Isis bombas av kvinnor


2014-09-25_1425

Major Al Mansouri, den första kvinnliga piloten i Förenade Arabemiratens flygvapen

2014-09-25_1548

The National 


35 responses to “Isis bombas av kvinnor

 • Lena

  Till varje pris eller rättare sagt 30 Euros/per person / dygn så försöker nu de italienska myndigheterna att få italienare att hysa en flykting i sitt hem, intressant men italienarna är vansinnigt förb*’e och det med all rätt !
  http://www.thelocal.it/20140925/italians-offered-30-a-day-to-host-a-migrant
  Blir alltmer desperat från svikarna i alla EU-länder !

  Gilla

  • Lena

   ”svikarna”=politikerna !

   Gilla

  • Pica pica

   De säger tydligen i Italien som här att det är välutbildade syrier som kommer men bilderna visa att det är afrikanska män.

   Noterade att han från Lega Nord ansåg att det vore mer rätt att hjälpa en landsman som avskedats eller en pensionär som lever på existensminimum.

   Vem sjutton törs ta in en flykting från Afrika i sin familj? Det är en massa unga män som du kanske inte kan prata med, inte vet vilka sjukdomar de har, vilken värdegrund. Har sett videos från asylförläggningar i Italien och de var kanske inte i klass med våra men de protesterade slog sönder och levde fan. Klagade över maten och sa att italienarna inte kunde laga mat. Det retade många av de som tvingats ta emot de otacksamma ”gästerna”.

   Har vi inte fått nog av mångkulturen snart? Upprätta Asylförläggningar i Nordafrika i EU:s regi. Allt på ett ställe.Alla får samma bemötande och samma asylprövning. Noggrann hälsoundersökning bör också göras.Tänk var mycket billigare processen skulle bli. De som inte har asylskäl skickas hem och fördelningen ut i olika länder får sen göras med respektive land.

   Inga människosmugglare tjänar pengar och inga behöver dö i Medelhavet.

   Gilla

 • Pettersson

  Jag håller inte med herrarna att Irakkriget var onödigt och att Saddam inte hade massförstörelsevapen.

  Saddam gasade en massa kurder i Halabja, han använde gas i kriget med Iran och han invaderade Kuwait. Hade han inte stoppats så hade han knappast gått i pension och satt sig att rulla tummarna. Felet var enligt min mening att han fick sitta kvar efter det första kriget, han skulle ha plockats bort då och framförallt skulle USA och de andra medverkande ha planerat för fortsättning utan Saddam.

  Att man inte fann några massförstörelsevapen vid det andra kriget har mindre betydelse, hade Saddam lämnats i fred hade han skaffat och han hade tidigare visat att han inte tvekade att använda vilka medel som helst.

  Det är också känt att Saddam stödde terroriströrelser på olika ställen, det var rätt att plocka bort honom men fel att inte vara förberedda på fortsättningen.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Pettersson:
   Du har tydligen aldrig träffat på något bålgetingbo ?
   Kan försäkra dig,att det i så fall är rena barnleken,mot att gå in islamistiska världen och söka ställa den i ordning,enligt våra västliga mönster.Men du är inte ensam,många okloka politiker i väst tror det samma !

   Gilla

  • Olli Rein

   Jag håller med dig Pettersson och tillägger att franska främlingslegionärer stod bara ca 6 km från Bagdad och de var ca 6 000 välutbildade pansarsoldater. Saddams eget garde som uppskattades till 60 000 specialutbildade legoknektar sattes aldrig in i det första kriget.
   Detta trots att hela den irakiska armén befann sig i oordnad reträtt och den USA-ledda Alliansen kunde likvidera ansenliga delar av Saddams infanteristyrkor.
   Här någonstans hoppade FN in och förbjöd Alliansen att söka upp Saddam, samt att avsluta framryckningen. Varför vet inte jag, men en anledning var att Iran skulle bli för starka i området, har jag hört något om och att man inte skulle skjuta på de flyende irakiska soldaterna.

   Gilla

 • Kurt

  har vår hus muslim byt alias byt namn det är faktiskt så att muslimer ha dödat fler muslimer genom historien och det är kalla fakta mister svenssonsundran eller ska man kalla han för ali eller islamskinfo
  räkna på de som ha dödats efter inmarschen i irak med de som omkom under själva kriget.
  ursäkta min usla stavning inte lätt me ett kinesisk tangentbord

  Gilla

 • Mr Q

  @Kurt
  Blanda inte in oss pursvenskar,bland alias som ”Svenssonsundran,malmöbo” m.fl…
  Dessa figurer är långt mindre svenska än du !

  Gilla

 • Stenbock

  @Olli Rein
  Ursäkta,jag hade ju inte som du direkta förbindelser med dessa krigsherrar.. Vill minnas att det fanns en mischling som för USA,stod i FN och visade kartor över ”Irakiska anläggningar för stridsgaser” Vill också minnas,att hela västvärlden trodde på sagan,och startade därmed eländet vi lider av än idag !

  Gilla

  • Olli Rein

   Vad är det du svarar på Stenbock? Jag hade väl inga kontakter med krigsherrar, men att det var Dick Cheaney och USA:s krigsminister som letade efter saker som inte fanns då, förutom stridsgaser förstås. Vi hade också en svensk där som inte kunde hitta något radioaktivt, men att titta på FN, och påstå att man är informerad, när de muslimska länderna plus skurkstaterna är i majoritet, är väl ändå bra nog naivt. Jag minns inte namnet på krigsministern, men skulle nog komma ihåg om jag fick tre att välja på, varav en är rätt man. Googlade lite förut, men kom inte till något svar. Men Donald Rumsfeld var det och det var dessa två och vår svensk som var mest i rutan då, och som jag uppfattade det för länge sedan, de som senare ansågs ha tagit beslut om inmarschen utan att ha hittat något. Vår svenske man Hans Blix med radioaktiva ämnen inom sin kunskapsnivå, blev inte anklagad vad jag minns.
   Mina egna praktiska erfarenheter av MÖ är av betydligt äldre datum 1973-74 i en 6-månadersperiod,samt att platsen var på båda sidor av Suezkanalen. Det var nog få om ens någon därifrån, som befann sig tusentals km från sina hemtrakter, för att hälsa på Saddam i Irak. Så varken tid eller plats stämde in, men det kanske du trodde? Ingenting blir bättre av att man är dryg mot den man språkar med, istället för att försöka få fram mer fakta i ärendet, som i detta fall är mer än tio år tillbaka i tiden. Då kan man komma längre än vad det nu blev.

   http://www.biography.com/people/donald-rumsfeld-9466907

   https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=donald+rumsfeld

   Hans Blix – Wikipedia
   sv.wikipedia.org/wiki/Hans_Blix
   Hans Martin Blix, född 28 juni 1928 i Uppsala, är en svensk jurist, politiker … Irak, vilket inbegrep överläggningar med Saddam Husseins regering om att tillåta … Hans Blix och FN:s vapeninspektörer fann inga massförstörelsevapen under sina … vapen; det antyddes även att Irak hade eller försökte framställa kärnvapen.

   Gilla

 • Varg i Veum

  Jag undrar också varifrån ”svenssonundran” får sin föreställning om att det inte fanns radikala muslimer innan 2001? Herrn får nog ta och läsa på lite om sin samtidshistoria.

  Gilla

 • Thomas

  En Muzzlim som dödas av en kvinna får inga damer i himmelen.
  Detta är ett bra svar på ISIS skräckpropaganda

  Gilla

  • Pica pica

   Helt underbart! Hur sprida det till IS? Nej, förresten då sticker väl alla frivilliga ”hem” om de riskerar missa de 72 oskulderna i paradiset.

   Gilla

   • Kurt

    vafan ska man med en oskuld till, det är bara jobbig att lära upp 72 oskulder

    Gilla

   • Pica pica

    En alldeles sann historia handlar om att jag skulle hjälpa en tonårig kille i nian som skulle skriva prov om islam. Han bad mig förklara vad de skulle få i paradiset och varför. När jag pratade om de 72 oskulderna utbrast han: ”Nää, jag vill inte ha några oskulder, jag vill ha proffs!”

    Gilla

  • Mr Q

   Thomas:
   Stämmer din tes blir ju ”Svenssonsundran” besviken ! 😉

   Gilla

 • Olli Rein

  Det är inget nytt under solen. Sovjetunionen använde kvinnliga piloter i bombplan under wwII, för att de var mer noggranna och därför mer framgångsrika. Det var mest i området runt Murmansk om jag inte minns fel. Men troligen var de väl med på fler ställen.
  Källa:Mitt minne och Wikipedia.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Nachthexen

  Gilla

 • Svenssonsundran

  Måste vara gött att skryta att man dödat folk. pff…

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   I detta fall dödar hon inte ”folk”,utan islamistiska/muslimska terrorister !Ärad vara denna kvinna …..

   Gilla

   • Svenssonsundran

    Ja, man kan undra sig vad som har fått dessa människor att radikalisera sig.
    speciellt när radikala muslimer inte ens fanns innan 9/11 och idag är det över 1 miljon om man kollar på USAs lista.

    Men du tror kanske även att alla muslimer föds onda?
    Kan inte ha någon med att göra med radikala ledare som manipulera sitt förtryckta folk som blviit bombade nu sedan…ja…2001?

    Gilla

   • Pettersson

    Svenssonsundran. Vad menar du fanns det inte radikala muslimer innan 11:e september 2001?

    Muhammed och många av hans efterträdare, var de fredliga?

    Gilla

   • Svenssonsundran

    Pettersson: jo, absolut fanns det det. Precis som det finns radikala kristna eller radikala vad som helst. judar, buddister, hindu, satanister, nazister, facister, rasister, eller vilket radikal sekt som helst. Tvivlar starkt på att muslimer är det enda radikala folkslag i världen. Eller vad tror du?

    kul du drog upp mohammed och radikalism när kristet folk har SLAKTAT flest och gör det fortfarande genom historien.

    exempelvis USAs krig mot terrorn… i Guds namn. Eller muslimer har dödat fler Amerikaner än vad de har slaktat muslimer?

    Kan ge dig länk om du vill se Bushs tal, om att döda i guds namn.

    Gilla

   • Pettersson

    Svenssonsundran, du behöver inte ge mig någon länk till något, jag läser inte dina länkar men som svar på din fråga vad du nu menar, jag citerar …”Eller muslimer har dödat fler Amerikaner än vad de har slaktat muslimer?”… jag kan försäkra dig om att ingen har dödat så många muslimer som andra muslimer. I det sammanhanget är amerikanarna amatörer. Ingen har tagit så många slavar som muslimer, där är västvärlden rena rama amatörerna. De kristna har varit hemska vissa tider men, men, världens största folkförintelse har ägt rum i Indien, där 80 miljoner mördades av…nu får du tänka själv…

    Gilla

   • Kurt

    läs om fata svarta september, olympia massakern listan kan göras hur långt som helst, men typisk svensk bristen på historia kunskapen-

    Gilla

   • Svenssonsundran

    En gammal reminder. från 2004. men kollar man på den nu, 10 år senare. ganska kul.

    Gilla

  • Kurt

   inte människor, utan genetisk skadade livsformer man avliver som galna hundar

   Gilla

 • Crilla

  Jättefint på alla sätt och vis men man kan inte bortse från att dagens situation i Mellanöstern beror på USA:s hjärnsläpp att starta krig mot Irak? Nu är situationen helt bortom all kontroll och man kan ju undra om det inte hade varit bättre att ha kvar Saddam Hussein?

  Gilla

  • Stenbock

   Vid ett getingbo,är det som du så riktigt skriver,lugnast så länge man inte börjar förstöra det ! Nu ville tydligen Bush på sin tid,(med lögner i FN) sätta fart på USAs vapensmedja ! Detta lyckades han i varje fall med….

   Gilla

  • Varg i Veum

   Det är få som anser att Buhs och neocons idé om att invadera irak var en bra ide. Jag misstänker att dessa människor som drev igenom beslutet totalt ignorerade alla analytiker. Man behöver inte ens vara särskilt högt utbildad analytiker för att förstå att det inte går att tvinga på någon demokrati, särskilt inte på kulturer som de som finns i mellanöstern.

   Det är en totalt främmande idé, närmast från yttre rymden, för dem. Visst, det finns enstaka individer som studerat väst och tyckt att det där med demokrati skulle vara bra, men den stora massan har visat att de inte vill ha demokrati och då ska man inte tvinga på dem det. Det är få tankar som är så imperalistiska som denna att man tror att demokrati passar alla samhällen. Demokrati är inget man tar emot, demokrati är någonting man vill ha och skaffar sig med blod och umbäranden, utan dem kan man inte uppskatta den.

   MENA-kulturen kräver att de har en diktator som styr över dem. Diktatorer finns inte där bara för att det är någon som bestämmer sig för att nu ska han ta makten, de finns där för att hela systemet, strukturen och mentaliteten möjliggör det. Bara diktatorer kan hålla denna sortens kultur i schack. Därför ser vi ett söndertrasat Irak och snart också syrien om inte Assad lyckas kicka röv.

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Likväl lever man fortfarande kvar i tron att man kan demokratisera MENA…”Arabiska våren” förra året är väl bara ett av många exempel,på den inskränkhet som råder bland västs politiker ingen nämnd,men ingen glömd !

    Gilla

   • Ruben

    @Varg i Veum
    Mycket bra kommentar, instämmer till fullo.

    Gilla

  • Olli Rein

   Hassan al-Banna
   Muslimska brödraskapet, Grundare startade i Egypten 1928 men 1929 redan förbjöds sällskapet i Egypten och är så än idag. Men de har givetvis bedrivit terrorverksamhet i lönn ända från 1928 och fram till idag, då västs politiker anser dem som moderata. De är ju bara en annan sorts Socialdemokrater, sa den superintellektuella Mona Sahlin när de hade en konferens där Sharia och mänskliga rättigheter diskuterades. Särskilt illa gillade de att kvinnor ska ses som mannens jämlike och åsiktsfriheten i tal och skrift. Den kan användas för att skymfa Allah och hans profet Muhammed, menade muslimerna i det muslimska Brödraskapet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: