inte ISIZVEIRGE ? Våra politikerer är rasister mot oss Svenskar men det har den dumme Svensken inte förstått. Fattar ingen att det är STALIN som styr ISIZverige numera ? Ingen vaknar upp trotts de har stulit all välfärd snart dessa djävulska sju- orna med fd fredrik med sin bladsvarta ho-a ! Fy f-n säger jag det är rätt de dumma djävla Svenskarna, de har inte förstått ett enda dugg !

  Gilla

 • Stenbock

  @Ruben
  Ni får vi råda befolkningen norr om Åsen,att åka över Sundet när man är i behov av frisk luft…Själv har jag gjort detta till en vana,när jag känner mig ”kåsen”…. Enbart signalen mittsunds,gör att man skiner/lever upp på nytt !
  För er som inte känner till denna signal innebär den,att på ena hållet får man köpa Bier när signalen ljuder,på andra hållet får man köpa tobak om man så önskar,,,, 😉

  Gilla

 • Ruben

  Hurra för ”Preben”! 🙂 Det finns ett älskvärt land Som står med breda bokträd Nära den salta Österstranden Det buktar sig i backar och dälder Och heter gamla Danmark Och det är Frejas sal. ( Der er et yndigt land )

  Gilla

 • ÅMÅL

  Skämtteckningen är 🙂 🙂 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: