POLITIKENS ALLVAR


Kloka ord från Ian Wachtmeisters Facebook

De elaka och intensiva kampanjerna mot SD hade olika metoder. En var ”Må vara att Jimmie Åkesson är skicklig ( Obs inte bra, inte en ärlig politiker, inte tydlig … men skicklig) Men de andra….??!”

Så körde etablissemanget mot oss i Ny Demokrati också. När de såg att partiledaren klarade sig bra mot och med yrkespolitikerna kom detta ..”men de andra?!”

Så tar Jimmie Åkesson time out. Då borde ju ihåligheten i SD avslöjas.

Men, si, i stället framträder Mattias Karlsson med skärpa och tydlighet i media. För journalisterna givetvis en chock. En till från SD med goda möjligheter att överglänsa övriga partiers ledare inkl. statsministern…

Jag känner inte Mattias Karlsson på det sätt som jag känner Jimmie Åkesson, men han har gjort en mycket lovande start som stand in för Jimmie. Snyggt jobbat Mattias!

Övriga partier låtsas att det inte var något riksdagsval i höstas. undra på det; de förlorade ju, Allihop! Om de fortsätter med mobbingen av SD kommer de att förlora ännu mer. Allihop! Alla partier och nästan alla journalister jobbade öppet mot SD, som trots detta blev valets stora segrare. Och min prognos är att om de inte tar SD på allvar blir det nyval om 2 år, (Just nu vill nästan ingen ha en regeringskris, men senare…).

– Nu är det dags för alla i Sverige att inse att Sverigedemokraterna är det parti som under lång tid ensamma haft helt rätt i några stora samhällsfrågor frågor som svenska folket verkligen bryr sig om).

– Nu är det dags att ta upp diskussionen om främlingsfientlighet. Är man främlingsfientlig om man varnar för landets fiender? Islamisterna t.ex ??

– Gammelpartierna drar veven att det är fult/rasistiskt att tala om ”vi och dom”. Låt oss syna det kortet. Sverige är i så fall det enda landet i världen där det inte finns vi-och dom! Det är krig och oro, kriminaliteten växer, illegala metoder används för att få in farliga element bl.a. till Sverige etc. etc. Visst finns det vi och dom. Vän och fiende, Ying och Yang, goda och onda.

– ”Jag tar avstånd från SD:s människosyn” säger den ena pratmaskinen efter den andra. Vilken människosyn? Var specifik! Är det synen att påtala att andra politiker gjort fel? Är det synen att det finns hot mot vårt land och mot vår kultur? Är det synen att öppet vilja diskutera vad som sker i vårt land, när vi tar emot flyktingströmmar utan like i dagens Europa?

– Är verkligen den sanna – politiskt korrekta – svenska människosynen att stoppa huvet i sanden, vissla i mörkret, mobba meningsmotståndare, vägra visa siffror, skylla ifrån sig och vara feg i största allmänhet?!

POLITISK YNKEDOM HAR ALLTFÖR LÄNGE DOMINERAT DET OFFENTLIGA SAMTALET I SVERIGE.

PS Hur många IS-mördare ska vi tro har tagit sig in i Sverige som papperslösa eller på köpta pass? Rätt svar riskerar halshuggning. DS

Ian Wachtmeister


6 responses to “POLITIKENS ALLVAR

 • Tony

  Det finns många skärpta personer inom SD, så även om
  Jimmie Åkesson saknas, så kommer partiet att fungera ändå,
  till förtret för sjuklövern!

  Gilla

 • Grune

  Det var mycket bra skrivet av Ian.
  Du Nisse! Jag tror inte det tar 4år tills SD har 60%, utan det får vi om 2år

  Gilla

 • Blodsven

  Såg avskrädet till Finansminister sitta hos Skavlan och fjanta sig om bl.a. fördragna gardiner mot SDs kansli. Undrar hur i helvete en så´n naiv människa klättrat så högt i vårt dårhus? (Eller kanske just därför)

  Gilla

 • Nisse

  Är väldigt imponerad av Jimmys kronprinsar dom uppträdär väldigt
  proffsigt och korrekt i alla interjuver.Dom kommer alla att sitta med i
  SDs regering 2018 som troligt vis kommer att ha egen majoritet då!

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Klok gammal man.

  Gilla

 • Carina

  Jätteimponerad!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: