Skara-Bert ska öppna asylboende i Södertälje

INVANDRINGEN. Innan året är slut hoppas Bert Karlsson kunna öppna ett asylboende i De Lavals (tidigare Alfa Laval Agri) gamla lokaler. Bygglovsansökan behandlas just nu av Södertälje kommun som inväntar kompletteringar för att kunna fatta beslut. Bert Karlsson har en bild av att kommuner ofta motarbetar honom.

– Vi hade blivit lovade bygglov långt tidigare, säger han. Nästan alla kommuner sätter så många käppar i hjulet som de kan när man vill öppna ett nytt asylboende. De är hopplösa.

-Pettersson undrar om det behövs i Södertälje? – Hela stan är ju redan ett asylboende…

Södertälje får 1 257 662 278 kronor i socialbidrag från landets övriga skattebetalare under 2014. Det gör ett underskott på knappt 3,5 miljoner om dagen. Södertälje har 90 000 invånare.

LT

14 thoughts on “Skara-Bert ska öppna asylboende i Södertälje

  1. De som flydde till S-tälje en gång i tiden p.g.a. påstådd förföljelse av regimen i Syrien hjälpte Assad till makten genom att upprätta valstugor i kringelstaden. Vilket hyckel!

    • Ja, det kommer du kunna göra. Bert kommer antagligen ta sin bolagisering av integrationen till öppna marknaden 2016, senast 2018, förutsatt att invandringen fortfarande funkar. Då kan du köpa aktier i hans bolag på stockholmsbörsen, genom Postkodlotteriet eller genom poäng på ICA. Lycka till.

  2. Han måste vara helt galen! Det enda han ägnar hela sin vakna tid till är att räkna sina miljarder.

  3. Bert gör bara det som erbjuds Bert. Alla duktiga entrepenörer startar asylboende (eller omformar verksamhet till asylboende). Under två till tre års tid kommer vi kunna tjäna miljoner på att inhysa invandrare under olika former av sanktionerade åtgärder. Bert skulle vara galen om han inte tog en bit av den kakan. Och det är du också, ta så mycket du kan, medans du kan -snart är det för sent och rasisterna kommer strypa våra inkomster för invandring.

  4. Om man lyssnar på nyheterna så är det syrianer som flyr för livet till Sverige. I verkligheten är det också dessa ”palestinier”, albaner, afghaner, somalier och eritreaner plus några länder till i Afrika.

    Det är bra att det blandas lite i Södertälje också så det inte bara blir syrianer/assyrier.

  5. Bert Karlsson har snart en fot ner i graven. Att han inte kan sluta med sin sjuka girighet? Där ser man vad pengar kan göra med människor!

  6. Som boende i närheten tror jag att det kan bli kul! Operation självsanering kan bli ett bra begrepp för det hela då assyrierna/syrianerna har både kulturlokal och kyrka precis bredvid. Detta kan bli Bert Karlssons första riktiga asylnederlag.

  7. Han kan man räkna in bland e sju grovt kriminella. Sänd dem tillsammans med sju klöverns till läger i Afrika där de hör hemma dessa Landsförrädare . Med 400.000volts elstängsel omkring så de aldrig kan komma ut från sitt nya hem. OBS bara vatten o bröd en gång i veckan till dessa kära sju klöverns grovt kriminella politiker. Eller bättre att anlita samma människor som tog hand om Ceausescu, dessa sju kan aldrig betala sin skuld till Sverige igen. De har skadat vårt Land så svårt att det blir stora proplem i många årtionden. Jag har inget över dessa så grova kriminella sju klövern. Undrar varför de inte tar hand om Indiens miljardbefolkning? Och Kinas Befolkning ? Men f-n inte en Svensk kan räkna med att få välfärd mer för den har sju klövern gett bort till gäst parasiterna som kommer från alla muslimländer.

Kommentera