Polis – vi i Sverige är för flata mot utländska brottslingar

IDIOTI. En polis har till en lokaltidning uppgett att tiggande personer köper ut cigaretter till minderåriga och flera gånger berättat om misstänkta brottslingars bakgrund. Nu anmäls han för tjänstefel och hets mot folkgrupp.

Det var tidigare i oktober som en läsare anmälde polismannen för hans upprepade uttalanden i lokaltidningen. Där har han gång på gång gett uttryck för fördomar och uppgett etniciteten på brottsmisstänkta, enligt anmälan.

”Vad gör Polismyndigheten när en av deras poliser vid upprepade tillfällen sprider fördomar och bidrar till polemik mellan etniska grupper?”, frågar personen i anmälan.

Förra veckan skickade polisens internutredningar vidare ärendet, som hos dem rubricerades som tjänstefel, till Justitiekanslern – där det har fått rubriceringen hets mot folkgrupp.

När Metro når polismannen har han ännu inte hört talas om anmälan. Därför vill han inte bli citerad innan han har hunnit kontakta Justitiekanslern själv. Han menar dock att han förklarar i klartext när ingen annan vågar och han hävdar att vi i Sverige är flata mot utländska brottslingar som kan komma hit och ”lura skjortan” av oss. Han tycker inte att vi ska ta emot ”skiten” som händer här.

– Du kan skriva så här om du vill: Jag arbetar som områdespolis och är väldigt mån om mina invånare därute, jag försöker hålla dem ajour i fråga om allt som händer, säger han.

Polismannen har i tidningen även berättat att personer som sitter utanför mataffärer och tigger köper ut cigaretter åt minderåriga mot betalning – något han inte tycker är okej. Det är baserat på vittnen som har ringt till honom och berättat, uppger han. Han uppger även att han märker att tiggeriet är organiserat – och att polisen vid flera tillfällen har ryckt ut till slagsmål mellan tiggande personer över platsfördelning. Samtidigt tycker han att det är fruktansvärt att de som tigger är så utsatta.

Justitiekanslern ska nu ta beslut om huruvida förundersökning ska inledas eller inte.

-Pettersson ser att nu har det gått så långt så sanningen kan vara hets mot folkgrupp…

10 thoughts on “Polis – vi i Sverige är för flata mot utländska brottslingar

  1. Jag har sagt det förr och säger det igen. Att tala sanning är här i Sverige att liktydas med massmord i straffskalan. GENERALSTREJK NU. Sverige är ju i ett så stort behov av utlänsk arbetskraft så jag föreslår att samtliga Svenskar som arbetar lägger ner arbetet och låter invandrarna sköta den saken, så får vi se hur det går.

  2. De flesta svenskar är fega! Enligt Bertil N. säger de, att ”inte orka bry sig” en typisk omskrivning för bristande civilkurage. Då är det inte konstigt att vårt land är på väg att utplåna sig självt.

  3. Tja farligt att säga hur det ligger till med fredriks gäst parasiter. Visste ni att vi 750.000 muslimer som lever på bidrag – de Svenska folket betalar utan att veta varför de betalar enorma skatter. Sverige hade behövt hjälp av Dorin-Marian Cirlan och hand medhjälpare tycker jag. sjuan är de mest o grövsta kriminella Sverige haft genom alla tider. Märkligt att 87% av Svenska folket vill inte förstå. Sverige kommer bli som Syrien. Jag hoppas det kommer så snart som möjligt annars kan Svenska folket inte försvara sig mot dessa gäst parasiter. Jo en sak till om de här tiggarna, de säljer mer än cigg. Alla kan köpa allt från dem knark sex våld mord = Detta måste tydligen det Svenska folket tycka vara bra. HAr sagt till goda vänner om detta och de svarar ”Jag orkar inte bry mig”. Nej men när branden tagit fart kan det vara försent.

  4. Taqiyya, är det som ska råda i vårt land numera. Det har kapvändaren (Kaplan) bestämt, för att vi riktiga svenskar ska förgås.

  5. Han bör således dömas för ”sanning om folkgrupp”!

    Så långt har det gått i landet som numera har en muslim och terrorist som minister.

Kommentera