Flyktingar blir piloter!

INSÄNDARE. I Eslöv erbjuds flyktingar att utbilda sig till piloter, gratis förstås!

Erbjudandet gäller enbart utlänningar, alltså Ni svenska ungdomar som också vill bli piloter får fortsätta cykla, gå eller ta bussen, om Ni inte kan hosta opp 150–200.000:- som utbildningen till PPL (private pilote license) beräknas kosta förstås!

Att bli trafikflygare kostar betydligt mycket mera!

Gratis för utlänningar, svenskar betalar, precis som vanligt alltså!

Projektet, ja det kallas alltid för projekt eftersom det låter finare och skall då betraktas som oantastbart -är tänkt för att ge flyktingar en bättre självkänsla, allt enl. projektledarna!

Tidigare har dom ju som bekant även fått gratis körkort i dom flesta kommuner, men den självkänslan räckte inte till, piloter ger dom ännu högre status och ännu bättre självkänsla, allt enl. dom enväldiga (enfaldiga) projektledarna!

Men det vore kanske lämpligt att vildarna först blir rumsrena, lär sig läsa, skriva och räkna och sen 2000 år senare kanske en ev. pilotutbildning kan vara aktuell!

Eller får vi se undantag även här kanske?

Med vänlig hälsning, Janne

Gentlemannen på bilden har ingenting med utbildningen i Eslöv att göra
Gentlemannen på bilden har ingenting med utbildningen i Eslöv att göra

14 thoughts on “Flyktingar blir piloter!

  • Lär finnas någon skola för piloter. Det är bara att ringa och låtsas att Ahmed vill att du frågar typ.
   Min släkting arbetade som lärare för bil mek i Stockholm.19 000 i månaden fick utlänningar som knappast var på lektioner och gnällde att de måste få betalt för bensinen till och från skolan. Släktingen tröttnade så pass att han flyttade från Stockholm till en mindre ort av en anledning som jag inte behöver skriva här .Så det där 200 ooo är säkert sant.

 1. Hallå nu få dom fan ge sig 😡
  Domma jävla politikerna värka vilja ha inbördeskrig så alla kvinnor blir våldtagna av alla möjliga utlänningar även grupp våldtäkt något jag verkligen inte vill ska hända 😡
  Och misshandlar oss sjuter våra anhöriga och familje medlemmar
  Och behandlar oss som slavar.😡
  Dom behandlar oss redan som skit som om dom äger Sverige jag är så trött på att vi ska sitt på knä och utlänningarna står och kolla ner på oss 😡
  Nu tycker jag att Sverige få skärpa sig
  Jag är så trött på att dom vänder ut och in på vårt land där vi alltid har haft lugn och ro det är inte så jävla lugnt längre
  Jag tycker Sverige ska stå upp och ta hand om vårat land och ta tillbaka alla våra traditjonäla saker😡
  Det är hemskt vad som händer med Sverige 😡

 2. Snälla tala om för mig att detta är en Anka!!!!!!!!!!!! Eller är det en smart Flygklubbs ordförande som ha kommit på ett lönsamt sätt att rädda flygklubben, han ha naturligtvis job inom kommun eller är bundis med brödarna i rådhuset!

 3. Hoppas att Svenska folket skall resa sig som Rumäniens folk gjorde och på samma sätt. Sverige har omvänd rasist från de sju grovt kriminella, det fortsätter som vanligt om vi har en S adist eller en M = samma svin samma idioter. Svenska folket kommer bli slavar till sjuans gäst parasiter. Troligt att Svenska folkets huvud kommer att sitta på stolpar längs våra gator inom inte för avlägsen framtid. Men ingen förstår vad som håller på att hända och hur allvarligt detta är.

  • @Argus
   De lokalt utbildade piloterna skall väl enbart på sikt,anställas av Eslöv Aviation …M.a.o. ortens eget lojala flygbolag,som erbjuder direktflyg till Tomelilla och Knislinge ! De linjerna skall jag aldrig nyttja.
   Mannen på bilden,är en av dem som flyger på internationella linjer typ till Gislaved och Stockholm. 🙂

Kommentera