Fem gripna efter skottlossning

Polisen2014-10-12 15:37, Skottlossning, Landskrona

Skottlossning, Silvergården.

Polispatruller åker till Silvergården med anledning av ett antal uppringare som säger sig ha hört ett antal skott avlossas, men ingen skadad person har anträffats. Vissa tekniska fynd har gjorts av polisen och en avspärrning sätts upp. Patruller jobbar för tillfället på platsen med att samla vittnesuppgifter och få ihop en samlad bild av händelsen. Fem personer som kan tänkas ha med händelsen att göra har hämtats till förhör. Brottsrubriceringen är inledningsvis oklar.

Uppdatering: Samtliga fem personer som är tagna till förhör är gripna misstänkta för grovt vapenbrott. En anmälan kommer även upprättas om försök till mord. En bil har tagits i beslag då det finns skador på den som tyder på att den kan ha haft med händelsen att göra.

Polisen

 

9 thoughts on “Fem gripna efter skottlossning

  1. Tänk när polisen kommer att behöva gripa 500 personer för skottlossning, polisen kommer att vägra och hänvisa till att det råder krig. Uppgiften går vidare till militären som helt riktigt avvisar uppgiften med helt riktiga motiveringen att inget land förklarat Sverige krig.

  2. Pettersson:
    Du är en vänlig själ… Upptäckte efteråt var felet låg.Tack för ditt svar,ska undvika göra om det ! 🙂

  3. Skrev ju i en kommentar tidigare idag om situationen i ” mitt ghetto”…
    Därför lyfter man inte ens blicken,när det timma efter timma dyker upp nya ”motsättningar i vissa grupper”…För att ge er nott om åsen en blick vad som skrives i skånska pk-organ har ni nedan några dagsfärska nyheter:
    http://www.skanskan.se/article/20141012/NYHETER/141019822/1025/-/skottlossning-pa-silvergarden

    http://www.expressen.se/kvallsposten/en-man-anhallen-efter-tumultet-i-kristianstad/

    http://www.skanskan.se/article/20141012/MALMO/141019854/1006/-/skott-avlossades-pa-skravlingevagen
    Enbart att sitta och glädjas mitt i mångkulturen ! 🙂

    • Nu inträffade något nytt för mig:
      Under min signatur kom det upp” Din kommentar inväntar granskning” Är det SÄPO eller du Pettersson,som skall granska ?

      • Nej, Stenbock. Jag har ställt in så att kommentarer med tre eller fler länkar måste godkännas manuellt. Anledningen är att spam ofta innehåller en massa länkar. Men nu är din godkänd av mig. Säpo har knappast koll men Ex pressen, Expo, Aschberg och de andra har nog koll på dig…

  4. Landskrona är för jävligt. Om ni tycker Malme är kasst – åk till Landskrona. Stackars kungen som ville göra Landskrona till Nordens huvudstad (därav namet Landets Krona) Nu är det andra-generations-invandrarnas huvudstad.

  5. Nu är det dags för regeringen att sätta in militären och sätta stopp
    på dom kriminella som 7klövern fortfarande importerar i obegränsat
    antal. Stefan nu jävlar är det dags att visa handlingskraft !!!!!!!!!!

Kommentera