Kalifatet


En film om kalifatet – den islamska staten – ta er 42 minuter så får ni en upplevelse ni inte glömmer om IS, Isis och Isil som organisationen kallas. Många påstår att detta inte har med islam att göra men jag vill påstå att detta är islam.

Alla muslimer är naturligtvis inte terrorister och mördare, majoriteten är självklart fullt normala människor men islam har skapat organisationer som Isis, Hamas, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, PFLP, Islamiska Jihad, JRA , al-Nusra och många av de andra mördarbanden och att påstå att det inte har något med islam att göra är väl magstarkt.

Dessutom påstår en del att det är västvärlden som skapat konflikterna i Mellanöstern då frågar jag varför muslimer bråkar i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, från Gibraltar till Filippinerna?

Varför slåss muslimer med judar, kristna, hinduer, buddister, ateister och andra muslimer om det inte har något med islam att göra?  

Titta på filmen och få en upplevelse du inte glömmer, mycket mer om islam finns hos Jihad i Malmö

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: