Somalier med i föreningen Tro, hopp och kärlek häktade för våldtäkt


INVANDRING/BROTTSLIGHET. I går skrev vi om sex män från Stockholmsområdet som häktats misstänkta för en grov våldtäkt i Sundbyberg i juni. Ärendet utreds i största hemlighet och under omfattande sekretess. ”Vi är inne i ett väldigt känsligt läge i utredningen just nu”, säger åklagare Ulrika Lindsö.

Nu vet vi att de sex häktade är invandrare. Minst en av männen, en 18-årig somalier, ingick i ett skattefinansierat projektet ”Tro, hopp och kärlek” som syftar till att skapa ett tryggare Rinkeby.

– Vi skapar en massa trygghet och sprider en massa kärlek också, sa han i en intervju med Sveriges radio tidigare i år.

– Det har hänt ett massa rån och det är absolut inte bra, fortsatte han i intervjun med den okritiska SR-journalisten. Den 18-årige somaliern är nu misstänkt för grov våldtäkt och rån. För övrigt har alla sex häktade svårstavade namn som ser ut att höra hemma i Nordafrika eller Mellanöstern.

Åtal mot 18-åringen, hans bror och ytterligare fyra andra invandrare misstänkta för grov våldtäkt, ska vara väckt senast på torsdag. Polisen skriver lite om föreningen HÄR.

Läs mer på DN, fast det inte är så mycket mer som står.

-Pettersson undrar om ni minns artikeln från P4 Stockholm, som är från augusti 2013. Antalet polisanmälningar om våldtäkt i Stockholms län har ökat med 16 procent hittills i år. En stor del av ökningen gäller våldtäkt av unga flickor.

Det är Brottsförebyggande Rådet, BRÅ, som tagit fram statistik som publiceras idag (20130808). Drygt 1 000 våldtäkter har anmälts i länet under årets första sju månader. En stor del av ökningen gäller våldtäkter av flickor under 15 år.

Enligt BRÅ har polisen i länet fått in 300 sådana anmälningar hittills i år.

1000 anmälda våldtäkter i Stockholms län under sju månader, hur tror ni det ser ut i övriga landet?

Så här skriver LiveLeak i översättning…

Islamsk invasion av Sverige har lett till våldtäktskris.

Muslimer våldtar över 300 svenska barn och 700 kvinnor under årets sju första månader och det är bara toppen på ett isberg.

De första sju månaderna under 2013 rapporterade över 1 000 svenska kvinnor att de blivit våldtagna av muslimska invandrare i Stockholms stad. Över 300 av dem var under 15 år. Antalet våldtäkter är 16 % högre än 2012. En stor del av ökningen inkluderar våldtäkter på flickor under 15 år.

Rapporten citeras från BRÅ (det svenska nationella Brottsförebyggande rådet) men BRÅ vägrar uttala M-ordet i Sverige, ett land som är gisslan hos den yttersta vänstern. Men när du kontaktar polisen och regeringskällor bekräftar, de anonymt i rädsla för att förlora sina jobb, att dessa siffror representerar muslimer och att en majoritet av dessa våldtäkter och sexuella övergrepp beror på nyanlända asylsökande.

Och dessa siffror är bara toppen på ett isberg. Enligt myndigheterna är Sveriges riktiga våldtäktsstatistik 400-900% högre än officiella siffror.


10 responses to “Somalier med i föreningen Tro, hopp och kärlek häktade för våldtäkt

 • Stefan Pettersson

  Eftersom det ej råder krigstillstånd för Somalier längre så borde de få enkel biljett tillbaka. De somalier jag stött på har EJ varit vänligt inställda eller speciellt trevliga. (Understatement).

  Gilla

 • Invandrare döms till 5 års fängelse för grov våldtäkt | Petterssons gör skillnad

  […] Sex häktade för grov våldtäkt, minst en av dem med i föreningen Tro, hopp och kärlek […]

  Gilla

 • Grov gruppvåldtäkt pågick i timmar | Petterssons gör skillnad

  […] Sex häktade för grov våldtäkt, minst en av dem med i föreningen Tro, hopp och kärlek […]

  Gilla

 • Adrian Hilmersson

  Svensk kultur, utan importerade våldsinslag, är inte i närheten den vi har i MENA. Tyvärr har vi en väldigt tolerant syn på människofientlig kultur – att vita samvetsgranna svenskar tar emot aggressiva och intelligensmässigt underhaltiga primater med öppna armar leder oss alla i fördärvet…

  Gilla

 • Kurt

  Varför finns det inga Riktiga män som ta dem på en skogspromenad tillsammans med en avbitartång eller polygrip, ha man väl gjort det på några stycken kommer de nog att se sig för innan de våga hopa på svenska kvinnor/flickor igen. Då kan de sen bära hem sina vitala delar i en plaspåse

  Gilla

  • Pica pica

   Jag tänker på vad alla dessa pappor och bröder (mammor och systrar) skulle vilja göra när de ser de kräk som våldtagit deras minderåriga barn gå klippa kommunens gräsmattor ett par veckor som straff. Finner det märkligt att ingen tagit lagen i egna händer…

   Gilla

 • Rannug

  Tro, hopp och våldtäkt…….

  Gilla

 • ÅMÅL

  Dessa våldtäktsmän och rånare från Somalia förstår inte sådana begrepp som ”Tro, hopp och kärlek” från Nya Testamentet. Undrar vilka som låg bakom spektaklet för att imponera på Beatrice Ask?

  Gilla

 • Pica pica

  Först lägger vi en massa skattepengar på projekt och föreningar för att sen få tillbaka våldtäkt och rån. Det går ta mig fan inte att anpassa en del….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: