Sossarnas lösning

Nu kommer Socialdemokraternas lösning på den havererade asylpolitiken.

Morgan Johansson och Ylva Johansson tänker bjuda in övriga partier i 7-klövern till ett möte för att lösa den havererade asylpolitiken. Lösningen de bägge föreslår är antingen ekonomiska incitament som att kommunerna ska få betalt fullt ut för sina åtaganden och att kommuner som inte tar sitt ansvar ska få känna av detta ekonomiskt. Eller så ämnar man införa en lagstiftning som tvingar kommunerna att ta emot fler asylsökande. Pest eller kolera, lagstiftning eller fler skattemiljarder.

Sverigedemokraterna är förstås inte inbjudna med motiveringen att de har en annan syn på migrationsfrågan och att de inte erbjuder några konstruktiva lösningar. Häpp!

Sverigedemokraterna är det enda parti som har konstruktiva lösningar som gynnar alla, såväl skattebetalarna som de nyanlända och lösningen är enkel. Ta emot betydligt färre!

Källa: SvD

15 thoughts on “Sossarnas lösning

 1. Hur har Sveriges korrekta politiker tänkt sig att lösa våldet i samhället ?
  I Skåne finns nu en stackars man som vårdas på intensiven efter en galen misshandel, en upprepning på misshandeln i Göteborg ?
  http://www.skanskan.se/article/20141026/MALMO/141029450/1004/-/fortsatt-kritiskt-for-60-aring.
  Har de politiskt korrekta makttagarna svårt att förstå, vanligt svenskt folk blir illa åtgångna i ert “Shangri La”.Skäms mycket och alltid!!!!

 2. Dessa vidriga politiskt korrekta politikerna har fått /får alldeles för mycket “strålkastarljus” på sig och med det så blir de som “rockstjärnor” , de växer till himlen, hur “små” de än är.

 3. @ Lena
  En avstjälpningsplats för all världens avskum,kriminella och äventyrslystna.
  Detta bevisas av,att man nu säljer ut sig,för EU-pamparnas penninggåvor..
  Som jag skrev ovan i min kommentar,har man nu prostituerat hela landets ursprungsbefolkning.

   • Hjärntvätten har varit effektiv och skolresultaten talar för hur det ska sluta i dårarnas land. Socialism är förödande för alla samhällen, har bevisats så många gånger.

 4. Väntar nu (och hoppas) att samma situation skall inträffa i Sverige som den,som nu sköljer över Tyskland.De s.k.”fotbollshulliganerna” samlas nu i tusentals vis demonstrationer.Senast idag skedde en sådan i Köln,som nu med alla medel sökes gömmas undan av nyhetsmedia,och förringas av politiker.Dessa nybildade grupper är mot Salafister och den stora invandring som drabbat landet,har äntligen stött på rejält motstånd.
  http://www.bild.de/regional/koeln/demonstrationen/hooligans-demonstrieren-gegen-salafisten-38300512.bild.html

  • Att det börjat mullra,framgår bl.a. av att Merkel tog till orda,när Cameron i England nu vill begränsa invandringen,genom att åter förstärka gränserna.
   Tyskan reagerade som vanligt surt,när någon vågade ifrågasätta vansinnet.
   “EU skall inte tumma på friheten att mottaga dessa “flyktingar”,var hennes budskapet.
   Ett bevis för det skärpta läget i Tyskland sågs redan i kvällens nyhetssändningar.Hamburgs borgmästare och socialist förklarade för sina landsmän,att a l l a var välkomna till hans stad…
   Samtidigt såg jag att EU nu skall betala pengar till Absurdistan.Detta för att de välvilligt tar emot så enorma mängder zigenare…M.a.o. har landet som kallar sig en “stormakt i humanität”,nu prostituerat sig.

   • Har länge trott att det finns en plan att den “humanitära stormakten” Sverige, ska som enda uppgift vara förvaringsplats för världens misär. Så att vi kan fortsätta med det som “godhetsivrarna”, asylbaronerna och alla andra sänken älskar den att måna om världens ALLA behövande. Då blir vi ju bäst på något.

Kommentera