SD beskylls för att ha rötterna i nazismen

POLITIK. Ni har säkert hört det många gånger, så gott som alla PK-media och dito politiker upprepar som en papegoja att Sverigedemokraterna är ett rasistisk och främlingsfientligt parti med rötterna i nazismen.

Det har säkert funnits en och annan Sverigedemokrat som sympatiserat med denna vidriga ideologi men det har funnits betydligt fler nazister i samtliga de andra partierna, även KD som bildades 1964 har lite rötter i nazismen men det får vi aldrig höra om.

Exempelvis att Socialdemokraterna minst en f.d. nazist på sina valsedlar vid valet som nyligen hölls, läs gärna mer om sossarnas rasistiska och nazistiska förflutna men glöm inte att borgarna har en liknande historia.

Nåväl, trots att nazisterna var vidriga så var och är de rena rama amatörerna i jämförelse med kommunisterna, men har ni någonsin hört någon journalist eller politiker beskylla Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt för att ha rötterna i kommunismen. Kommunisterna har i runda tal mördat fyra gånger så många människor som nazisterna.

Kommunism och nazism har mycket gemensamt. Kommunismen har mördat miljoner människor. I alla länder som har varit kommunistiska har listan varit lång över brott mot mänskligheten. Det handlar om ofattbara massmord, tortyr, slaveri, anfallskrig mot demokratiska och fredliga stater, diskriminering, förföljelse av etniska minoriteter, religiösa förföljelser och rättslöshet. Kommunismen har också inneburit ekonomisk, teknisk och vetenskaplig efterblivenhet för de drabbade länderna.

Det är svårt med exakta siffor men fler källor talar om 100 miljoner mördade och då är inte de som dött av svält, dålig sjukvård eller vidriga levnadsförhållanden medräknade, så en del källor påstår 250 miljoner. Nazismen beräknas ha mördat 25 miljoner men det är då på en kortare tidsperiod.

Värst av alla är dock islam men det får vi nog anledning att återkomma till för islamizmen håller ju fortfarande på med massmord och slavhandel…

Så frågan blir åter – Varför beskylls inte Vänsterpartiet för sina rötter i kommunismen? Beror det på att journalisterna sympatiserar med Jonas Sjöstedt och hans partikamrater?

När man sedan vet att Vänsterpartiet grundades 1917 och Sverigedemokraterna 1988 så borde det var intressantare att prata om det ena partiets rötter…

8 thoughts on “SD beskylls för att ha rötterna i nazismen

  1. Kul att du lärt dig skriva Lars Å Månsson, men använd gärna ett mellanslag efter komma och punkt. Tack på förhand.

  2. Kristdemokraternas bruna förflutna:
    1941 hade rådman Harald Ljungström ingått i Sveriges Nationella Förbunds, SNF styrelse och var ledare för SNF:s ungdomsorganisation. SNF var tydligt antidemokratiskt och antisemitiskt och vurmade för de ideal som förknippas med fascismen i Mussolinis och Francos tappning. Åren före kriget hade den ca 40 000 medlemmar. (1)
    Två dagar innan KDS samlades till sitt första riksting den 21 augusti 1964 avslöjade Expressen Ljungströms förflutna i SNF och att han gjort både rasistiska och odemokratiska uttalanden. I det tal han höll vid rikstinget förnekade han att SNF varit nazistiskt och sina judefientliga uttalanden hade han ångrat!
    Varken Lewi Pethrus eller KDS partiledare – statskyrkoprästen Birger Ekstedt – ansåg att Ljungströms bruna förflutna utgjorde något hinder för att Ljungström skulle kunna stå som första namn på partiets riksdagslista för Stockholm. Dessutom förnekade Ljungström vid KDS’ första riksting att SNF varit nazistiskt! ”Ekstedt hade tidigare varit ombudsman för högerpartiet och lärare vid högerns folkhögskola i Gimo och kunde knappast ha svävat i okunnighet om vad SNF var för orgnaisation” skriver Karl N Alvar Nilsson i sin bok Svensk överklass och extremhögern under 1900-talet.
    Det var rådman Ljungström som i huvudsak skrev KDS första partiprogram!
    Kaptenen och gymnastikdirektören Folke Dahlström i Bankeryd med bakgrund i det nazistiska Svensk Socialistisk Samling, SSS och Sveriges Nationella Förbund, SNF var också med när KDS bildades i början av 60-talet. Han var Lindholmsnazist och bl a utgivare av tidningen Ungt Folk. Trots detta bruna förflutna uteslöts han inte ur KDS. Dahlström hade redan 1942 pekats ut i Holger Carlssons bok Nazismen i Sverige – ett varningens ord så hans bakgrund kan knappast ha varit okänd för KDS-ledningen!

    Källa Nazismen och alliansens bruna förflutna/Gustav Jansson

  3. Ska SD ha egen majoritet innan dessa PK idioter begriper att deras vidriga skitanklagelser inte funkar ??

  4. Detta förtjänar att påpekas om och om igen.

    Det tragiska är att de som kontrollerar MSM och som styr folkets tankar – är för ett sådant samhälle som det gamla Sovjet. En liten grupp oligarker i toppen sedan en arbetande befolkning som är en anonym massa utan möjlighet att få information om maktens förehavanden och utan inflytande.

    http://www.kommunismensbrott.se

    • Tack för din länk…Påminner mig om vad min avlidna hustru ofta förebrådde mig. – ”Du vet inte vad krig och hunger är” brukade hon säga,för att stänga igen min mun.Hon hade helt rätt,vi i Sverige vet inte vad kommunismen och andra våldshärskare,åsamkat många miljoner människor.Önskar att alla i ”vårt” land skulle se filmen jag tidigare nämnt.
      Kan någon överhuvudtaget föreställa sig vilket enormt område,som det vi nämner Ryssland egentligen är ? Oändliga hundratals mil enbart bestående av skog,ödemark,tundra …och i stort sett helt obebott.

  5. Pettersson:
    Ett bra inlägg….Satt i går kväll och tittade på ett reportage från Sibirien.En båtstur på den 200 mil långa Jentsetiang-floden.Utmed denna forslades efter revolutionen 1917,över 20 miljoner oönskade personer av kommunisterna till dessa Sibiriens obebyggda,och fruktade Gulager..
    Efter att ha sett Gulag 502 och dess omgivning, har jag haft en otäck känsla i magtrakten.Talade för många år sedan med tyska soldater,som var fångar i liknande strafflager.Kunde dock aldrig föreställa mig förrän nu,vad dessa och andra stackare fått utstå !
    Min inre känsla mot allt vad kommunism heter har förstärkts.

Kommentera