Stäng

Jozephine – de var bara ute efter att skada mig

ÖREBRO. Jozephine-Pilgrim Gimling var på väg hem när två unga killar överföll henne. Utan ett ord slog och sparkade de henne i ansiktet. ”De var bara ute efter att skada mig”, säger Jozephine-Pilgrim från sjuksängen.

2014-09-29_0754

Klockan var runt kvart i ett natten till lördag när Jozephine-Pilgrim passerade två grabbar med sin cykel i närheten av Tybble vårdcentral.

– Plötsligt sparkade en av killarna till bakhjulet, berättar Jozephine-Pilgrim.

Hon tog emot sig med foten men tappade ändå balansen. Samtidigt fick hon ett hårt knytnävsslag i ansiktet.

– Sedan sparkade de mig i ansiktet.

Den brutala attacken var helt oprovocerad. Om Jozephine-Pilgrim minns rätt yttrade killarna inte ett enda ord.

– Det bara smackade till. Hela händelsen kanske tog tio sekunder, säger Jozephine-Pilgrim.

De var bara ute efter att misshandla dig?

– Ja, annars hade de väl stulit någonting. Jag hade min väska på cykeln och den hade de kunnat ta ganska lätt, men det gjorde de inte.

Jozephines Facebook     NA 

10 reaktioner på “Jozephine – de var bara ute efter att skada mig

 1. Det vore en naturlig utveckling med olika former av medborgargarden då svenska brottsoffer inte får någon hjälp, varken av politiker eller media. Polisen har säkert fått sin order också.

  Nu säger tyskarna att de inte är högerradikala men eftersom de går samman blir de en allvarlig motvikt mot de grupper av fega muslimer som ger sig på sitt värdfolk. Som kvinnan sa: de folk som hugger av huvuden, mördar barn och våldtar kvinnor vill vi inte ha här.

  Deras MO är alltid så fegt, de jobbar i grupp när de våldtar och misshandlar ensamma. Dyker det då upp lika många fotbollsfans försvinner de säkert som blixten.

 2. Väljer man att bära blont hår får man räkna med att sådana här saker inträffar.

  – stridsåsnan.

 3. Detta är Sverige av idag. Är du inte vältränad, boxning, brottning eller karate var aldrig någonsin ute ensam. Sverige har tack vare politikerna som öppnat gränserna blivit osäkert. Jaså, de sade ingenting när de misshandlade. Kanske inte kunde?

  1. En nio mm pistol med 15+1 argument kan göra susen, men en .22 räcker med rätt skott placering. Börja med att bli medlemmar i eran lokala skytte klubb.

   1. Instämmer Pettersson…Igår skrev PK-pressen om en ”ung man” som mördats i Malmö.Det visade sig idag,att det var en 44-årig kriminell zigenare,som lämnade jordelivet till mångas lättnad !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: