Sexuella ofredanden i Rättvik

PolisenEtt flertal anmälningar gällande sexuella ofredanden som skett i centrala Rättvik har inkommit.

Den första anmälan inkom den 15 oktober och brottet skall ha skett den 11 oktober. Det sista som anmälts har skett den 22 oktober.

Alla brotten har skett under dagtid.

I de flesta ärendena har kvinnor i olika åldrar tilltalats av en man som talade dålig engelska och uttalandena har haft sexuell innebörd.

Han har även i några fall visat sitt kön för kvinnor.

Det nämns lite olika signalement men i de flesta fallen har mannen beskrivits som mellan 30 och 45 år, mellan 170 och 180 cm lång, smal kroppsbyggnad, mörkhyad med mörkt kort hår.

Enligt de flesta signalementen har han varit iklädd en mörk (svart eller blå) jacka.

Polisen är väldigt angelägna att få in iakttagelser. Den som sett eller hört någon kan lämna sina uppgifter via telefonnummer 114 14 

Polisen

3 thoughts on “Sexuella ofredanden i Rättvik

  1. Just detta önskar sig de Svenska kvinnorna ? VA Ja just 87% tycker detta är bra. Varsågod och skölj ! Bara toppen på ett enormt isberg har visat sig. 87% vill ha våldtäkt rån misshandel och att all välfärd övergår till fredriks gäst parasiter. Inte ens pension kommer en Svensk person få i framtiden, prognosen sjunker varje år. För inte så länge sedan kunde man 57% i Pension av det som står i det ORANGA KUVERT ! Nu är prognosen högst 43% av vad som framgår i det ORANGA KUVERT ! Kan bara säga GRATTIS till de 87 % Svenkar som inte vill ha välfärd som de arbetat för hela livet. Nej istället hyllar man fredrik och sjuan = FY F-N.
    Önskar att isis kommer att ta över så snart som möjligt – för jag vill se om någon dumsvensk kommer att protestera ! Med säkerhet kommer göran mona fredrik med fd fru o son o juholt bengt W.= Dessa plus 87 % kommer få leta sin pension i soptunnor och leva som de lärt det Svenska folket hoppas jag. En svensk jobbar hela livet sedan ger sjuan bort all inarbetad välfärd till folk från tredje världen – men å andra sidan så är snart sverige inräknat till tredje världen ! Redan idag liknar det Afrika eller sydamerika som många gånger är bättre än SVerige.

  2. Just detta önskar sig de Svenska kvinnorna ? VA Ja just 87% tycker detta är bra. Varsågod och skölj ! Bara toppen på ett enormt isberg har visat sig. 87% vill ha våldtäkt rån misshandel och att all välfärd övergår till fredriks gäst parasiter. Inte ens pension kommer en Svensk person få i framtiden, prognosen sjunker varje år. För inte så länge sedan kunde man 57% i Pension av det som står i det ORANGA KUVERT ! Nu är prognosen högst 43% av vad som framgår i det ORANGA KUVERT ! Kan bara säga GRATTIS till de 87 % Svenkar som inte vill ha välfärd som de arbetat för hela livet. Nej istället hyllar man fredrik och sjuan = FY F-N.
    Önskar att isis kommer att ta över så snart som möjligt – för jag vill se om någon dumsvensk kommer att protestera ! Med säkerhet kommer göran mona fredrik med fd fru o son o juholt bengt W.= Dessa plus 87 % kommer få leta sin pension i soptunnor och leva som de lärt det Svenska folket hoppas jag. En svensk jobbar hela livet sedan ger sjuan bort all inarbetad välfärd till folk från tredje världen – meen å aandra sidan så är snart sverige också tredje världen !

  3. Dessa invandrarkräk har starkt begränsat unga svenska kvinnors rörelseförmåga i samhället på kvällstid. Nu vill de jobba för att de inte ska få gå ut på dagtid ens.

Kommentera